FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang It
Quiz about Who Sang It

Who Sang It? Trivia Quiz


In this quiz I will ask you who created a certain song. But remember these songs were released in the last decade. I highly suggest this for teenagers.

A multiple-choice quiz by KK12003. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
KK12003
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
361,460
Updated
Apr 30 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
920
Last 3 plays: Guest 92 (10/10), Guest 74 (10/10), Guest 207 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. I released my album on the 29th of January 2013 and one of the songs included was called 'Boyfriend'.
Who am I?
Hint


Question 2 of 10
2. I released an album called 'Two Lanes Of Freedom' featuring a song called 'Highway Don't Care (feat.Taylor Swift and Keith Urban)'.
Who am I?
Hint


Question 3 of 10
3. I released a hit album called 'Blurred Lines' that was released on March 26th 2013.
Who am I?
Hint


Question 4 of 10
4. I released a song from 'Despicable Me 2' called 'Happy'.
Who am I?
Hint


Question 5 of 10
5. We are an English boy band with five boys. One of our albums was called 'Midnight Memories'.
Who are we?
Hint


Question 6 of 10
6. I wrote the song 'Teenage Dream' and then I released an album called 'Prism'.
Who am I?
Hint


Question 7 of 10
7. We are two boys who released 'Thrift Shop'. We come from Seattle in Washington, USA.
Who are we?
Hint


Question 8 of 10
8. I'm a not so common celebrity to the adult world but hugely famous to teens. One of my songs is 'Come And Get It'.
Who am I?
Hint


Question 9 of 10
9. I am not very popular but if you watch 'Good Luck Charlie' on the Disney Channel you will know me well. I sing many songs, one being 'Hurricane'.
Who am I?
Hint


Question 10 of 10
10. I released an awesome album 'Red' which is mainly based on my love life. Songs featuring in it were '22' and 'We Are Never Getting Back Together.'
Who am I?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 92: 10/10
Jul 16 2024 : Guest 74: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 207: 8/10
Jul 14 2024 : Guest 131: 10/10
Jul 12 2024 : Guest 175: 9/10
Jul 04 2024 : Guest 64: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 160: 8/10
Jun 30 2024 : Guest 75: 10/10
Jun 26 2024 : Guest 47: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I released my album on the 29th of January 2013 and one of the songs included was called 'Boyfriend'. Who am I?

Answer: Justin Bieber

On the 29th of January 2013 Justin Bieber released his third remix album. This album features live versions of songs from his awesome third album 'Believe' released in 2012 and also features new recordings.
2. I released an album called 'Two Lanes Of Freedom' featuring a song called 'Highway Don't Care (feat.Taylor Swift and Keith Urban)'. Who am I?

Answer: Tim McGraw

On February the 5th 2013 Tim McGraw released an album called 'Two Lanes Of Freedom'. This album includes songs like 'Truck Yeah', 'One Of Those Nights' and 'Southern Girl'.
3. I released a hit album called 'Blurred Lines' that was released on March 26th 2013. Who am I?

Answer: Robin Thicke

On March the 26th 2013 Robin Thicke released an album called 'Blurred Lines' featuring T.I and Pharrell as the lead to his sixth album.
4. I released a song from 'Despicable Me 2' called 'Happy'. Who am I?

Answer: Pharrell Williams

Pharrell Williams' career started in the early 1990s and has successfully continued. A hit song was 'Happy' which featured in "Despicable Me 2". He also helped Robin Thicke with 'Blurred Lines'.
5. We are an English boy band with five boys. One of our albums was called 'Midnight Memories'. Who are we?

Answer: One Direction

One Direction have released many songs in 2012-2014. The boys include Harry, Louis, Niall, Liam and Zayn. Their album 'Midnight Memories' debuted at number one.
6. I wrote the song 'Teenage Dream' and then I released an album called 'Prism'. Who am I?

Answer: Katy Perry

Katy Perry released her album in late 2013 called 'Prism' featuring an awesome hit song called 'Roar'. Her album debuted at number one on the charts around the world.
7. We are two boys who released 'Thrift Shop'. We come from Seattle in Washington, USA. Who are we?

Answer: Macklemore and Ryan Lewis

Macklemore and Ryan Lewis released 'Wing$' from the album 'The Heist' with 'Thrift Shop'. It was released on October 9, 2012 and debuted at number two on the US Billboard 200. This album sold 78,000 copies in the first week. On April 3, 2013 the album reached Gold status, with over 500,000 copies sold.
8. I'm a not so common celebrity to the adult world but hugely famous to teens. One of my songs is 'Come And Get It'. Who am I?

Answer: Selena Gomez

Selena Gomez is very popular to the teens but a rising star to most adults. Her awesome song 'If You Want It Come And Get It' was first released on April 8th 2013, and sung at the 2013 Billboard Music Awards. It debuted at number 45 on the Billboard 100.
9. I am not very popular but if you watch 'Good Luck Charlie' on the Disney Channel you will know me well. I sing many songs, one being 'Hurricane'. Who am I?

Answer: Bridgit Mendler

Bridgit Mendler is on 'Good Luck Charlie' on the Disney Channel and is very popular with many teenage girls. The song 'Hurricane' comes from the album 'Hello My Name Is'. The album sold 12,000 copies in the first week of release and debuted at number 30 on the 'US Billboard 200' and number 30 on the 'US Billboard Digital Albums' charts.
10. I released an awesome album 'Red' which is mainly based on my love life. Songs featuring in it were '22' and 'We Are Never Getting Back Together.' Who am I?

Answer: Taylor Swift

Taylor Swift released the hit album 'Red' with 16 songs. It sold 1.2 million copies within the first week. It debuted at number one on the charts.
Source: Author KK12003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us