FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hardcore Radiohead
Quiz about Hardcore Radiohead

Hardcore Radiohead Trivia Quiz


This quiz is for blokes who are mad for Radiohead. The weak-hearted and light-headed should stray away from this quiz.

A multiple-choice quiz by ziggomatic. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Radiohead

Author
ziggomatic
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,576
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1271
Last 3 plays: Guest 212 (6/10), Guest 185 (7/10), Guest 65 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Fill the lyric: "Beautiful angel, pulled apart at birth. Limbless and helpless, I can't even ________ you." Hint


Question 2 of 10
2. These lyrics are from what song? "Take a look around / There's candles on the cake / On what might have been / The road you should have took / Mistakes mistaken." Hint


Question 3 of 10
3. Name the song: "Whatever happens / If we're still speaking / Pick up the phone / Play me this song." Hint


Question 4 of 10
4. Name the single that the song "Molasses" appears on. Hint


Question 5 of 10
5. Name the song with this catchy lyric: "I was born for your magazines, for your magazines, I am trapped in the society page, Of your magazines, Of your magazines, I don't know what it means." Hint


Question 6 of 10
6. The song "Cuttooth" appeared on the "Pyramid Song" single.


Question 7 of 10
7. This song was intended to be a single from "Pablo Honey", but it never even made it on the album, and "Creep" was chosen instead. Hint


Question 8 of 10
8. This song of "The Bends" era features a sample of Jonny Greenwood laughing. Hint


Question 9 of 10
9. "I want you to know, He's not coming back, He's _______ and frozen, Still there's no point in letting it go to waste."

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. Before playing in Radiohead, Thom played in a techno band called "On a Friday."



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 22 2024 : Guest 212: 6/10
Jun 21 2024 : Guest 185: 7/10
May 22 2024 : Guest 65: 9/10
May 03 2024 : Guest 137: 3/10
Apr 27 2024 : Guest 109: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Fill the lyric: "Beautiful angel, pulled apart at birth. Limbless and helpless, I can't even ________ you."

Answer: recognize

This is from the song "Motion Picture Soundtrack", the original version, not the one featured on the album "Kid A".
2. These lyrics are from what song? "Take a look around / There's candles on the cake / On what might have been / The road you should have took / Mistakes mistaken."

Answer: Worrywort

This song is a B-side featured on the "Knives Out" single.
3. Name the song: "Whatever happens / If we're still speaking / Pick up the phone / Play me this song."

Answer: A Reminder

This song is brilliant, and it also features samples from a Czech train station.
4. Name the single that the song "Molasses" appears on.

Answer: Street Spirit CD2

This song has never been played live, ever.
5. Name the song with this catchy lyric: "I was born for your magazines, for your magazines, I am trapped in the society page, Of your magazines, Of your magazines, I don't know what it means."

Answer: Trans-Atlantic Drawl

This song was released on the "Pyramid Song" single.
6. The song "Cuttooth" appeared on the "Pyramid Song" single.

Answer: False

This song actually was on the "Knives Out" EP.
7. This song was intended to be a single from "Pablo Honey", but it never even made it on the album, and "Creep" was chosen instead.

Answer: Inside My Head

Thom mentioned that this song is about "getting in a car and ramming the shop where I used to work. I just wanted to do that so badly."
8. This song of "The Bends" era features a sample of Jonny Greenwood laughing.

Answer: India Rubber

According to Colin, "it's Jonny laughing at one of his own jokes as usual that he's nicked from Stephen Fry or some radio four light ents programme from the last thirty years."
9. "I want you to know, He's not coming back, He's _______ and frozen, Still there's no point in letting it go to waste."

Answer: bloated

This song is kind of weird, I like it...the video really makes sense on an ethereal level.
10. Before playing in Radiohead, Thom played in a techno band called "On a Friday."

Answer: False

Thom did play in a techno band before Radiohead; it was called Headless Chickens. On a Friday is the name the band used before calling themselves Radiohead.
Source: Author ziggomatic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us