FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That 20112012 hit
Quiz about Name That 20112012 hit

Name That 2011-2012 hit! Trivia Quiz


In this quiz, I will give some lyrics from a 2011 or 2012 hit, and you will try to remember or guess which song the lyrics are from! Good luck!

A multiple-choice quiz by Hanz13xx. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
Hanz13xx
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
360,051
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1187
- -
Question 1 of 10
1. Which hit 2012 song are these lyrics from?

"But you didn't have to cut me off,
Make out like it never happened and we were nothing,
And I don't even need your love..."
Hint


Question 2 of 10
2. "Yeah, you can be the greatest,
You can be the best,
You can be the King Kong banging on your chest,
You could beat the world,
You could beat the war,
You could talk to god, go banging on his door"

These are the lyrics for what song, released on 19th August 2012?
Hint


Question 3 of 10
3. Which Korean song made a big hit in 2012, being released on 15th July? Hint


Question 4 of 10
4. "Hey, ho, here she go,
Either a little too high or a little too low,
Got no self-esteem and vertigo..."

What is the name of this song, released on 11th September 2012?
Hint


Question 5 of 10
5. "Baby you light up my world like nobody else,
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
But when you smile at the ground it ain't hard to tell..."

are the lyrics from what song, released 11th September 2011?
Hint


Question 6 of 10
6. "You're so hypnotizing,
Could you be the devil?
Could you be an angel?
Your touch magnetizing,
Feels like I am floating, leaves my body glowing..."

What 2011 hit are these lyrics from?
Hint


Question 7 of 10
7. "I can taste the tension like a cloud of smoke in the air,
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there,
Don't you know... You spin me out of control..."

What song, released in 2011, are these lyrics from?
Hint


Question 8 of 10
8. "Hot night, wind was blowing,
Where do you think you're going, baby?
Hey, I just met you,
And this is crazy, but here's my number..."

What song, released in late 2011, are these lyrics from?
Hint


Question 9 of 10
9. Oh you think that you know me, know me,
That's why I'm leaving you lonely, lonely,
'Cause baby you don't know a thing about me,
You don't know a thing about me..."

What song, released in September 2011, are these lyrics from?
Hint


Question 10 of 10
10. "You chewed me up and spit me out,
Like I was poison in your mouth,
You took my light, you drained me down,
But that was then and this is now,
Now look at me..."

What song, sung by Katy Perry, are these lyrics from?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 03 2024 : Guest 160: 6/10
Jun 24 2024 : Guest 68: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which hit 2012 song are these lyrics from? "But you didn't have to cut me off, Make out like it never happened and we were nothing, And I don't even need your love..."

Answer: Somebody That I Used To Know

The song "Somebody That I Used To Know", was sung by an Australian singer, Gotye, and a singer from New Zealand, Kimbra, who is a recording artist based in Melbourne, Australia.
2. "Yeah, you can be the greatest, You can be the best, You can be the King Kong banging on your chest, You could beat the world, You could beat the war, You could talk to god, go banging on his door" These are the lyrics for what song, released on 19th August 2012?

Answer: Hall Of Fame

"Hall Of Fame" is a Pop-Rock song, written by Danny O'Donoghue, Mark Sheehan, and James Barry. It was sung by the Irish band, The Script and Will.i.am, an American recording artist and songwriter.
3. Which Korean song made a big hit in 2012, being released on 15th July?

Answer: Gangnam Style

"Gangnam Style" was released on 15th July and has made a big hit in countries all over the world. It is the most watched music video on YouTube! On 21st December 2012, it was the first ever YouTube video to reach a billion views. It was sung by Psy.
4. "Hey, ho, here she go, Either a little too high or a little too low, Got no self-esteem and vertigo..." What is the name of this song, released on 11th September 2012?

Answer: Candy

"Candy" is a pop song, sung by Robbie Williams. Robbie is a member of the pop group, Take That, but he found greater success being a solo artist.
5. "Baby you light up my world like nobody else, The way that you flip your hair gets me overwhelmed, But when you smile at the ground it ain't hard to tell..." are the lyrics from what song, released 11th September 2011?

Answer: What Makes You Beautiful

The song "What Makes You Beautiful" is sung by a boy band called One Direction, 1D for short. This boy band auditioned for a show called "The X Factor", as individuals. The judges of this show wanted to put all these five people through to Judges' Houses stage of the show; they couldn't as the boys' section was already full, so the judges made them into a group.
6. "You're so hypnotizing, Could you be the devil? Could you be an angel? Your touch magnetizing, Feels like I am floating, leaves my body glowing..." What 2011 hit are these lyrics from?

Answer: E.T

"E.T" is an Electronic genre song which was sung by Katy Perry, a singer from California. It was released 16th February 2011. This song is on the album "Teenage Dream" by Katy Perry.
7. "I can taste the tension like a cloud of smoke in the air, Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there, Don't you know... You spin me out of control..." What song, released in 2011, are these lyrics from?

Answer: Domino

"Domino" is a Dance-Pop song which was sung by Jessie J. It was released 29th August 2011. Jessie J is a judge on the UK show of "The Voice". This song is on the album "Who You Are".
8. "Hot night, wind was blowing, Where do you think you're going, baby? Hey, I just met you, And this is crazy, but here's my number..." What song, released in late 2011, are these lyrics from?

Answer: Call Me Maybe

"Call Me Maybe" is a dance-pop song. It was sung by Canadian singer-songwriter, Carly Rae Jepsen. This song is on the album "Kiss".
9. Oh you think that you know me, know me, That's why I'm leaving you lonely, lonely, 'Cause baby you don't know a thing about me, You don't know a thing about me..." What song, released in September 2011, are these lyrics from?

Answer: Mr. Know It All

"Mr. Know It All" is a pop song which was sung by Kelly Clarkson, an American singer-songwriter. This song is on the album "Stronger".
10. "You chewed me up and spit me out, Like I was poison in your mouth, You took my light, you drained me down, But that was then and this is now, Now look at me..." What song, sung by Katy Perry, are these lyrics from?

Answer: Part Of Me

"Part Of Me" is a pop-rock song. It was sung by Katy Perry, an American singer-songwriter. It is also on the album "Teenage Dream".
Source: Author Hanz13xx

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us