FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 49
Quiz about Rock Lyrics  Mystery Word 49

Rock Lyrics - Mystery Word #49 Quiz


Here's another rock lyrics quiz with a twist. Guess the band or artist that sang the lyrics, and watch for the mystery word. Have fun and good luck.

A multiple-choice quiz by miamisammy29. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock Lyrics
  8. »
  9. Mystery Word

Author
miamisammy29
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,878
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1258
- -
Question 1 of 10
1. Who sang these lyrics: "Keep yourself alive, come on, keep yourself alive. It'll take you all your time and money to keep me satisfied." Hint


Question 2 of 10
2. Who sang these lyrics: "I should have listened, baby, to my second mind. Every time I go away and leave you, darling, you send me blues way down the line. Said, people worry I can't keep you satisfied. Let me tell you, baby, you ain't nothing but a two-bit, no-good jive." Hint


Question 3 of 10
3. Who sang these lyrics: "So come on, put your hands together. Come on, put your hands together. Come on, you know it's now or never, take a chance on rock 'n' roll. Ooh, are you feelin' satisfied? Come on, let us give your mind a ride." Hint


Question 4 of 10
4. Who sang these lyrics: "With no lovin' in our souls, and no money in our coats, you can't say we're satisfied. But Angie, I still love you baby; everywhere I look I see your eyes." Hint


Question 5 of 10
5. Who sang these lyrics: "Now, when I walk the streets, kings and queens step aside; every woman I meet, they all stay satisfied. I wanna tell ya, pretty baby, what I see I make my own." Hint


Question 6 of 10
6. Who sang these lyrics: "Laid off work and I can't be free, I need some rock 'n' roll therapy. Put on a 45 and let the needle ride, jukebox jumps and I'll be satisfied. When I was stone blue, rock and roll sure helped me through." Hint


Question 7 of 10
7. Who sang these lyrics: "Say you don't need no diamond rings and I'll be satisfied. Tell me that you want the kind of things that money just can't buy." Hint


Question 8 of 10
8. Who sang these lyrics: "Boy, don't you worry, you'll find yourself. Follow your heart, lord, and nothing else. And you can do this, oh baby, if you try. All that I want for you, my son, is to be satisfied."
Hint


Question 9 of 10
9. Who sang these lyrics: "How can you just leave me standing alone in a world that's so cold? Maybe I'm just too demanding; maybe I'm just like my father, too bold. Maybe I'm just like my mother, she's never satisfied. Why do we scream at each other?" Hint


Question 10 of 10
10. Time once again for the mystery word. Without going back to peek, tell me: what one word was used at least once in each of the previous nine lyrics?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 10 2024 : Guest 82: 3/10
Jun 11 2024 : cheeseit223: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sang these lyrics: "Keep yourself alive, come on, keep yourself alive. It'll take you all your time and money to keep me satisfied."

Answer: Queen

"Keep Yourself Alive", from Queen's self-titled debut album, originally released in 1973. This album also includes the tunes, "Son and Daughter", "Great King Rat", and "Seven Seas of Rhye". Queen formed in 1971. The members included Freddie Mercury, Brian May, John Deacon, and Roger Taylor. This lineup remained unchanged until Mercury's death in 1991.
2. Who sang these lyrics: "I should have listened, baby, to my second mind. Every time I go away and leave you, darling, you send me blues way down the line. Said, people worry I can't keep you satisfied. Let me tell you, baby, you ain't nothing but a two-bit, no-good jive."

Answer: Led Zeppelin

"The Lemon Song", from the album "Led Zeppelin II", originally released in 1969. This album also includes the tunes, "Whole Lotta Love", "Ramble On", and "What Is And What Should Never Be". Led Zeppelin formed in 1968. The members included Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones, and John Bonham. This lineup remained unchanged until Bonham's death in 1980.
3. Who sang these lyrics: "So come on, put your hands together. Come on, put your hands together. Come on, you know it's now or never, take a chance on rock 'n' roll. Ooh, are you feelin' satisfied? Come on, let us give your mind a ride."

