FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That Word 2010 Song Lyrics
Quiz about Name That Word 2010 Song Lyrics

Name That Word! 2010 Song Lyrics Quiz


This is my first "Name That Word!" quiz. The songs for this quiz are taken from top U.S. charts of 2010. Lyrics are taken from the chorus of all songs. (Multiple choice) Release dates refer to U.S. releases.

A multiple-choice quiz by simplyashez. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year
  8. »
  9. 2010s Music

Author
simplyashez
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,451
Updated
Jul 19 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2923
Last 3 plays: Guest 92 (5/10), Guest 131 (7/10), Guest 199 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. "When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're _______
Just the way you are"

Can you fill in the blank?
Hint


Question 2 of 10
2. "You think I'm pretty
Without any make-up on
You think I'm _______
When I tell the punch line wrong"

What word is missing?
Hint


Question 3 of 10
3. "You know I know how
To make em stop and stare as I _____ out
The club can't even handle me right now"

Can you complete the lyrics?
Hint


Question 4 of 10
4. "If I die young bury me in satin
Lay me down on a bed of _______
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song"

Which word correctly fills in the blank?
Hint


Question 5 of 10
5. "There you go making my heart beat again
Heart beat again, heart beat again
There you go making me feel like a ______
Won't you do it and do it one time"

Can you pick the right answer?
Hint


Question 6 of 10
6. "Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you _____"

What word fills in the blank?
Hint


Question 7 of 10
7. "Can we pretend that airplanes
In the night sky are like shooting stars?
I could really use a ______ right now
_____ right now, ______ right now"

Can you pick the right answer?
Hint


Question 8 of 10
8. "Do you remember when we're sittin' there by the water?
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the _____ thing that's ever been mine"

Which word is the correct answer?
Hint


Question 9 of 10
9. "Baby I like it
The way you _____ on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more"

Which answer correctly fills in the blank?
Hint


Question 10 of 10
10. "So raise your glass if you are wrong
In all the right ways, all my underdogs
We will never be, never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little _______"

What is the missing word?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 92: 5/10
Jul 14 2024 : Guest 131: 7/10
Jul 12 2024 : Guest 199: 7/10
Jul 06 2024 : Guest 47: 9/10
Jul 03 2024 : Guest 160: 7/10
Jun 30 2024 : Guest 75: 7/10
Jun 25 2024 : Guest 157: 5/10
Jun 23 2024 : Guest 82: 6/10
Jun 17 2024 : Guest 68: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "When I see your face There's not a thing that I would change Cause you're _______ Just the way you are" Can you fill in the blank?

Answer: amazing

This song is "Just The Way You Are" by Bruno Mars. This song is featured on the album "Doo-Wops & Hooligans" that came out in October 2010.
2. "You think I'm pretty Without any make-up on You think I'm _______ When I tell the punch line wrong" What word is missing?

Answer: funny

The song "Teenage Dream" is a pop song by Katy Perry. Her album came out in August 2010 under the same name ("Teenage Dream").
3. "You know I know how To make em stop and stare as I _____ out The club can't even handle me right now" Can you complete the lyrics?

Answer: zone

Flo Rida sings this song featuring David Guetta, it's called "Club Can't Handle Me". It was released as the lead single of the "Step Up 3D" soundtrack album in June 2010. It is also on Flo Rida's album "Only One Flo (Part 1)" that came out November 2010.
4. "If I die young bury me in satin Lay me down on a bed of _______ Sink me in the river at dawn Send me away with the words of a love song" Which word correctly fills in the blank?

Answer: roses

The song is a country song titled "If I Die Young" by The Band Perry. It can be found on their self-titled debut album ("The Band Perry"), which came out October 2010.
5. "There you go making my heart beat again Heart beat again, heart beat again There you go making me feel like a ______ Won't you do it and do it one time" Can you pick the right answer?

Answer: kid

Sugarland sings this country song titled "Stuck on You". You can find this song on their album called "The Incredible Machine" that came out October 2010.
6. "Just gonna stand there and watch me burn But that's alright because I like the way it hurts Just gonna stand there and hear me cry But that's alright because I love the way you _____" What word fills in the blank?

Answer: lie

The song is "Love The Way You Lie" by Eminem featuring Rihanna. This song is found on the album "Recovery" that was released June 2010.
7. "Can we pretend that airplanes In the night sky are like shooting stars? I could really use a ______ right now _____ right now, ______ right now" Can you pick the right answer?

Answer: wish

B.o.B. featuring Hayley Williams sing this song titled "Airplanes". It came out April 2010 on the album "B.o.B Presents: The Adventures of Bobby Ray".
8. "Do you remember when we're sittin' there by the water? You put your arm around me for the first time You made a rebel of a careless man's careful daughter You are the _____ thing that's ever been mine" Which word is the correct answer?

Answer: best

This country song is called "Mine" by Taylor Swift. This song is featured on her album "Speak Now" that was released October 2010. This song was "leaked" online two weeks before it was supposed to be released.
9. "Baby I like it The way you _____ on the floor Baby I like it Come on and give me some more" Which answer correctly fills in the blank?

Answer: move

This song is called "I Like It" and is by Enrique Iglesias featuring Pitbull. It is from his first bilingual studio album titled "Euphoria" which came out July 2010.
10. "So raise your glass if you are wrong In all the right ways, all my underdogs We will never be, never be anything but loud And nitty gritty, dirty little _______" What is the missing word?

Answer: freaks

Pink sings this song titled "Raise Your Glass". It falls under the dance-pop and pop rock genres. This song is found on the album "Greatest Hits... So Far!" which came out November 2010.
Source: Author simplyashez

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us