FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 18
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 18

Rock Lyrics - Mystery Word #18 Quiz


Another in the series of rock lyrics quizzes with a twist. Have fun and good luck.

A multiple-choice quiz by miamisammy29. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock Lyrics
  8. »
  9. Mystery Word

Author
miamisammy29
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,964
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2877
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. "Come on, come on, come on and do it. Come on and do what you do. I can't get enough of your love. I can't get enough of your love." Hint


Question 2 of 10
2. "Oh no, I've said too much, I haven't said enough. I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing. I think I thought I saw you try." Hint


Question 3 of 10
3. "Am I hard enough, am I rough enough, am I rich enough? I'm not too blind to see. Oh, little sister." Hint


Question 4 of 10
4. "When I get lonely and I'm sure I've had enough, she sends her comfort coming in from above. We don't need no phone at all." Hint


Question 5 of 10
5. "He's old enough to know what's right but young enough not to choose it. He's noble enough to win the world but weak enough to lose it." Hint


Question 6 of 10
6. "Can you take me high enough? Can you fly me over yesterday? Can you take me high enough? It's never over; yesterday's just a memory." Hint


Question 7 of 10
7. "Cover me with kisses, baby; cover me with love. Roll me in designer sheets; I'll never get enough. Emotions come; I don't know why. Cover of love's alibi." Hint


Question 8 of 10
8. "I've had enough of being nice, I've had enough of right and wrong, I've had enough of trying to love my brother. I've had enough of being good and doing everything like I'm told I should. If you need a lover, you'd better find another." Hint


Question 9 of 10
9. "Black and orange stray cat sittin' on a fence, ain't got enough dough to pay the rent. I'm flat broke but I don't care. I strut right by with my tail in the air." Hint


Question 10 of 10
10. Time for the mystery word. Without going back to peek, tell me: What one word was used at least once in each of the previous nine lyrics?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Come on, come on, come on and do it. Come on and do what you do. I can't get enough of your love. I can't get enough of your love."

Answer: Bad Company

"Can't Get Enough", from Bad Company's self-titled debut album, originally released in 1974. The original Bad Co. lineup included Paul Rodgers (vocals/guitar), Mick Ralphs (guitar), Boz Burrell (bass), and Simon Kirke (drums).
2. "Oh no, I've said too much, I haven't said enough. I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing. I think I thought I saw you try."

Answer: R.E.M.

"Losing My Religion", from the album "Out of Time", originally released in 1991. This album also includes the tunes, "Texarkana", "Radio Song", and "Shiny Happy People".
3. "Am I hard enough, am I rough enough, am I rich enough? I'm not too blind to see. Oh, little sister."

Answer: The Rolling Stones

"Beast of Burden", from the album "Some Girls", originally released in 1978. The Rolling Stones formed in 1962, and played their first gig at London's Marquee Club.
4. "When I get lonely and I'm sure I've had enough, she sends her comfort coming in from above. We don't need no phone at all."

Answer: Golden Earring

"Radar Love", from the album "Moontan", originally released in 1973. This album also includes the tunes, "Suzy Lunacy" and "The Vanilla Queen". Golden Earring hails from the Hague, Netherlands.
5. "He's old enough to know what's right but young enough not to choose it. He's noble enough to win the world but weak enough to lose it."

Answer: Rush

"New World Man", from the album "Signals", originally released in 1982. This album also includes the tunes, "Subdivisions" and "The Analog Kid". Including live albums and compilations, Rush has released 23 consecutive albums that went either gold or platinum. This streak is third only to the Beatles and the Rolling Stones.
6. "Can you take me high enough? Can you fly me over yesterday? Can you take me high enough? It's never over; yesterday's just a memory."

Answer: Damn Yankees

"High Enough", from the Damn Yankees' self-titled debut album, originally released in 1990. Damn Yankees were the Asia of the 1990's, a so-called "supergroup" that released two albums and called it quits. Damn Yankees consisted of Ted Nugent, Tommy Shaw from Styx, Jack Blades from Night Ranger, and drummer Michael Cartellone.

In their short time together, the ballad "High Enough" reached Number One in the charts and both their albums went platinum.
7. "Cover me with kisses, baby; cover me with love. Roll me in designer sheets; I'll never get enough. Emotions come; I don't know why. Cover of love's alibi."

Answer: Blondie

"Call Me" was originally released as a single in 1980, off the soundtrack to the movie, "American Gigolo". It was Blondie's first Number One hit, and can be found on live albums and the "Best of Blondie" compilation. There's even a Spanish version on another compilation album called "Blonde and Beyond".
8. "I've had enough of being nice, I've had enough of right and wrong, I've had enough of trying to love my brother. I've had enough of being good and doing everything like I'm told I should. If you need a lover, you'd better find another."

Answer: The Who

"Had Enough", from the album "Who Are You", originally released in 1978. This was the last Who album on which Keith Moon drummed. Moon died of a drug overdose three weeks before the album was released.
9. "Black and orange stray cat sittin' on a fence, ain't got enough dough to pay the rent. I'm flat broke but I don't care. I strut right by with my tail in the air."

Answer: The Stray Cats

"Stray Cat Strut", from the album "Built for Speed", originally released in 1982. This album also includes the tunes, "Rock This Town" and "Rumble in Brighton". The Stray Cats consisted of Brian Setzer on guitar and vocals, Lee Rocker on bass, and Slim Jim Phantom on drums.
10. Time for the mystery word. Without going back to peek, tell me: What one word was used at least once in each of the previous nine lyrics?

Answer: Enough

Had enough yet? No? Good. Keep an eye out for more mystery word quizzes.
Source: Author miamisammy29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us