Quiz about Kenny Chesney Music
Quiz about Kenny Chesney Music

Kenny Chesney Music Trivia Quiz


This is a simple quiz for any Kenny Chesney fan.

A multiple-choice quiz by finatrade. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
finatrade
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
228,380
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1348
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Approximately how tall is Kenny Chesney? Hint

6'5"
5'
5'6"
6'

2. Kenny hails from what Tennessee town? Hint

Memphis
Knoxville
Luttrell
Nashville

3. Which is an album title released by Kenny Chesney? Hint

Blue County
The Black Album
Horse of A Different Color
Everywhere We Go

4. What Hollywood star was Kenny married to for a short time in the summer of 2005? Hint

Renee Zellweger
Britney Spears
Uma Thurmon
Angelina Jolie

5. Kenny released his first album "In My Wildest Dreams" in what year? Hint

1994
1992
1990
1995

6. What was the name of Kenny's 2005 main tour? Hint

Keg In the Closet
Guitars, Tiki Bars and a Whole Lotta Love
Somewhere in the Sun
No Shoes, No Shirt, No Problems

7. In November 2005, Kenny Chesney was featured on a TV special. What station aired the show? Hint

CBS
ABC
NBC
CMT

8. What is the title of Kenny's November 8, 2005 album release? Hint

The Road and the Radio
No Shoes, No Shirt, No Problems
When the Sun Goes Down
Everywhere We Go

9. Kenny Chesney's 2005 "Somewhere in the Sun" tour finished in what spot in terms of highest attendance in Country Music? Hint

First
Third
Second
Fourth

10. What pair of artists opened for Kenny through most of his "Somewhere in the Sun" tour of 2005? Hint

Gretchen Wilson, Josh Gracin
Gretchen Wilson, Pat Green
Pat Green, Big & Rich
Dierks Bentley, Keith Urban


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Approximately how tall is Kenny Chesney?

Answer: 5'6"

Kenny is one of the shortest male entertainers out there. He often wears cowboy boots and a hat to add some inches to his frame.
2. Kenny hails from what Tennessee town?

Answer: Luttrell

Tennessee seems to be Kenny's favorite place to be other than relaxing in the islands!
3. Which is an album title released by Kenny Chesney?

Answer: Everywhere We Go

"Blue County" is the title of the album released by Blue County. "Horse of a Different Color" was released by Big & Rich. "The Black Album" was released by Jay-Z.
4. What Hollywood star was Kenny married to for a short time in the summer of 2005?

Answer: Renee Zellweger

Kenny likes to keep to himself. He met Zellweger in january of 2005 and quietly married her. The relationship didn't last long.
5. Kenny released his first album "In My Wildest Dreams" in what year?

Answer: 1994

"In my Wildest Dreams" was re-released in 2004 to the public as it had not yet circulated nationally.
6. What was the name of Kenny's 2005 main tour?

Answer: Somewhere in the Sun

"Guitars, Tiki Bars and a Whole Lotta Love" was the 2004 tour title while "No Shoes" was the 2002 title. "Keg in the Closet" has been going on for a few years as it is Kenny's winter warm-up for his summer tours. He tours several SEC schools and plays in small venues.
7. In November 2005, Kenny Chesney was featured on a TV special. What station aired the show?

Answer: ABC

The hour-long special gave an up-close-and-personal look into a Kenny Chesney show and what goes on behind the scenes.
8. What is the title of Kenny's November 8, 2005 album release?

Answer: The Road and the Radio

"When the Sun Goes Down" was released in 2004, "No Shoes, No Shirt, No Problems" was released in 2002, "Everywhere We Go" was released in 1999. "The Road and the Raido" was released in 2005.
9. Kenny Chesney's 2005 "Somewhere in the Sun" tour finished in what spot in terms of highest attendance in Country Music?

Answer: First

Kenny was Number One while Brooks & Dunn finished second.
10. What pair of artists opened for Kenny through most of his "Somewhere in the Sun" tour of 2005?

Answer: Gretchen Wilson, Pat Green

Bentley and Urban opened in 2004. As of 2006, neither Big & Rich nor Josh Gracin had ever toured with Kenny Chesney.
Source: Author finatrade

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gretas before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us