FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kenny Chesney Song Lyrics 2
Quiz about Kenny Chesney Song Lyrics 2

Kenny Chesney Song Lyrics 2 Trivia Quiz


This is my second Kenny Chesney lyrics quiz. I hope you enjoy it. Just choose the song that the lyrics given are from. good Luck!

A multiple-choice quiz by AllisonRocks. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
AllisonRocks
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
197,144
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2433
- -
Question 1 of 10
1. What song do the following lyrics come from: "I've seen the world through a bus windshield, but nothing compares, to the way that I see it?" Hint


Question 2 of 10
2. "No one can make me smile, make me laugh, make me cry or drive me mad, like she does" comes from what song? Hint


Question 3 of 10
3. "We learned in Sunday school, who made the sun shine through" comes from what song? Hint


Question 4 of 10
4. What song are the following lyrics from: "I drank 'til I stumbled, I drank til I fell"? Hint


Question 5 of 10
5. The following lyrics come from what song: "Babe, let's get packed"? Hint


Question 6 of 10
6. "South of the border there's place I know, where James Taylor sang about Mexico" comes from what song? Hint


Question 7 of 10
7. "You know that I admit, someone to love like this..." comes from what song? Hint


Question 8 of 10
8. The following lyrics come from what song: "the moment that I looked into your eyes"? Hint


Question 9 of 10
9. "Not a soul around but the old bar keeper" comes from what song? Hint


Question 10 of 10
10. "This ole guitar" comes from what song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song do the following lyrics come from: "I've seen the world through a bus windshield, but nothing compares, to the way that I see it?"

Answer: Old Blue Chair

This song is the last song on "When the Sun Goes Down" and is the first song on his album titled "Be As You Are." He wrote the song himself when he was down in the islands.
2. "No one can make me smile, make me laugh, make me cry or drive me mad, like she does" comes from what song?

Answer: I Lost It

This song was a new addition to his "Greatest Hits" CD.
3. "We learned in Sunday school, who made the sun shine through" comes from what song?

Answer: Back Where I Come From

This song sings about his hometown in Tennessee. He had a huge concert at the Neyland Field in Tennessee of the same name.
4. What song are the following lyrics from: "I drank 'til I stumbled, I drank til I fell"?

Answer: Being Drunk's A Lot Like Loving You

This song is on the album "When the Sun Goes Down" and is a song that he wrote when he was in the islands.
5. The following lyrics come from what song: "Babe, let's get packed"?

Answer: No Shoes, No Shirt, No Problems

"...tank tops and flip flops, if you got 'em" comes from "No Shoes, No Shirt, No Problems" This song is on the album of the same name. His first headlining tour was of that name also.
6. "South of the border there's place I know, where James Taylor sang about Mexico" comes from what song?

Answer: Outta Here

This song is on the "When the Sun Goes Down" album.
7. "You know that I admit, someone to love like this..." comes from what song?

Answer: She's Got It All

"...only existed in my prayers" is from the song "She's Got It All." That song was included in the "Greatest Hits" album, because it was one of his greatest hits.
8. The following lyrics come from what song: "the moment that I looked into your eyes"?

Answer: You Had Me From Hello

This song is on the "Everywhere We Go" album and the "Greatest Hits" album.
9. "Not a soul around but the old bar keeper" comes from what song?

Answer: The Good Stuff

This song spent seven weeks on the top of the BillBoard charts. It is on the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album.
10. "This ole guitar" comes from what song?

Answer: When the Sun Goes Down

This song is a duet with Uncle Kracker and it spent five weeks on top of the BillBoard country charts. It is on the album of the same name.
Source: Author AllisonRocks

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us