FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kenny Chesney
Quiz about Kenny Chesney

10 Kenny Chesney Questions | Music Trivia Quiz


I noticed that there were not any quizzes on Kenny Chesney, so here is one for the country and Kenny fans!

A multiple-choice quiz by Bugsred. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
Bugsred
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
85,235
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5295
- -
Question 1 of 10
1. 'The devil takes your hand and says no fear, have another shot. Just one more beer.' Which song is this lyric from? Hint


Question 2 of 10
2. 'One bottle of wine, two dixie cups, three a.m. and I fell in love.' What is the name of this song? Hint


Question 3 of 10
3. What CD does Kenny's 'She Thinks My Tractor's Sexy' appear on? Hint


Question 4 of 10
4. How many songs are on Kenny's greatest hits CD? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the song that Kenny sings as a duet with Randy Travis? Hint


Question 6 of 10
6. 'Now I know how Jimmy Buffet feels.' What song? Hint


Question 7 of 10
7. What is the first single on Kenny's 'No Shoes, No Shirt, No Problems' album?

Answer: (1 word)
Question 8 of 10
8. What is the name of the bonus track on Kenny's 'No Shoes, No Shirt, No Problems' album? Hint


Question 9 of 10
9. Kenny's 2002 album is called what? Hint


Question 10 of 10
10. What album does 'She's Got It All' appear on?

Answer: (the original, not greatest hits, 3 words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'The devil takes your hand and says no fear, have another shot. Just one more beer.' Which song is this lyric from?

Answer: 'That's Why I'm Here'

'Yeah I've been, that's why I'm here' follows the previous lyric.
2. 'One bottle of wine, two dixie cups, three a.m. and I fell in love.' What is the name of this song?

Answer: Don't Happen Twice

I used one of the chorus lyrics for that one.
3. What CD does Kenny's 'She Thinks My Tractor's Sexy' appear on?

Answer: 'Greatest Hits' and 'Everywhere We Go'

'She Thinks My Tractor's Sexy' first appeared on 'Everywhere We Go'. Then it appeared on Kenny's 'Greatest Hits'.
4. How many songs are on Kenny's greatest hits CD?

Answer: 17

There are 17; with 5 new songs, 1 remix, 1 with duet with Randy Travis, and 1 live verison.
5. What is the name of the song that Kenny sings as a duet with Randy Travis?

Answer: 'Baptism'

On Kenny's greatest hits CD, 'Back Where I come From' is a live verison.
6. 'Now I know how Jimmy Buffet feels.' What song?

Answer: 'How Forever Feels'

Kenny uses Richard Petty and Jimmy Buffet in this song.
7. What is the first single on Kenny's 'No Shoes, No Shirt, No Problems' album?

Answer: Young

'Young' is also the first track on this album.
8. What is the name of the bonus track on Kenny's 'No Shoes, No Shirt, No Problems' album?

Answer: 'I Can't Go There'

'I Can't Go There' is the bonus track on Kenny's 'No Shoes, No Shirt, No Problems' album, track number 12.
9. Kenny's 2002 album is called what?

Answer: 'No Shoes, No Shirt, No Problems'

'No Shoes, No Shirt, No Problems' was released on April 23, 2002.
10. What album does 'She's Got It All' appear on?

Answer: I Will Stand

'She's Got It All' first appeared on Kenny's 'I Will Stand' album, later appearing on 'Greatest Hits'.
Source: Author Bugsred

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us