Quiz about Covered in Nails
Quiz about Covered in Nails

Covered in Nails Trivia Quiz


This is a quiz on the different songs NIN has covered, as well as people who have covered NIN, and perhaps a few related questions...

A multiple-choice quiz by madeofclay. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Nine Inch Nails

Author
madeofclay
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
80,421
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
728
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Nine Inch Nails covered a Queen tune on the Sin single; what was it? Hint

Get Down Make Love
Bohemian Rhapsody
We Will Rock You
Princes of the Universe

2. This quirky band covered NIN's Head Like a Hole. Who are they? Hint

Bloodhound Gang
Talking Heads
Devo
Slipknot

3. The song Suck is somewhat of a staple in NIN setlists, but whose song is it really? Hint

Ministry
David Bowie
Skinny Puppy
Pigface

4. This Soft Cell song appeared on the Closer to God single. Which one is it? Hint

Memorabilia
Persuasion
Tainted Love
God Shaped Hole

5. NIN recorded a cover of Dead Souls for the Crow Soundtrack. Whose song is it? Hint

David Bowie
Joy Division
The Beatles
Depeche Mode

6. Trent recorded a cover of Black Sabbath's Supernaut, along with Al Jourgensen. Under what name did they record? Hint

Lard
Revolting Cocks
1000 Homo DJs
Pigface

7. Which David Bowie song has NIN covered? Hint

Fame
Space Oddity
Scary Monsters (and Super Creeps)
Heroes

8. On the Broken EP, which cover is track 98? Hint

Adam Ant's Physical
Gary Numan's Down in the Park
Skinny Puppy's Worlock
New Order's Blue Monday

9. NIN covered the song Metal on Things Falling Apart. Whose song is it? Hint

Black Sabbath
Gary Numan
Skinny Puppy
Iggy Pop

10. Pig (aka Raymond Watts,of KMFDM fame) did a cover of NIN's Head Like a Hole; in what style was it done? Hint

it was done as a rap
it was totally electronic
it was done in a jazzy style
it was done with a full orchestra


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Nine Inch Nails covered a Queen tune on the Sin single; what was it?

Answer: Get Down Make Love

This little ditty was produced by Al Jourgensen of Ministry fame.
2. This quirky band covered NIN's Head Like a Hole. Who are they?

Answer: Devo

It's a pretty interesting cover, with lots of great vocals....
3. The song Suck is somewhat of a staple in NIN setlists, but whose song is it really?

Answer: Pigface

Trent did sing vocals on and cowrote the original version, though the NIN version has more elaborate music. If you like it, do get the Pigface version; it's darn spiffy.
4. This Soft Cell song appeared on the Closer to God single. Which one is it?

Answer: Memorabilia

It takes some getting used to, but is actually a pretty good song.
5. NIN recorded a cover of Dead Souls for the Crow Soundtrack. Whose song is it?

Answer: Joy Division

An awesome cover. Made its way onto the Japanese version of The Downward Spiral.
6. Trent recorded a cover of Black Sabbath's Supernaut, along with Al Jourgensen. Under what name did they record?

Answer: 1000 Homo DJs

There was some trouble with the record company regarding Trent's vocals, so Al tweaked them a bit and said he sang it....
7. Which David Bowie song has NIN covered?

Answer: Scary Monsters (and Super Creeps)

They covered it with Mr. Bowie when they opened for him on the Outside tour of '95.
8. On the Broken EP, which cover is track 98?

Answer: Adam Ant's Physical

A vicious cover. : )
9. NIN covered the song Metal on Things Falling Apart. Whose song is it?

Answer: Gary Numan

A greatly extended, almost double the length, cover of a great song.
10. Pig (aka Raymond Watts,of KMFDM fame) did a cover of NIN's Head Like a Hole; in what style was it done?

Answer: it was done in a jazzy style

It sends chills down your spine, with trumpets and Ray snarling "GOD MONEY!"...... quite tasty.
Source: Author madeofclay

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Terry before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 23 2022 : Guest 58: 7/10
Nov 22 2022 : Guest 14: 2/10

Score Distribution

quiz
12/2/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us