FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics Mystery Word Game 4 from Astorian
Quiz about Lyrics Mystery Word Game 4 from Astorian

Lyrics Mystery Word Game #4 from Astorian Quiz


Once again, using the formula perfected by MiamiSammy, figure out the artists whose songs are being quoted, then figure out the word that links all those songs.

A multiple-choice quiz by astorian. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock Lyrics
  8. »
  9. Mystery Word

Author
astorian
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,222
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
456
- -
Question 1 of 10
1. "Sweet days of summer, the jasmine's in bloom. July is dressed up and playing her tune. And I come home from a hard day's work, and you're waiting there, not a care in the world." Hint


Question 2 of 10
2. "It's your life, and you can do what you want. Do what you like, but please don't keep me waiting".
Hint


Question 3 of 10
3. "Sitting on a corn flake, waiting for the van to come. Corporation t-shirt, stupid bloody Tuesday. Man, you've been a naughty boy, you let your face grow long." Hint


Question 4 of 10
4. "I was waiting for the moment. I was hoping for the moment. I can see a city burn on the horizon. Sudden darkness fills the sky and hides the day." Hint


Question 5 of 10
5. "I know it's late. I guess I should have called today. I know you're tired of waiting by the phone. I know you said you just don't know how long you'll wait. I know that you can live your life alone."
Hint


Question 6 of 10
6. "They never notice the zap gun in your hand until you're pointing it and stunning their senses. All night long, all night long, you'll shoot 'em down because you're waiting for somebody good to come on."
Hint


Question 7 of 10
7. "He makes you so angry, he makes you so sore. The wait may be worth it, but how can you wait anymore, when you're wondering what you're waiting for?" Hint


Question 8 of 10
8. "She's waiting, anticipating for someone to save her soul. Well, I ain't no new Messiah, but I'm close enough for rock and roll."
Hint


Question 9 of 10
9. "Waiting for you to hear my song, waiting for you to come along, waiting for you to tell me what went wrong."
Hint


Question 10 of 10
10. And now, what is the one word that connects the 9 lyrical snippets leading up to this question?

Answer: (Patience is a virtue)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Sweet days of summer, the jasmine's in bloom. July is dressed up and playing her tune. And I come home from a hard day's work, and you're waiting there, not a care in the world."

Answer: Seals & Crofts

"Summer Breeze", a big hit for Jimmy and Dash.
2. "It's your life, and you can do what you want. Do what you like, but please don't keep me waiting".

Answer: The Kinks

"Tired of Waiting for You"
3. "Sitting on a corn flake, waiting for the van to come. Corporation t-shirt, stupid bloody Tuesday. Man, you've been a naughty boy, you let your face grow long."

Answer: Beatles

"I Am the Walrus", from "Magical Mystery Tour" (goo goo goo joob).
4. "I was waiting for the moment. I was hoping for the moment. I can see a city burn on the horizon. Sudden darkness fills the sky and hides the day."

Answer: Trevor Rabin

"I Can't Look Away", the title track of Yes guitarist Trevor Rabin's superb solo album. Trevor mostly composes movie soundtracks, nowadays
5. "I know it's late. I guess I should have called today. I know you're tired of waiting by the phone. I know you said you just don't know how long you'll wait. I know that you can live your life alone."

Answer: The Outfield

"Every Time You Cry", from "Play Deep".
6. "They never notice the zap gun in your hand until you're pointing it and stunning their senses. All night long, all night long, you'll shoot 'em down because you're waiting for somebody good to come on."

Answer: Billy Joel

"Sleeping With the Television On", from "Glass Houses".
7. "He makes you so angry, he makes you so sore. The wait may be worth it, but how can you wait anymore, when you're wondering what you're waiting for?"

Answer: REO Speedwagon

"Don't Let Him Go", from "Hi Infidelity".
8. "She's waiting, anticipating for someone to save her soul. Well, I ain't no new Messiah, but I'm close enough for rock and roll."

Answer: .38 Special

"Rockin' Into the Night", featuring Ronnie Van Zant's brother Donnie on vocals.
9. "Waiting for you to hear my song, waiting for you to come along, waiting for you to tell me what went wrong."

Answer: The Doors

"Waiting for the Sun", from "Morrison Hotel".
10. And now, what is the one word that connects the 9 lyrical snippets leading up to this question?

Answer: waiting

Thank you for playing the waiting game!
Source: Author astorian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us