Quiz about Kenny Chesney Albums
Quiz about Kenny Chesney Albums

Kenny Chesney Albums Trivia Quiz


This is a quiz on Kenny Chesney's albums. I'll give you a song and you pick the album on which it appeared.

A multiple-choice quiz by pinkcowgirl555. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,430
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
172
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which Kenny Chesney album featured the song "She's Got It All"? Hint

Me and You
I Will Stand
All I Need to Know
Everywhere We Go

2. Which album featured "The Good Stuff"? Hint

The Road and The Radio
No Shoes, No Shirt, No Problems
Be As You Are
When the Sun Goes Down

3. Which album featured "She Thinks My Tractor's Sexy"? Hint

Everywhere We Go
The Road and The Radio
No Shoes, No Shirt, No Problems
When the Sun Goes Down

4. What album featured "Who You'd Be Today"? Hint

When the Sun Goes Down
Greatest Hits
The Road and The Radio
Just Who I am: Poets and Pirates

5. "Never Wanted Nothing More" is a song off of which album? Hint

No shoes, No shirt, No Problems
Me and You
Live Those Songs Again
Just Who I Am: Poets & Pirates

6. Which album features "Key Lime Pie"? Hint

Greatest Hits
Be As You Are
In My Wildest Dreams
No Shoes, No Shirt, No Problems

7. "Shiftwork" was released on which album? Hint

Just Who I Am: Poets &Pirates
When The Sun Goes Down
Be As You Are
Everywhere We Go

8. Which album featured "On the Coast of Somewhere Beautiful"? Hint

When The Sun Goes Down
Just Who I Am: Poets & Pirates
Be As You Are
No Shoes, No Shirt, No Problems

9. "Like Me" was featured on which album? Hint

Just who I Am: Poets & Pirates
Everywhere We Go
The Road and the Radio
In My Wildest Dreams

10. "When the Sun Goes Down" came off of which album? Hint

When the Sun Goes Down
The Road and The Radio
Me and You
In My Wildest Dreams


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Kenny Chesney album featured the song "She's Got It All"?

Answer: I Will Stand

This song appeared on the 1997 release titled "I Will Stand". This was Kenny's first number one song on the US Billboard Hot Country and Singles charts.
2. Which album featured "The Good Stuff"?

Answer: No Shoes, No Shirt, No Problems

This song was named the Number One country music single of 2002 according to Billboard.
3. Which album featured "She Thinks My Tractor's Sexy"?

Answer: Everywhere We Go

This song peaked at number 11 on the Billboard charts.
4. What album featured "Who You'd Be Today"?

Answer: The Road and The Radio

This was the first single from that album.
5. "Never Wanted Nothing More" is a song off of which album?

Answer: Just Who I Am: Poets & Pirates

This was Kenny's fastest number one hit, it was only on the charts for seven weeks and 52 hours before it hit number one.
6. Which album features "Key Lime Pie"?

Answer: Be As You Are

This turns out to be Kenny Chesney's favorite dessert.
7. "Shiftwork" was released on which album?

Answer: Just Who I Am: Poets &Pirates

This song is a duet with George Strait.
8. Which album featured "On the Coast of Somewhere Beautiful"?

Answer: No Shoes, No Shirt, No Problems

This was never released as a single, but Kenny often sings it at his concerts.
9. "Like Me" was featured on which album?

Answer: The Road and the Radio

"The Road and the Radio" album produced three number one hits.
10. "When the Sun Goes Down" came off of which album?

Answer: When the Sun Goes Down

This song was also recorded by duo Montgomery Gentry on their album "Some People Change".
Source: Author pinkcowgirl555

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us