FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mega Music Rock Lyrics
Quiz about Mega Music Rock Lyrics

Mega Music Rock Lyrics Trivia Quiz


See if you can match the lyrics to the song that they came from.

A multiple-choice quiz by JMeister. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Author
JMeister
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,394
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
553
- -
Question 1 of 10
1. "The last time you yelled at me, I swore that I heard you say 'I wish I hadn't met you at all'" Hint


Question 2 of 10
2. "How can you see into my eyes, like open doors?" Hint


Question 3 of 10
3. "I had nothing to say, I can't believe I didn't fall right down on my face." Hint


Question 4 of 10
4. "Ten more reasons why I need somebody new, just like you" Hint


Question 5 of 10
5. "Teachers, keep on teachin', preachers, keep on preachin'" Hint


Question 6 of 10
6. "Oh, no, you gotta' learn this someday. Why I..." Hint


Question 7 of 10
7. "These eyes have seen no eviction, just lies and more contradiction" Hint


Question 8 of 10
8. "So keep bleeding your fake blood, 'til no-one even feels it, if that's the best you can make up, at least act like you mean it" Hint


Question 9 of 10
9. "In your house, along to me, room by room, patiently" Hint


Question 10 of 10
10. "I've worked from midnight to dawn, let's just forget and move on, everything you say it never seems to change a thing in sight" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "The last time you yelled at me, I swore that I heard you say 'I wish I hadn't met you at all'"

Answer: "Make Up Your Mind" - Theory of a Deadman

This track is TOAD's second single from their newest album. It involves a wedding in which the bride goes after a variety of men there, then decides to jump off of a cliff.
2. "How can you see into my eyes, like open doors?"

Answer: "Bring Me To Life" - Evanescence

This track can be found on the "Daredevil" soundtrack as well as on the band's new album, "Fallen".
3. "I had nothing to say, I can't believe I didn't fall right down on my face."

Answer: "Somewhere I Belong" - Linkin Park

This track is the newest off of Linkin Park's new album, "Meteora".
4. "Ten more reasons why I need somebody new, just like you"

Answer: "Can't Stop" - Red Hot Chili Peppers

RHCP's second single off of their latest release, "By the Way".
5. "Teachers, keep on teachin', preachers, keep on preachin'"

Answer: "Higher Ground" - Stevie Wonder

Eric Clapton re-mixed this track and put it on his album "Concepts". The track was originally by Stevie Wonder.
6. "Oh, no, you gotta' learn this someday. Why I..."

Answer: "Learn The Hard Way" - Nickelback

This song is off of the "Daredevil" soundtrack.
7. "These eyes have seen no eviction, just lies and more contradiction"

Answer: "Still Waiting" - Sum 41

A single off of Sum 41's newest album, "Does This Look Infected".
8. "So keep bleeding your fake blood, 'til no-one even feels it, if that's the best you can make up, at least act like you mean it"

Answer: "Give Up The Grudge" - GoB

GoB has this track on their newest album, "Foot in Mouth Disease", just released.
9. "In your house, along to me, room by room, patiently"

Answer: "Like A Stone" - Audioslave

This is definitely one of Audioslave's better tracks.
10. "I've worked from midnight to dawn, let's just forget and move on, everything you say it never seems to change a thing in sight"

Answer: "Don't Believe It All" - Treble Charger

Off of Treble Charger's newest release, "Detox". "Don't Believe it All" is the band's first release.
Source: Author JMeister

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us