Quiz about Taylor Swift Songs Part 2
Quiz about Taylor Swift Songs Part 2

Taylor Swift Songs Part 2 Trivia Quiz


This quiz is on Taylor's second album "Fearless". I hope you like it.

A multiple-choice quiz by seaworld_96. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Taylor Swift

Author
seaworld_96
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
318,134
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1495
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 71 (3/10), Guest 109 (9/10), callietrivia (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In the song "Fearless" where did she say she would dance with him? Hint

The park
At prom
In a storm
At a club

2. What song did Colbie Caillat feature in? Hint

Forever and Always
Breathe
The Way I Loved You
Fifteen

3. In the song "Fifteen", did Abigail give everything to a boy who changed his mind?

Yes
No

4. In the song "Forever and Always", what day was it when she caught his eye? Hint

Thursday
Tuesday
Sunday
Wednesday

5. In the song "Love Story", where did "Romeo" propose? Hint

at a party
on the outskirts of town
in a carpark
in front of her dad

6. In the song "The Best Day", she found a video from when she was what age? Hint

3
13
5
No age is mentioned

7. What song is a girl tired of being last to know? Hint

Jump Then Fall
Fearless
You're Not Sorry
Change

8. In the song "The Way I Loved You" what time is it when she's cursing his name? Hint

Midnight
2am
Midday
7pm

9. In the song "White Horse", the face of something comes out when he needs it to. What is it? Hint

Prince
Sweetheart
Angel
Devil

10. The song "Tell me Why" was written by Taylor Swift and Liz Rose.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the song "Fearless" where did she say she would dance with him?

Answer: In a storm

This song is about how you would do anything for a guy because he makes you feel great, and about Taylor's perfect first date she hasn't had yet.

This song was written by Hillary Lindsey, Liz Rose and Taylor Swift.
2. What song did Colbie Caillat feature in?

Answer: Breathe

Breath was written by Taylor but featured Colbie Caillat.
3. In the song "Fifteen", did Abigail give everything to a boy who changed his mind?

Answer: Yes

Taylor is starring in a movie called "Valentines Day" along with Taylor Lautner and Emma Roberts. The movie is set to come out in 2010.
4. In the song "Forever and Always", what day was it when she caught his eye?

Answer: Tuesday

Taylor Swift was born December 13, 1989 and her first single was "Tim McGraw" which went to number six on the Billboard Country Charts.
5. In the song "Love Story", where did "Romeo" propose?

Answer: on the outskirts of town

The guy who plays "Romeo" in the video clip is Justin Gaston, Miley Cyrus' ex boyfriend.
6. In the song "The Best Day", she found a video from when she was what age?

Answer: 3

The song is just about Taylor and her relationship with her mum. It talks about how a mum can be your best friend at times. It tells you about how she thinks her mum is so important for her and that she appreciates all that her mum did. She also mentions her brother and her dad but it's mainly based on her mum. I love this song so much I cry through it.
7. What song is a girl tired of being last to know?

Answer: You're Not Sorry

The lyric is:
"And you've got your share of secrets
and I'm tired of being LAST to know
And you're asking me to listen
'cause it's worked each time before"

This is a gorgeous song, Taylor has a way of making negative things beautiful.
8. In the song "The Way I Loved You" what time is it when she's cursing his name?

Answer: 2am

This song was written by John Rich and Taylor Swift.
9. In the song "White Horse", the face of something comes out when he needs it to. What is it?

Answer: Angel

For this album, Taylor's band consists of:
Taylor Swift on lead vocals, guitar, piano
Grant Mickelson on guitar
Paul Sidoti on guitar
Mike Meadows on banjo, mandolin, guitar, keyboards, cello
Caitlin Evanson on fiddle
Amos Heller on bass
and Al Wilson on drums.
10. The song "Tell me Why" was written by Taylor Swift and Liz Rose.

Answer: True

Liz Rose and Taylor wrote this song. The idea was that a girl has liked a boy for a while but he's with another girl or something. Some days he will tell her how much he likes her and how he wishes he could be with her and all that then other days he's completely in love with his girlfriend. This boy has the girl so confused and he knows how much he's messing with her.
Source: Author seaworld_96

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 21 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 20 2023 : Guest 109: 9/10
Dec 22 2022 : callietrivia: 8/10
Dec 01 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us