FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Beatles Rock N Roll Music
Quiz about The Beatles Rock N Roll Music

The Beatles "Rock N' Roll Music" Quiz


These are lyrics from The Beatles compilation album "Rock N' Roll Music". Good luck and have fun.

A multiple-choice quiz by jessejimmy. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Beatles, The
  8. »
  9. Albums by The Beatles

Author
jessejimmy
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
176,030
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
2714
- -
Question 1 of 15
1. "You got me going, just like I knew you would." Hint


Question 2 of 15
2. "We danced through the night, and we held each other tight, and before too long, I fell in love with her".

Answer: (5 Words)
Question 3 of 15
3. "My girl says when I kiss her lips, get the thrill through her fingertips". Hint


Question 4 of 15
4. "We're gonna have some fun tonight, everything will be all right". Hint


Question 5 of 15
5. "I got no kick against modern jazz, unless they try to play it too darn fast". Hint


Question 6 of 15
6. "Your lovin' give me a thrill, but your lovin' don't pay my bills". Hint


Question 7 of 15
7. "I'm an old poor boy and I'm a long way from home". Hint


Question 8 of 15
8. "You know my temperature's rising and the juke box's blown a fuse". Hint


Question 9 of 15
9. "Come on, give me fever, put your little hand in mine". Hint


Question 10 of 15
10. "Woke up last night, half past four, fifty women knocking on my door". Hint


Question 11 of 15
11. "Man buys ring, woman throws it away". Hint


Question 12 of 15
12. "Don't you know it's gonna be alright."

Answer: (One Word)
Question 13 of 15
13. "Well the Ukraine girls really knock me out, they leave the west behind". Hint


Question 14 of 15
14. "Tell me the answer, you may be a lover but you ain't no dancer". Hint


Question 15 of 15
15. "I was alone, I took a ride, I didn't know what I would find there". Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 21 2024 : Guest 66: 15/15
Mar 22 2024 : Guest 50: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You got me going, just like I knew you would."

Answer: Twist And Shout

This was the last song released on their first album "Please Please Me". John Lennon took the lead vocal in spite of a sore throat after a one-day recording marathon.
2. "We danced through the night, and we held each other tight, and before too long, I fell in love with her".

Answer: I Saw Her Standing There

This was also released on their first album "Please Pleaes Me". It was later released as the flipside of the American "IWant To Hold Your Hand" single and was released on the American album "Meet The Beatles".
3. "My girl says when I kiss her lips, get the thrill through her fingertips".

Answer: Boys

This was the first song that Ringo sang lead vocal on.
4. "We're gonna have some fun tonight, everything will be all right".

Answer: Long Tall Sally

Paul sings lead vocal on this cover song by Little Richard. It was a favorite of the group and was one of their most frequently played during their Hamburg days.
5. "I got no kick against modern jazz, unless they try to play it too darn fast".

Answer: Rock And Roll Music

This was one of two Chuck Berry songs the group covered.
6. "Your lovin' give me a thrill, but your lovin' don't pay my bills".

Answer: Money (That's What I Want)

This was from their second album "With The Beatles".
7. "I'm an old poor boy and I'm a long way from home".

Answer: Matchbox

This Carl Perkins cover features Ringo on lead vocal.
8. "You know my temperature's rising and the juke box's blown a fuse".

Answer: Roll Over Beethoven

This is the other Chuck Berry classic, which has George singing lead vocal.
9. "Come on, give me fever, put your little hand in mine".

Answer: Dizzy Miss Lizzie

This was on the British "Help" album and was released on the American "Beatle VI" album.
10. "Woke up last night, half past four, fifty women knocking on my door".

Answer: Everybody's Trying To Be My Baby

George sings lead vocal.
11. "Man buys ring, woman throws it away".

Answer: I'm Down

This was the flipside to the "Help" single.
12. "Don't you know it's gonna be alright."

Answer: Revolution

This was an anti-war protest song written by John.
13. "Well the Ukraine girls really knock me out, they leave the west behind".

Answer: Back In the U.S.S. R.

This came from The White Album.
14. "Tell me the answer, you may be a lover but you ain't no dancer".

Answer: Helter Skelter

This song led Charles Manson to believe the world was ending and to instruct his followers to commit the Tate-LaBianca murders.
15. "I was alone, I took a ride, I didn't know what I would find there".

Answer: Got To Get You Into My Life

This was released as a single in 1976 with "Helter Skelter" on the flipside. It reached No.7 on the Billboard charts.
Source: Author jessejimmy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us