FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 13
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 13

Rock Lyrics - Mystery Word #13 Quiz


Number 13 in the series of rock lyrics quizzes with a twist. Watch for the mystery word, and have fun. Good luck.

A multiple-choice quiz by miamisammy29. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock Lyrics
  8. »
  9. Mystery Word

Author
miamisammy29
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,709
Updated
Jan 22 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7004
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: colavs33 (10/10), MikeMaster99 (10/10), curdman (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now. It's just a spring clean for the May Queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run, there's still time to change the road you're on." Hint


Question 2 of 10
2. "She's a killer queen, gunpowder gelatine, dynamite with a laser beam, guaranteed to blow your mind, anytime." Hint


Question 3 of 10
3. "Mississippi Queen, if you know what I mean. Mississippi Queen, she taught me everything." Hint


Question 4 of 10
4. "In Penny Lane, there is a fireman with an hourglass, and in his pocket is a portrait of the Queen." Hint


Question 5 of 10
5. "Don't you draw the queen of diamonds, boy; she'll beat you if she's able. You know the queen of hearts is always your best bet." Hint


Question 6 of 10
6. "Now, Lucy looks sweet 'cause he dresses like a queen, but he can kick like a mule; it's a real man team. But we can love; oh, yes, we can love." Hint


Question 7 of 10
7. "Rags, the sailor's only daughter, a child of the water, too proud to be a queen. Rags, I really love you; I can't forget about you." Hint


Question 8 of 10
8. "'Cause it's time, it's time in time with your time and its news is captured, for the Queen to use." Hint


Question 9 of 10
9. "She's the queen of cool, and she's the lady who waits. Sent to manless school, it never hesitates. She won't waste time on elementary talk." Hint


Question 10 of 10
10. Time once again for the mystery word. Now, without going back to peek, tell me: What one word was used in each of the previous nine lyrics?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : colavs33: 10/10
Jun 24 2024 : MikeMaster99: 10/10
Jun 16 2024 : curdman: 5/10
Jun 11 2024 : cheeseit223: 9/10
Jun 10 2024 : miranda101: 5/10
May 28 2024 : scubagal70: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now. It's just a spring clean for the May Queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run, there's still time to change the road you're on."

Answer: Led Zeppelin

"Stairway to Heaven", from the classic of all classics, "Led Zeppelin IV" (aka, the 'Zoso' album), originally released in 1971. This album also includes the unforgettables, "Black Dog", "Rock and Roll", and "Misty Mountain Hop".
2. "She's a killer queen, gunpowder gelatine, dynamite with a laser beam, guaranteed to blow your mind, anytime."

Answer: Queen

"Killer Queen", from the album "Sheer Heart Attack", originally released in 1974. This album also includes the tunes, "Stone Cold Crazy", "Now I'm Here", and "Tenement Funster".
3. "Mississippi Queen, if you know what I mean. Mississippi Queen, she taught me everything."

Answer: Mountain

"Mississippi Queen", from the album "Mountain Climbing", originally released in 1970.
4. "In Penny Lane, there is a fireman with an hourglass, and in his pocket is a portrait of the Queen."

Answer: The Beatles

"Penny Lane", from the album "Magical Mystery Tour", originally released in 1967. This album also included the classic, "Fool on the Hill", "I Am the Walrus", and "Strawberry Fields Forever".
5. "Don't you draw the queen of diamonds, boy; she'll beat you if she's able. You know the queen of hearts is always your best bet."

Answer: The Eagles

"Desperado", from the album of the same name, originally released in 1973. This album includes the tunes, "Tequila Sunrise", "Twenty-One", and "Bitter Creek".
6. "Now, Lucy looks sweet 'cause he dresses like a queen, but he can kick like a mule; it's a real man team. But we can love; oh, yes, we can love."

Answer: Mott the Hoople

"All the Young Dudes", from the album of the same name, originally released in 1972. This album also includes the tunes, "Sweet Jane", "Sucker", and "One of the Boys".
7. "Rags, the sailor's only daughter, a child of the water, too proud to be a queen. Rags, I really love you; I can't forget about you."

Answer: Kiss

"Hard Luck Woman", from the album "Rock and Roll Over", originally released in 1976. This album also includes the hits, "I Want You" and "Calling Dr. Love".
8. "'Cause it's time, it's time in time with your time and its news is captured, for the Queen to use."

Answer: Yes

"I've Seen All Good People", from "The Yes Album", originally released in 1971. This album also includes the tunes, "Yours is No Disgrace", "Starship Trooper", and "Perpetual Change".
9. "She's the queen of cool, and she's the lady who waits. Sent to manless school, it never hesitates. She won't waste time on elementary talk."

Answer: The Doors

"Twentieth Century Fox", from the Doors self-titled debut album, originally released in 1967. This album also includes the classics, "Break on Through", "Light My Fire", "Back Door Man", and "The End".
10. Time once again for the mystery word. Now, without going back to peek, tell me: What one word was used in each of the previous nine lyrics?

Answer: Queen

Hope you enjoyed it. Thanks for playing.
Source: Author miamisammy29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us