FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Radiohead Bsides
Quiz about Radiohead Bsides

Radiohead B-sides Trivia Quiz


How well do you know Radiohead B-sides and unreleased songs? Test your knowledge here!

A multiple-choice quiz by ImNoAndroid. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Radiohead

Author
ImNoAndroid
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
109,935
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
820
Last 3 plays: pooeater12 (5/10), Guest 185 (6/10), Guest 151 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Thom used the motto of the city of Palo Alto, California, as a lyric in the song 'Palo Alto'. What is that motto? Hint


Question 2 of 10
2. What song is this lyric from? 'Go up to the mic, go and get some rest.' Hint


Question 3 of 10
3. Which two B-sides/unreleased(as of 2002) songs share the same lyrics: "I don't know why I feel so tongue tied, I don't know why I feel so skinned alive." Hint


Question 4 of 10
4. Choose the correctly ordered lyric pair, and correct song title:
"I want to see you smile again. . ."
Hint


Question 5 of 10
5. Which lyric is from the song "Killer Cars"? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following IS an "OK Computer" B-side? Hint


Question 7 of 10
7. What unrelesed (as of 2002) song are these lyrics from? "Your voice is rattling/rapping on my windowsill." Hint


Question 8 of 10
8. Which B-side, relesed in 1994-1995, did John Leckie not help produce? Hint


Question 9 of 10
9. Who programmed 'Meeting in the Aisle'? Hint


Question 10 of 10
10. What is, according to Thom, the new song 'We Suck Young Blood' about? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 22 2024 : pooeater12: 5/10
Jun 21 2024 : Guest 185: 6/10
May 26 2024 : Guest 151: 5/10
May 03 2024 : Guest 137: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Thom used the motto of the city of Palo Alto, California, as a lyric in the song 'Palo Alto'. What is that motto?

Answer: The City Of The Future

'Palo Alto' was originally known as 'OK Computer'.
2. What song is this lyric from? 'Go up to the mic, go and get some rest.'

Answer: Worrywort

'Worrywort' was only released on the 'Knives Out' single.
3. Which two B-sides/unreleased(as of 2002) songs share the same lyrics: "I don't know why I feel so tongue tied, I don't know why I feel so skinned alive."

Answer: Myxomatosis and Cuttooth

This is interesting- I saw that the lyrics were the same while reading over them. If you don't believe me, go to greenplastic.com, and see for yourself. Perhaps the songs are related in some way?
4. Choose the correctly ordered lyric pair, and correct song title: "I want to see you smile again. . ."

Answer: Like diamonds in the dust, "The Amazing Sounds of Orgy"

'The Amazing Sounds of Orgy' was named an 'Amnesiac' B-side in 2001, and released on the 'Pyramid Song' single.
5. Which lyric is from the song "Killer Cars"?

Answer: "They won't ever take me alive."

"Killer Cars" has appeared in three forms. The first was the live acoustic version from the 1993 Chicago Metro show, which appears on the "Creep" reissue 12" and the Japanese CD "Itch". The second version appears as a B-side to the "High and Dry/Planet Telex" CD2. Last is the "Mogadon" version, which is much mellower than the previous two.
6. Which of the following IS an "OK Computer" B-side?

Answer: Polyethylene(parts 1 & 2)

When Thom was asked what the words to part one were, he just laughed and said that he couldn't remember.
7. What unrelesed (as of 2002) song are these lyrics from? "Your voice is rattling/rapping on my windowsill."

Answer: Scatterbrain

'Scatterbrain' premiered in Lisbon, Portugal on July 22, 2002.
8. Which B-side, relesed in 1994-1995, did John Leckie not help produce?

Answer: You Never Wash Up After Yourself

Instead of John Leckie, who produced many of the band's 94-95 releases, 'You Never Wash Up After Yourself' was done with Jim Warren at the band's makeshift fruitfarm studio.
9. Who programmed 'Meeting in the Aisle'?

Answer: Henry Binns and Sam Hardaker

'Meeting in the Aisle' was used as an entrance song for many of the band's '98 concerts, replacing 'Fitter, Happier'.
10. What is, according to Thom, the new song 'We Suck Young Blood' about?

Answer: Hollywood

'We Suck Young Blood' was first mentioned by Colin in an interview with rolling stone in August, 2001. At that time, the song was called 'Bring on the New Blood.'
Source: Author ImNoAndroid

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us