Quiz about Kenny Chesney Lyrics 2
Quiz about Kenny Chesney Lyrics 2

Kenny Chesney Lyrics 2 Trivia Quiz


A second quiz about Kenny Chesney's songs. . . Can you Name That Tune?

A multiple-choice quiz by Beasuare. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
Beasuare
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
256,709
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2063
Awards
Top 35% Quiz
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What's the name of this Kenny Chesney song, "Ocean breeze, tire swing, coconut fall if you shake that thing. . ."? Hint

Soul of a Sailor
Key Lime Pie
French Kissing Life
Be As You Are

2. Do you know the name of this Kenny Chesney song? "Their shadows danced closer on the honky tonk walls, as the band plays the last verse to that goin' home waltz. . ." Hint

All I Need to Know
Fall in Love
Between Midnight and Daylight
Honky Tonk Romance

3. What's the title of this twice released Kenny Chesney single? "It was down with the old man, and up with the new. . ."
Hint

Don't Happen Twice
Baptism
Life is Good
What I Need to Do

4. Can you remember the name of this Kenny Chesney song? "Mangoes and Marley you know, fit me like a glove. . ." It's also the title of one of his tours.
Hint

No Shoes, No Shirt, No Problems
Somewhere In The Sun
Guitars And Tiki Bars
Flip Flop Summer

5. Can you name this tune by Kenny Chesney? "You know that I admit someone to love like this. . ."
Hint

The Woman With You
You Save Me
The Good Stuff
She's Got It All

6. What's the name of this Kenny Chesney Christmas tune? "Well everybody's prayin' for a Christmas so white. . ." Hint

The Angel at the Top of My Tree
Flip Flop Christmas
Christmas in Dixie
All I Want For Christmas Is A Real Good Tan

7. Name this tune. "Braided hair and a tie-dyed t-shirt on. . ."
Hint

Freedom
Live Those Songs
A lot of Things Different
Island Boy

8. Which Kenny song is this line from? "Beachside bungalows, sand between your toes, nobody knows your name. . ."
Hint

Being Drunk's a Lot Like Loving You
Beer in Mexico
Tequila Loves Me
Summertime

9. Do you know this Kenny Chesney song? "I see myself in twenty years, just lovin' life, floatin' round out here. . ." Hint

When the Sun Goes Down
Old Blue Chair
Somewhere In The Sun
In This Boat Alone

10. The last Kenny Chesney song to take a guess at. "Sometimes when the sun goes down, shadows fall across this little town. . ."
Hint

When the Sun Goes Down
On The Coast of Somewhere Beautiful
When I Close My Eyes
The Road and the Radio


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the name of this Kenny Chesney song, "Ocean breeze, tire swing, coconut fall if you shake that thing. . ."?

Answer: Key Lime Pie

"Key Lime Pie" was the ninth track on the "Be As You Are (Songs From an Old Blue Chair)" album Kenny released in 2005. On March 13, 2007, Country Weekly magazine featured Kenny's own recipe to make his favorite dessert.
2. Do you know the name of this Kenny Chesney song? "Their shadows danced closer on the honky tonk walls, as the band plays the last verse to that goin' home waltz. . ."

Answer: Between Midnight and Daylight

"Between Midnight and Daylight" was first sung by Kenny on his album "All I Need to Know" that debuted in 1995. This song can also be found on an album titled "Men of Country, Vol. 2" released in 2005. This song was never released to radio.
3. What's the title of this twice released Kenny Chesney single? "It was down with the old man, and up with the new. . ."

Answer: Baptism

"Baptism" is a song Kenny sang with Randy Travis first on his "Everywhere We Go" album released in 1999, and again on his "Greatest Hits" released in 2000. The song topped out at Number 75 on the Country Top 100 in the year 2000. It's also sung by Christian singer, Susie Luchsinger, on her album, "Raised on Faith".
4. Can you remember the name of this Kenny Chesney song? "Mangoes and Marley you know, fit me like a glove. . ." It's also the title of one of his tours.

Answer: Guitars And Tiki Bars

"Guitars, Tiki Bars, and a Whole Lotta Love" was the name of Kenny's 2004 second headlining tour as well as the third song on his "Be As You Are" album. The song was written by Kenny, Dean Dillon, and Mark Tamburino.
5. Can you name this tune by Kenny Chesney? "You know that I admit someone to love like this. . ."

Answer: She's Got It All

"She's Got it All" was released in 1997 on Kenny's "I Will Stand" cd. The song was his first Number one and it stayed on the top of the Country Top 100 for three weeks. The song is also found on his "Greatest Hits" cd, released in 2000.
6. What's the name of this Kenny Chesney Christmas tune? "Well everybody's prayin' for a Christmas so white. . ."

Answer: All I Want For Christmas Is A Real Good Tan

"All I Want For Christmas Is A Real Good Tan" is the first song on Kenny's eight album, a Christmas album with the same name. It was released in 2003 and hit Number 30 on the Country Top 100.
7. Name this tune. "Braided hair and a tie-dyed t-shirt on. . ."

Answer: Live Those Songs

"Live Those Songs" was written by Chris Bain, Cole Degges, and David Lowe. Kenny recorded it for his "No Shoes, No Shirt, No Problems" cd. The song only went to Number 60 on the charts, but the album went to Number one and was quadruple platinum. The song can also be heard on Kenny's "Live" album released in 2006.
8. Which Kenny song is this line from? "Beachside bungalows, sand between your toes, nobody knows your name. . ."

Answer: Tequila Loves Me

The song is called, "Tequila Loves Me" and it was written by Jon McElroy and Arnie Roman; Kenny sang it on his "Road and the Radio" cd. The album was released in 2005.
9. Do you know this Kenny Chesney song? "I see myself in twenty years, just lovin' life, floatin' round out here. . ."

Answer: In This Boat Alone

"In This Boat Alone" was a bonus track on Kenny's eleventh album, "Road and the Radio" which was released in November, 2005. The song was written by his producer, Buddy Cannon.
10. The last Kenny Chesney song to take a guess at. "Sometimes when the sun goes down, shadows fall across this little town. . ."

Answer: On The Coast of Somewhere Beautiful

"On the Coast of Somewhere Beautiful" was the sixth song on Kenny's "No Shoes, No Shirt, No Problem" album. The album was his second one to hit Number one on the country charts, but was the first one of his albums to hit Number one in the US Billboard Charts.
Source: Author Beasuare

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us