FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Taylor Swift
Quiz about Taylor Swift

The Ultimate Taylor Swift Quiz | Music


This is a quiz about Taylor Swift's life in general. Find out how much you know about Taylor!

A multiple-choice quiz by griffinjones2. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Taylor Swift

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,561
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4888
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: RebeccaQ (9/10), Guest 76 (9/10), Guest 76 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Just a boy in Chevy truck, who had a tendency of getting stuck on back roads'.

Which song is this?
Hint


Question 2 of 10
2. In 'Teardrops on My Guitar', Taylor says that Drew's eyes are like a jungle.


Question 3 of 10
3. According to popular rumor, 'Forever and Always' was written about which singer? Hint


Question 4 of 10
4. When was Taylor Swift born? Hint


Question 5 of 10
5. In an interview, Taylor stated that she had a lucky number. What was it? Hint


Question 6 of 10
6. Taylor Swift mentions her brother in the song 'Best Day'. What is his name? Note: His name is not said in the song. Hint


Question 7 of 10
7. What is Taylor's middle name? Hint


Question 8 of 10
8. The first song that Taylor wrote was 'Lucky You'. How old was she when she wrote it? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these actors was Taylor Swift publicly dating in 2009? Hint


Question 10 of 10
10. How old was Taylor when she got hired by Sony/ATV Tree publishing house? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 17 2024 : RebeccaQ: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 76: 9/10
Jun 15 2024 : Guest 76: 8/10
Jun 15 2024 : Guest 81: 8/10
Jun 14 2024 : Guest 86: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 87: 10/10
Jun 12 2024 : Guest 108: 10/10
Jun 12 2024 : Guest 86: 8/10
Jun 12 2024 : Guest 72: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Just a boy in Chevy truck, who had a tendency of getting stuck on back roads'. Which song is this?

Answer: Tim McGraw

Taylor reportedly got the idea for the song 'Tim McGraw' while she was in her high school math class. It took her and Liz Rose 15 minutes to write the song. The song went to number six on the U.S. Billboard Hot Country Songs chart.

'Our Song' spent six weeks at the number one position on the U.S. Billboard Hot Country Songs chart, while 'Picture to Burn' peaked at number one in spring 2008. 'Teardrops on My Guitar' was released in February 24, 2007 and went to number three on the same chart.

(Source: Wikipedia)
2. In 'Teardrops on My Guitar', Taylor says that Drew's eyes are like a jungle.

Answer: False

Cory is the boy whose eyes are like a jungle. This is a lyric from Taylor's song 'Stay Beautiful':

'Cory's eyes are like a jungle
He smiles, it's like the radio'.
3. According to popular rumor, 'Forever and Always' was written about which singer?

Answer: Joe Jonas

'Forever and Always' was rumored to be about how Joe Jonas broke up with Taylor. The song was a track from the album 'Fearless' (2008).

The media also reported that 'Dear John' was written for singer John Mayer. The song 'Innocent' was supposedly written for Kanye West. Lastly, 'Back to December' was said to be written about Taylor Lautner.
4. When was Taylor Swift born?

Answer: December 13, 1989

Taylor was born on December 13, 1989 to Andrea and Scott Swift. She was born in Wyomissing, Pennsylvania.
5. In an interview, Taylor stated that she had a lucky number. What was it?

Answer: 13

According to Taylor, her lucky number is 13. She stated: 'I was born on the 13th. I turned 13 on Friday the 13th. My first album went gold in 13 weeks. My first number one song had a 13-second intro...Every time I've won an award I've been seated in either the 13th seat, the 13th row, the 13th section or row M, which is the 13th letter'.

(Source: www.mtv.com)
6. Taylor Swift mentions her brother in the song 'Best Day'. What is his name? Note: His name is not said in the song.

Answer: Austin

Austin is Taylor's younger brother. He is a photographer. She mentions him in her song 'Best Day' in the line: 'God smiles on my little brother, inside and out, he's better than I am'.
7. What is Taylor's middle name?

Answer: Alison

Taylor was born Taylor Alison Swift. She was interested in poetry, music, and writing from a very young age.
8. The first song that Taylor wrote was 'Lucky You'. How old was she when she wrote it?

Answer: 12

Taylor was only 12 when she wrote the song 'Lucky You'. She has been writing songs ever since.
9. Which of these actors was Taylor Swift publicly dating in 2009?

Answer: Taylor Lautner

Taylor Swift and Taylor Lautner were photographed kissing and hugging in 2009. The pair apparently split up, however, within a few months.
10. How old was Taylor when she got hired by Sony/ATV Tree publishing house?

Answer: 14

At age 10, Taylor got an interest in learning the guitar. At age 11 she made her first trip to Nashville. And at age 12, she wrote her first song, 'Lucky You'.
Source: Author griffinjones2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us