FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Radiohead Lyrics
Quiz about Radiohead Lyrics

Radiohead Lyrics Trivia Quiz


A mix of lyrics from Radiohead's albums. Have fun!

A multiple-choice quiz by veggiekitten. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Radiohead

Author
veggiekitten
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
84,600
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
2997
Last 3 plays: pooeater12 (14/15), Guest 185 (12/15), Guest 194 (5/15).
- -
Question 1 of 15
1. "This beautiful world...Lundy, Fastnet, Irish Sea." Hint


Question 2 of 15
2. "I keep falling over I keep passing out when I see a face like you".
Hint


Question 3 of 15
3. "A moon full of stars and astral cars". Hint


Question 4 of 15
4. "It's always best when the light is off". Hint


Question 5 of 15
5. "Nowhere to sit without a gun in my hand". Hint


Question 6 of 15
6. "I call up my friend, the good angel". Hint


Question 7 of 15
7. "But we're still on the payroll".
Hint


Question 8 of 15
8. "Still there's no point in letting it go to waste". Hint


Question 9 of 15
9. "Clothes are on the lawn with the furniture". Hint


Question 10 of 15
10. "Who bought you cigarettes and bribed the company". Hint


Question 11 of 15
11. "I'll laugh until my head comes off". Hint


Question 12 of 15
12. "Disappointed people clinging on to bottles". Hint


Question 13 of 15
13. "I'm living in cloud cuckoo land". Hint


Question 14 of 15
14. "She lives with a broken man".
Hint


Question 15 of 15
15. "And if London burns I'll be standing on the beach". Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 22 2024 : pooeater12: 14/15
Jun 21 2024 : Guest 185: 12/15
Jun 18 2024 : Guest 194: 5/15
Jun 12 2024 : Guest 131: 10/15
May 30 2024 : Guest 71: 11/15
May 22 2024 : Guest 65: 12/15
May 13 2024 : Guest 94: 5/15
May 13 2024 : Guest 185: 8/15
Apr 27 2024 : Guest 109: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "This beautiful world...Lundy, Fastnet, Irish Sea."

Answer: In Limbo

From the album "Kid A" released October 3rd 2000. I adore this song, it has a very unique sound.
2. "I keep falling over I keep passing out when I see a face like you".

Answer: Black Star

From the album "The Bends" released April 4th 1995. This was my favourite song by Radiohead a few years ago, it's just beautiful.
3. "A moon full of stars and astral cars".

Answer: Pyramid Song

From the album "Amnesiac" released June 5th 2001. Great song!
4. "It's always best when the light is off".

Answer: Climbing Up The Walls

From the album "Ok Computer" released July 1st 1997. This song is fabulous when you put the volume up and you close your eyes...
5. "Nowhere to sit without a gun in my hand".

Answer: Prove Yourself

From the album "Pablo Honey" released April 20th 1993. Good song, it's actually Radiohead's first single ever but it was only released in the UK.
6. "I call up my friend, the good angel".

Answer: Nice Dream

From the album "The Bends" released April 4th 1995. One of their loveliest melodies, wonderful.
7. "But we're still on the payroll".

Answer: Karma Police

From the album "Ok Computer" released July 1st 1997. A big commercial hit for Radiohead, it remains a classic and this album is a must have!
8. "Still there's no point in letting it go to waste".

Answer: Knives Out

From the album "Amnesiac" released June 5th 2001. One of my favourite songs on "Amnesiac".
9. "Clothes are on the lawn with the furniture".

Answer: Morning Bell

From the album "Kid A" released October 3rd 2000. There are actually two different versions of this song, one on "Kid A" and the other on "Amnesiac". Both are excellent.
10. "Who bought you cigarettes and bribed the company".

Answer: Thinking About You

From the album "Pablo Honey" released April 20th 1993. A cute romantic song!
11. "I'll laugh until my head comes off".

Answer: Idioteque

From the album "Kid A" released October 3rd 2000. Fantastic single, I simply love it!
12. "Disappointed people clinging on to bottles".

Answer: Let Down

From the album "Ok Computer" released July 1st 1997. One of the best from "Ok Computer".
13. "I'm living in cloud cuckoo land".

Answer: Like Spinning Plates

From the album "Amnesiac" released June 5th 2001. Good song!
14. "She lives with a broken man".

Answer: Fake Plastic Trees

From the album "The Bends" released April 4th 1995. A classic, a real gem!
15. "And if London burns I'll be standing on the beach".

Answer: Anyone Can Play Guitar

From the album "Pablo Honey" released April 20th 1993. I really like this song, especially the lyrics.
Source: Author veggiekitten

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us