Quiz about Kenny Chesney
Quiz about Kenny Chesney

10 Questions about Kenny Chesney | Music


This is a test to see how well you know the songs that are Kenny Chesney's. Good Luck!

A multiple-choice quiz by jkidd. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
jkidd
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,602
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3912
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. One of Kenny's albums is called 'Everywhere We've Gone.'

True
False

2. What song has these lyrics? 'One bottle of wine and two dixie cups..' Hint

For the First Time
Don't Happen Twice
A Chance
She Thinks My Tractor's Sexy

3. Was Kenny Chesney voted one of Country's Sexiest Men?

Yes
No

4. From what CD was his hit song "She Thinks My Tractor's Sexy"? Hint

In My Wildest Dreams
All I Need To Know
Me and You
Everywhere We Go

5. Who is Kenny's best friend and fellow musician?

Answer: (Two Words)
6. What is the name of Kenny's first album? Hint

In My Wildest Dreams
She Thinks My Tractor's Sexy
All I Need To Know
Everywhere We Go

7. Where does Kenny choose to spend his vacations? Hint

the Grand Canyon
Canada
Europe
the islands

8. What is Kenny's record label? Hint

CBS
BNA
AIR
ANB

9. Did Kenny play football in high school?

Yes
No

10. Kenny Chesney is 6'1" tall.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. One of Kenny's albums is called 'Everywhere We've Gone.'

Answer: False

The CD's name is "Everywhere We Go", not "Everywhere We've Gone".
2. What song has these lyrics? 'One bottle of wine and two dixie cups..'

Answer: Don't Happen Twice

Yes, the song is called "Don't Happen Twice". It is one of the great songs Kenny has sung.
3. Was Kenny Chesney voted one of Country's Sexiest Men?

Answer: yes

Kenny WAS voted one of Country Music's hottest bachelors and sexiest men alive.
4. From what CD was his hit song "She Thinks My Tractor's Sexy"?

Answer: Everywhere We Go

That was the best Kenny CD yet. "She Thinks My Tractor's Sexy" is just one of the wonderful songs on it.
5. Who is Kenny's best friend and fellow musician?

Answer: Tim McGraw

Kenny and Tim have been friends for years, and Tim's kids love Kenny.
6. What is the name of Kenny's first album?

Answer: In My Wildest Dreams

Kenny has put out 7 wonderful CDs with the best songs; the best CD is "In My Wildest Dreams".
7. Where does Kenny choose to spend his vacations?

Answer: the islands

Kenny goes to the Caribbean islands quite often to "recharge".
8. What is Kenny's record label?

Answer: BNA

Kenny is signed with the best record company, and that is BNA.
9. Did Kenny play football in high school?

Answer: yes

Kenny said that the only reason he played was because somebody told him he couldn't.
10. Kenny Chesney is 6'1" tall.

Answer: False

No, Kenny is only 5'6" tall!
Source: Author jkidd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 10 2022 : Guest 86: 3/10
Dec 06 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us