Quiz about For True Kenny Chesney Fans
Quiz about For True Kenny Chesney Fans

For True Kenny Chesney Fans Trivia Quiz


Think you know Kenny Chesney? These are questions that only a true fan would know. Good Luck!

A multiple-choice quiz by bub26196. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
bub26196
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
149,384
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2717
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What college did Kenny graduate from? Hint

East Tennessee State
Tennessee State-Nashville
University of Tennessee
Lee University

2. Kenny graduated with a degree in what field? Hint

English
Music
Advertising
Business

3. Where was the video for "No Shoes, No Shirt, No Problems" filmed? Hint

The Bahamas
The British Virgin Islands
Jamaica
Hawaii

4. What is the name of Kenny's lead guitarist?
Hint

Dan Deluca
Nick Harris
Clayton Mitchell
Jon Ericson

5. Who is Kenny's tour manager? Hint

David Farmer
Perry Simms
Wayne Michaels
Gene McCall

6. What record label released Kenny's very first album? Hint

BNA Records
Capitol Records
RCA Records
Capricorn Records

7. "The Tin Man" is one of Kenny Chesney's biggest hits. What album was the song first released on? Hint

In My Wildest Dreams
Greatest Hits
Everywhere We Go
All I Need To Know

8. On the "Greatest Hits" CD, "Back Where I Come From" was recorded from a concert and released in a live format. Where was that concert held? Hint

Knoxville
Houston
Boston
Dallas

9. The song "Dreams" on the "No Shirt, No Shoes, No Problems" CD is written about whom? Hint

His Aunt
His Mom
His Sister
His Grandma

10. Kenny Chesney and Tim McGraw have never recorded together.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What college did Kenny graduate from?

Answer: East Tennessee State

He thought about trying for a walk on scholarship for baseball, but instead decided on a musical hobby. Good choice, huh!
2. Kenny graduated with a degree in what field?

Answer: Advertising

He earned a BA in advertising during the week and performed at local bars on the weekends.
3. Where was the video for "No Shoes, No Shirt, No Problems" filmed?

Answer: The British Virgin Islands

Kenny frequents these islands and even owns property there.
4. What is the name of Kenny's lead guitarist?

Answer: Clayton Mitchell

Clayton has is from Scottsdale, AZ.
5. Who is Kenny's tour manager?

Answer: David Farmer

Kenny and David are lifelong friends who grew up together.
6. What record label released Kenny's very first album?

Answer: Capricorn Records

Kenny's first album, "In My Wildest Dreams", was released on the Capricorn Record label. After this album, he moved to BNA records, where he remains today.
7. "The Tin Man" is one of Kenny Chesney's biggest hits. What album was the song first released on?

Answer: In My Wildest Dreams

This song was one of Kenny's first hits. It was first released on his first CD, "In My Wildest Dreams". The song was re-released on his second album, "All I Need To Know".
8. On the "Greatest Hits" CD, "Back Where I Come From" was recorded from a concert and released in a live format. Where was that concert held?

Answer: Dallas

This is one of his most favorite songs he's ever recorded.
9. The song "Dreams" on the "No Shirt, No Shoes, No Problems" CD is written about whom?

Answer: His Mom

He wrote this song after his mother and her boyfriend broke up.
10. Kenny Chesney and Tim McGraw have never recorded together.

Answer: False

They have recorded one song together and it's on the "No Shoes, No Shirt, No Problem" CD. The song is called "I Can't Go There". It was written by Kenny about he and his former fiancee. They split up right before their wedding.
Source: Author bub26196

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us