FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Songs of 2013
Quiz about Songs of 2013

Songs of 2013 Trivia Quiz


As the title suggests, this quiz is all about songs that were released in 2013. I'll give you a song title, you tell me the band/singer that sang it.

A multiple-choice quiz by jess1506. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
jess1506
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
357,092
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
931
- -
Question 1 of 10
1. "Perfume" is sung by which female singer? Hint


Question 2 of 10
2. "Best Song Ever" was a hit for which British act? Hint


Question 3 of 10
3. Which rapper released the song "Bound 2"? Hint


Question 4 of 10
4. Which American singer had a hit with the song "Applause"? Hint


Question 5 of 10
5. "Counting Stars" was a hit for which band? Hint


Question 6 of 10
6. "Still Into You" is sung by whom? Hint


Question 7 of 10
7. Who sang "Wrecking Ball"? Hint


Question 8 of 10
8. "Do I Wanna Know" is sung by whom? Hint


Question 9 of 10
9. Which rapper released "Rap God"? Hint


Question 10 of 10
10. Which singer sang "Bonfire Heart"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 03 2024 : Guest 160: 5/10
Jun 24 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Perfume" is sung by which female singer?

Answer: Britney Spears

"Perfume" is a track on Britney Spears' eighth studio album, "Britney Jean", released in November 2013. It was written by Sia Furler, who has collaborated with artists such as Flo Rida and David Guetta.
2. "Best Song Ever" was a hit for which British act?

Answer: One Direction

"Best Song Ever" is a track on One Direction's third studio album, "Midnight Memories", released in November 2013. The song won the "Best Song of Summer" award at the MTV Video Music Awards.
3. Which rapper released the song "Bound 2"?

Answer: Kanye West

"Bound 2" is a track on Kanye West's sixth studio album, "Yeezus", released in June 2013. The music video for the track was shown on "The Ellen DeGeneres Show", which featured his then-fiancée Kim Kardashian topless.
4. Which American singer had a hit with the song "Applause"?

Answer: Lady Gaga

"Applause" is a track on Lady Gaga's third studio album, "Artpop", released in November 2013. "Applause" became Lady Gaga's twelfth top-ten single in the United States.
5. "Counting Stars" was a hit for which band?

Answer: OneRepublic

"Counting Stars" is a track on OneRepublic's third studio album, "Native", released in March 2013. "Counting Stars" also was number one on the UK charts. It was also in the top five on the charts in Australia, Germany, Ireland and New Zealand.
6. "Still Into You" is sung by whom?

Answer: Paramore

"Still Into You" is a track on Paramore's fourth studio album, "Paramore", released in April 2013. It was certified Gold in the USA and Canada, and 2x Platinum in Australia.
7. Who sang "Wrecking Ball"?

Answer: Miley Cyrus

"Wrecking Ball" is a track on Miley Cyrus' fourth studio album, "Bangerz", released in October 2013. The music video of the song was very controversial, showing images of a naked Cyrus swinging on top of a wrecking ball.
8. "Do I Wanna Know" is sung by whom?

Answer: Arctic Monkeys

"Do I Wanna Know" is a track on the Arctic Monkeys' fifth studio album, "AM", released in September 2013. It was certified Silver in the UK. The song also became the Arctic Monkeys' first single to appear on the Billboard Hot 100 Charts.
9. Which rapper released "Rap God"?

Answer: Eminem

"Rap God" is a track on Eminem's eighth studio album, "The Marshall Mathers LP 2", released in November 2013. It was the third single from the album, and debuted at number five on the UK Singles Chart.
10. Which singer sang "Bonfire Heart"?

Answer: James Blunt

"Bonfire Heart" is the third track on James Blunt's fourth studio album, "Moon Landing", released in October 2013. The song was written by Blunt and OneRepublic's lead singer Ryan Tedder.
Source: Author jess1506

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us