FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Match the Lyrics 2014  2016
Quiz about Match the Lyrics 2014  2016

Match the Lyrics 2014 - 2016 Trivia Quiz


This quiz is about matching the lyrics to the song - mostly hits from 2014 - 2016.

A multiple-choice quiz by kizzak. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
kizzak
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
382,699
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
353
Last 3 plays: Guest 82 (10/10), Guest 160 (3/10), Guest 75 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Simmer down, simmer down. They say we're too young now to amount to anything else" is the opening line to what song? Hint


Question 2 of 10
2. "She told me don't worry about it. She told me don't worry no more" is a line from what song? Hint


Question 3 of 10
3. "I ain't worried 'bout nothing. I ain't worried 'bout nada" is the opening line from what song? Hint


Question 4 of 10
4. "I was wondering if after all these years you'd like for me to go over everything" is a line from what song? Hint


Question 5 of 10
5. "You're so overprotective when I'm leaving. Trying to compromise but I can't win" is a line from what song? Hint


Question 6 of 10
6. "I've got fire for a heart, I'm not scared of the dark" is the opening line to what song? Hint


Question 7 of 10
7. "No silver or no gold could dress me up so good. You're the glitter to the darkness of my world" is a line from what song? Hint


Question 8 of 10
8. "Nice to meet you, where you been? I can show you incredible things" is the opening line to what song? Hint


Question 9 of 10
9. "Head in the clouds, got no weight on my shoulders" is a line from what song? Hint


Question 10 of 10
10. "So honey now, take me into your loving arms" is a line from what song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 82: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 160: 3/10
Jun 30 2024 : Guest 75: 10/10
May 30 2024 : Guest 174: 9/10
May 21 2024 : Guest 136: 6/10
May 20 2024 : Guest 88: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Simmer down, simmer down. They say we're too young now to amount to anything else" is the opening line to what song?

Answer: She Looks So Perfect

"She Looks So Perfect" is a song from 5 Seconds Of Summer's debut album: "5 Seconds Of Summer". "She Looks So Perfect" was released in March 2014, and the song was Number One in several countries such as Australia, New Zealand, Ireland, Scotland and the United Kingdom.
2. "She told me don't worry about it. She told me don't worry no more" is a line from what song?

Answer: Can't Feel My Face

"Can't Feel My Face" is a song from The Weekend's second album, "The Beauty Behind The Madness". "Can't Feel My Face" was released in June 2015; the song was also nominated for two Grammy Awards, 'Record of the Year', and 'Best Pop Solo Performance'. The song became Number One in four countries: New Zealand, Denmark, Ireland and South Africa.
3. "I ain't worried 'bout nothing. I ain't worried 'bout nada" is the opening line from what song?

Answer: Work From Home

"Work From Home" is a song by Fifth Harmony's album "7/27". "Work From Home" was released in February 2016. The song peaked within the top ten in 22 different countries, including Australia, Canada, Germany, the UK and the US.
4. "I was wondering if after all these years you'd like for me to go over everything" is a line from what song?

Answer: Hello

"Hello" is a song from Adele's third album, "25". "Hello" was released in October 2015. In the US, "Hello" debuted Number One, breaking several records such as becoming the first song to sell over a million digital copies in a week. The song peaked at Number One in numerous countries including the UK, the US, France and Australia.
5. "You're so overprotective when I'm leaving. Trying to compromise but I can't win" is a line from what song?

Answer: What Do You Mean?

"What Do You Mean?" is a song from Justin Bieber's fourth album "Purpose". "What Do You Mean?" was released in August 2015. The song was Justin Bieber's first number one single; the song was written by Justin, Jason "Poo Bear" Boyd and Mason Levy.
6. "I've got fire for a heart, I'm not scared of the dark" is the opening line to what song?

Answer: Drag Me Down

"Drag Me Down" is a song from One Direction's fifth album, "Made in the A.M.". "Drag me Down" was released in July 2015. The song debuted at Number One in the UK, Ireland, France, Austria, Australia and New Zealand; the song also won 'British Artist Award' at the 2016 Brit Awards.
7. "No silver or no gold could dress me up so good. You're the glitter to the darkness of my world" is a line from what song?

Answer: Boom Clap

"Boom Clap" is a song sung by Charli XCX which was featured on the soundtrack of the 2014 film, "The Fault In Our Stars", and is also featured on Charli's second album 'Sucker'. "Boom Clap" peaked inside the top ten of charts in Australia, Canada, New Zealand, Ireland, Italy, the UK and the US.
8. "Nice to meet you, where you been? I can show you incredible things" is the opening line to what song?

Answer: Blank Space

"Blank Space" is a song off Taylor Swift's fifth album "1989". "Blank Space" was released in November 2014. The song reached Number One in the US, Canada, South Africa and Australia. At the 58th Grammy Awards, the song was nominated for 'Record of the Year', 'Song of the Year' and for 'Best Pop Solo Performance'.
9. "Head in the clouds, got no weight on my shoulders" is a line from what song?

Answer: Problem

"Problem" is a song from Ariana Grande's second album, "My Everything". "Problem" was released in April 2014. The song debuted at Number Three in the US and sold 438,000 copies in its first week on sale; the song debuted at Number One in several countries including: Ireland, New Zealand, Scotland and the UK.

The accompanying music video won 'Best Pop Video' at the 2014 MTV VMAs, and the song won 'Best Song' at the MTV EMAs.
10. "So honey now, take me into your loving arms" is a line from what song?

Answer: Thinking Out Loud

"Thinking Out Loud" is a song from Ed Sheeran's second album "X". "Thinking Out Loud" was released in September 2014. In the UK, the song spent 19 weeks in the Top 40 before it peaked at Number One in early November 2014. It also reached the top spot in Australia, Ireland, New Zealand, Denmark, the Netherlands, Slovakia and South Africa.

The song was nominated 'Record of the Year', 'Best Pop Solo Performance' and 'Song of the Year' at the 58th Grammy Awards.
Source: Author kizzak

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us