FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang It
Quiz about Who Sang It

Who Sang It? Quiz for Experts | Country Music


Okay. Simple instructions. I give you the title of a country song. You give me who sang it. Good Luck.

A multiple-choice quiz by sidevine. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
sidevine
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,354
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
6943
Last 3 plays: Guest 67 (5/15), Guest 24 (11/15), Guest 174 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who sang 'Two People Fell in Love'? Hint


Question 2 of 15
2. Who sang 'Getcha Some'? Hint


Question 3 of 15
3. Who sang 'Burn Down The Trailer Park'? Hint


Question 4 of 15
4. Who sings the 2001 hit 'Austin'? Hint


Question 5 of 15
5. Who sang 'Your Everything'? Hint


Question 6 of 15
6. Who sang 'One Voice'? Hint


Question 7 of 15
7. Who sang 'Don't Happen Twice'? Hint


Question 8 of 15
8. Who sang 'Amazed'? Hint


Question 9 of 15
9. Who sang 'I'm All Right'? Hint


Question 10 of 15
10. Who sang 'The River and The Highway'? Hint


Question 11 of 15
11. Who sang 'Don't Take The Girl'? Hint


Question 12 of 15
12. Who sang 'Laredo'? Hint


Question 13 of 15
13. Who sang 'XXX'S and OOO's'? Hint


Question 14 of 15
14. What artist sings the hit 'This Everyday Love'? Hint


Question 15 of 15
15. 'I Will...But' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 09 2024 : Guest 67: 5/15
Apr 08 2024 : Guest 24: 11/15
Mar 28 2024 : Guest 174: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sang 'Two People Fell in Love'?

Answer: Brad Paisley

He sang this at the Grand Ole Opry.
2. Who sang 'Getcha Some'?

Answer: Toby Keith

It was originally 'Getcha Some Love, Money, and...' well you know. The producer talked Toby into changing the line to 'getcha some babies'.
3. Who sang 'Burn Down The Trailer Park'?

Answer: Billy Ray Cyrus

This is his first real hit since 'Achy Breaky Heart.'
4. Who sings the 2001 hit 'Austin'?

Answer: Blake Shelton

Blake is making up for lost time. He moved to Nashville to become a country singer right after he graduated high school eight years before.
5. Who sang 'Your Everything'?

Answer: Keith Urban

A little known fact - Keith is Australian.
6. Who sang 'One Voice'?

Answer: Billy Gilman

Did you know he was only 12 when he had his first hit?
7. Who sang 'Don't Happen Twice'?

Answer: Kenny Chesney

'One bottle of wine and two Dixie cups.' A line from the song, for those of you who don't know.
8. Who sang 'Amazed'?

Answer: Lonestar

'Baby I'm amazed by you.' One of the most remembered lyrics in the song.
9. Who sang 'I'm All Right'?

Answer: Jo Dee Messina

Jo Dee is featured in the Curb Records compilation, 'Best Of America.'
10. Who sang 'The River and The Highway'?

Answer: Pam Tillis

"The River and the Highway" was released on Pam's "All of This Love" album in 1995.
11. Who sang 'Don't Take The Girl'?

Answer: Tim McGraw

'Johnny's daddy was takin' him fishin' Great line in the song.
12. Who sang 'Laredo'?

Answer: Chris Cagle

Did you know his birthday is November 10?
13. Who sang 'XXX'S and OOO's'?

Answer: Trisha Yearwood

This is on (as far as I know) Trisha's only greatest hits album.
14. What artist sings the hit 'This Everyday Love'?

Answer: Rascal Flatts

Their new album "Melt" was released on July 25, 2002.
15. 'I Will...But'

Answer: SheDaisy

The album, 'The Whole SheBang,' also includes 'Lucky 4 U' and 'Little Goodbyes'.
Source: Author sidevine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us