FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Match The Lyrics to the Song
Quiz about Match The Lyrics to the Song

Match The Lyrics to the Song Trivia Quiz


Match the lyrics of a song to the song. These songs will be from 2010 on. If any part of the lyrics contain the title of the song, I will not include it and will substitute with underscores. Have fun!

A matching quiz by foil7. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
foil7
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
380,535
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1315
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 157 (9/10), Guest 74 (10/10), Guest 91 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Just gonna stand there and watch me burn. But that's alright because I like the way it hurts."  
  Rolling in the Deep
2. "There's a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark."  
  Payphone
3. "When I see your face, there's not a thing that I would change. Because you're amazing, ___________."  
  Just the Way You Are
4. "I'm at a ________ trying to call home. All of my change I spent on you."  
  See You Again
5. "'Cause I don't wanna lose you now. I'm looking right at the other half of me."  
  Happy
6. "So I cross my heart and I hope to die. That I'll only stay with you __________."  
  Hello
7. "If our love is a tragedy, why are you my remedy? If our love's insanity, why are you my _________?"  
  Clarity
8. "Because I'm _______, clap along if you feel like a room without a roof. Because I'm _______, clap along if you feel like happiness is the truth."  
  Love the Way You Lie
9. "It's been a long day, without you, my friend. And I'll tell you all about it when I ___________."  
  Mirrors
10. "_____, it's me. I was wondering if after all these years you'd like to meet."  
  One More Night





Select each answer

1. "Just gonna stand there and watch me burn. But that's alright because I like the way it hurts."
2. "There's a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark."
3. "When I see your face, there's not a thing that I would change. Because you're amazing, ___________."
4. "I'm at a ________ trying to call home. All of my change I spent on you."
5. "'Cause I don't wanna lose you now. I'm looking right at the other half of me."
6. "So I cross my heart and I hope to die. That I'll only stay with you __________."
7. "If our love is a tragedy, why are you my remedy? If our love's insanity, why are you my _________?"
8. "Because I'm _______, clap along if you feel like a room without a roof. Because I'm _______, clap along if you feel like happiness is the truth."
9. "It's been a long day, without you, my friend. And I'll tell you all about it when I ___________."
10. "_____, it's me. I was wondering if after all these years you'd like to meet."

Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 157: 9/10
Jul 10 2024 : Guest 74: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 91: 10/10
Jul 06 2024 : Guest 47: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 160: 10/10
Jun 30 2024 : Guest 75: 10/10
Jun 29 2024 : Guest 148: 10/10
Jun 26 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 26 2024 : Guest 47: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Just gonna stand there and watch me burn. But that's alright because I like the way it hurts."

Answer: Love the Way You Lie

"Love the Way You Lie" is a song recorded by the rapper Eminem and the singer Rihanna. Released in 2010, it was from Eminem's seventh album, "Recovery". It placed seventh in the US Billboard Hot 100 at the end of 2010.
2. "There's a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark."

Answer: Rolling in the Deep

"Rolling in the Deep" was released by the British singer Adele. Released in November of 2015, it was part of her album, "21". It placed first in the US Billboard Top 100 at the end of 2011. The song was nominated for and won the Grammy Awards for Song of the Year, Record of the Year, and Best Short Form Music Video. The song also placed 32nd overall on the all-time US Billboard Top 100.
3. "When I see your face, there's not a thing that I would change. Because you're amazing, ___________."

Answer: Just the Way You Are

"Just the Way You Are" was the debut single for American singer Bruno Mars. It was part of his debut album, "Doo-Wops & Hooligans". The song was released in 2010. It placed 18th on the US Billboard Top 100 at the end of 2010 and 15th at the end of 2011. The song also places 79th on the all-time US Billboard Top 100. It won a Grammy Award in 2011 for Best Male Pop Vocal Performance.
4. "I'm at a ________ trying to call home. All of my change I spent on you."

Answer: Payphone

"Payphone" is a song released by American rock band Maroon 5 and American rapper Wiz Khalifa. It featured vocals from Adam Levine and Wiz Khalifa. Released in 2012 as part of the album "Overexposed", the song placed fourth on the US Billboard Top 100 at the end of 2012.
5. "'Cause I don't wanna lose you now. I'm looking right at the other half of me."

Answer: Mirrors

"Mirrors" is a song recorded by American singer Justin Timberlake. The song, released in 2013, was part of the album "The 20/20 Experience". "Mirrors" reached sixth place in the US Billboard Top 100 in 2013.
6. "So I cross my heart and I hope to die. That I'll only stay with you __________."

Answer: One More Night

"One More Night" was released by American rock band, Maroon 5, with vocals from Adam Levine. It is from the album "Overexposed". This song reached 18th place in 2012 on the US Billboard Top 100 and 38th place in 2013.
7. "If our love is a tragedy, why are you my remedy? If our love's insanity, why are you my _________?"

Answer: Clarity

"Clarity" was released in December of 2012 by Russian-German DJ Zedd with vocals from British singer Foxes. It was the third song in his debut album of the same name. The song reached 24th place on the US Billboard Top 100 at the end of 2013. The song won the Grammy Award for Best Dance Recording in 2014.
8. "Because I'm _______, clap along if you feel like a room without a roof. Because I'm _______, clap along if you feel like happiness is the truth."

Answer: Happy

"Happy" is a song released by American singer Pharrell Williams (known sometimes by the mononym Pharrell). It was released in 2013 as part of Pharrell's album "Girl". This song later became part of the soundtrack for the movie "Despicable Me 2". The song came in first on the US Billboard Top 100 at the end of 2014 and placed 76th on the all-time chart.
9. "It's been a long day, without you, my friend. And I'll tell you all about it when I ___________."

Answer: See You Again

"See You Again" was a song recorded by American rapper Wiz Khalifa and American singer Charlie Puth. The song was part of the "Furious 7" soundtrack and was a tribute to the late Paul Walker. It reached number three on the 2015 US Billboard Top 100. The song is also the first hip-hop song to reach one billion views on Youtube.
10. "_____, it's me. I was wondering if after all these years you'd like to meet."

Answer: Hello

After three years of hiatus, British singer Adele Adkins (more commonly known by her mononym Adele) released a new album "25". The first song and lead single, "Hello" was released in 2015. The song reached 35th on the US Billboard Top 100 in 2015.
Source: Author foil7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us