Answer: Boston

"Feelin' Satisfied", from the album "Don't Look Back", originally released in 1978. This album also includes the tunes, "It's Easy", "Don't Be Afraid", and the title track. Boston's 1976 self-titled debut album is the largest selling debut album of all time, with nearly 17 million albums sold.
4. Who sang these lyrics: "With no lovin' in our souls, and no money in our coats, you can't say we're satisfied. But Angie, I still love you baby; everywhere I look I see your eyes."

Answer: The Rolling Stones

"Angie", from the album "Goat's Head Soup", originally released in 1973. This album also includes the tunes, "Star Star", "Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)", and "Dancing With Mr. D." The legendary keyboardists, Billy Preston, Nicky Hopkins, and Ian Stewart, all played on this album.
5. Who sang these lyrics: "Now, when I walk the streets, kings and queens step aside; every woman I meet, they all stay satisfied. I wanna tell ya, pretty baby, what I see I make my own."

Answer: George Thorogood and the Destroyers

"Bad To The Bone", from the album of the same name, originally released in 1982. This album also includes the tunes, "Nobody But Me", "Wanted Man", and "New Boogie Chillun". George Thorogood was a minor league baseball player before forming the "Delaware Destroyers".
6. Who sang these lyrics: "Laid off work and I can't be free, I need some rock 'n' roll therapy. Put on a 45 and let the needle ride, jukebox jumps and I'll be satisfied. When I was stone blue, rock and roll sure helped me through."

Answer: Foghat

"Stone Blue", from the album of the same name, originally released in 1978. This album also includes the tunes, "Midnight Madness", "High On Love", and an awesome remake of the Robert Johnson classic, "Sweet Home Chicago". Foghat's self-titled debut album was produced by the rockabilly legend, Dave Edmunds, with a couple tracks produced by Todd Rundgren.
7. Who sang these lyrics: "Say you don't need no diamond rings and I'll be satisfied. Tell me that you want the kind of things that money just can't buy."

Answer: The Beatles

"Can't Buy me Love", from the album "A Hard Day's Night", originally released ni 1964. This album also includes the tunes, "Any Time At All", "Tell Me Why", and "I Should Have Known Better". In April of 1964, Beatles' songs held the Top 5 positions on the US charts. "Can't Buy Me Love" was one of them, along with "Please Please Me", I Wanna Hold Your Hand", "Twist and Shout", and "She Loves You"...not necessarily in that order.
8. Who sang these lyrics: "Boy, don't you worry, you'll find yourself. Follow your heart, lord, and nothing else. And you can do this, oh baby, if you try. All that I want for you, my son, is to be satisfied."

Answer: Lynyrd Skynyrd

"Simple Man", from Skynyrd's debut album, "Pronounced Leh-Nerd Skin-Nerd". This album also includes the tunes, "Freebird", "Gimme Three Steps", and "Tuesday's Gone". Lynyrd Skynyrd's legendary lead vocalist, the late Ronnie Van Zant, was influenced musically by a Florida farmer named Shorty Medlocke. Shorty was the father of Blackfoot guitarist Rickey Medlocke, who briefly played with Skynyrd before they were famous, and who would rejoin the group in 1996.
9. Who sang these lyrics: "How can you just leave me standing alone in a world that's so cold? Maybe I'm just too demanding; maybe I'm just like my father, too bold. Maybe I'm just like my mother, she's never satisfied. Why do we scream at each other?"

Answer: Prince

"When Doves Cry", from the album "Purple Rain", originally released in 1984. This album also includes the tunes, "Let's Go Crazy", "Darling Nikki", and "I Would Die 4 U". Prince was born Prince Rogers Nelson in Minneapolis, Minnesota, on 7 June, 1958. "Purple Rain" was Prince's breakthrough album, and was also the name of a major motion picture starring The Artist himself.
10. Time once again for the mystery word. Without going back to peek, tell me: what one word was used at least once in each of the previous nine lyrics?

Answer: Satisfied

Hope everyone was satisfied with my latest quiz. Thanks for playing.
Source: Author miamisammy29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us