FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kenny Chesney Songs
Quiz about Kenny Chesney Songs

Kenny Chesney Songs Trivia Quiz


This quiz is to see how well you know the lyrics to songs by Kenny Chesney.

A multiple-choice quiz by AllisonRocks. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
AllisonRocks
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
195,941
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2993
- -
Question 1 of 10
1. "Looking back now, well it makes me laugh. We were growing our hair we were cutting class" comes from which song? Hint


Question 2 of 10
2. "A little country church on a two lane road. Bride and groom coming out the door" comes from which song? Hint


Question 3 of 10
3. What song are these lyrics from: "She lived at the end of a little dirt road. In a house where secrets go untold"? Hint


Question 4 of 10
4. The following lyrics come from what song: "People say they wouldn't change a thing, even if they could. Oh, but I would."?
Hint


Question 5 of 10
5. "I haven't seen you in forever. But you haven't changed a bit." shows up in which song? Hint


Question 6 of 10
6. "She hit the door, 6:55, sack full of groceries, split down the side." comes from which song? Hint


Question 7 of 10
7. "Now I know how Richard Petty feels." appears in which song? Hint


Question 8 of 10
8. "Sun tanned toes, ticklin' the sand. Cold drink chillin' in my right hand." comes from which tropical song? Hint


Question 9 of 10
9. "She was aware of her insecurities as she took the stage. She was convinced if she got up there that she'd be discovered some day." comes from which song? Hint


Question 10 of 10
10. "Over by the gate, lordy here she comes. With a basket full of chicken and a big cold jug of sweet tea." comes from which song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 07 2024 : Guest 174: 8/10
Jul 06 2024 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Looking back now, well it makes me laugh. We were growing our hair we were cutting class" comes from which song?

Answer: Young

This song is on the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album. It was released prior to the release of the album and made a peak position at number 2 on the BillBoard charts.
2. "A little country church on a two lane road. Bride and groom coming out the door" comes from which song?

Answer: Fall In Love

This song first appeared on the album titled "All I Need to Know" then re-appeared on his "Greatest Hits" album.
3. What song are these lyrics from: "She lived at the end of a little dirt road. In a house where secrets go untold"?

Answer: California

This song is on the "Everywhere We Go" album. It was never released to the radio stations but it is a beautiful song.
4. The following lyrics come from what song: "People say they wouldn't change a thing, even if they could. Oh, but I would."?

Answer: A Lot of Things Different

This song is on the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album. The album was released in April of 2002. It has gone 4 times platinum.
5. "I haven't seen you in forever. But you haven't changed a bit." shows up in which song?

Answer: Don't Happen Twice

This song sings about a man who runs into the woman that was his first love. HE sings how the first time you fall in love never happens twice.
6. "She hit the door, 6:55, sack full of groceries, split down the side." comes from which song?

Answer: The Woman With You

This song is on the "When the Sun Goes Down" album. Its peak position was number 2 on the Billboard charts.
7. "Now I know how Richard Petty feels." appears in which song?

Answer: How Forever Feels

This song is on the "Everywhere We Go" album. It reached number one on the Billboard charts.
8. "Sun tanned toes, ticklin' the sand. Cold drink chillin' in my right hand." comes from which tropical song?

Answer: When the Sun Goes Down

This song is on the album of the same name. It is a duet with Uncle Kracker. This song spent 5 weeks at number 1 in spring of 2004.
9. "She was aware of her insecurities as she took the stage. She was convinced if she got up there that she'd be discovered some day." comes from which song?

Answer: Big Star

This song is on the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album. It reached number two on the BillBoard charts in 2003. When Kenny sings this song at his shows he uses a blue guitar with a big white star on it.
10. "Over by the gate, lordy here she comes. With a basket full of chicken and a big cold jug of sweet tea." comes from which song?

Answer: She Think's My Tractor's Sexy

This song is on the "Everywhere We Go" album. It is always the fan-favorite at his shows. It is generally sang towards the end of the show.
Source: Author AllisonRocks

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us