FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beatles Love Songs
Quiz about Beatles Love Songs

Beatles Love Songs Trivia Quiz


This is from the Beatles Love Songs Album (yes, album!). If you're around my age (40-something) you knew these all by heart. Just start humming in your head and you'll ace it!

A multiple-choice quiz by ethel. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Beatles, The
  8. »
  9. Albums by The Beatles

Author
ethel
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,656
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
8447
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 166 (4/15), Guest 50 (14/15), Guest 216 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. "And now the time has come, and so, my love, I must go And though I lose a friend in the end you will know" What song is this from? Hint


Question 2 of 15
2. "Please remember how I feel about you, I could never really live without you, So, come on back and see just what you mean to me" What song is this from? Hint


Question 3 of 15
3. "Is there anybody going to listen to my story, All about the girl who came to stay" What song is this from? Hint


Question 4 of 15
4. "But of all these friends and lovers There is no one compares with you And these memories lose their meaning when I think of love as something new" What song is this from? Hint


Question 5 of 15
5. "Changing my life with a wave of her hand Nobody can deny that there's something there" What song is this from? Hint


Question 6 of 15
6. "You're asking me will my love grow. I don't know, I don't know. You stick around now, it may show. I don't know, I don't know" What song is this from? Hint


Question 7 of 15
7. "She gives me everything, and tenderly. The kiss my lover brings, she brings to me" What song is this from? Hint


Question 8 of 15
8. "If I give my heart to you I must be sure from the very start that you would love me more than her" What song is this from? Hint


Question 9 of 15
9. "I get high when I see you go by My oh my When you sigh my my inside just flies, butterflies" What song is this from? Hint


Question 10 of 15
10. "If you don't take her out tonight she's gonna change her mind And I will take her out tonight and I will treat her kind" What song is this from? Hint


Question 11 of 15
11. "Friday morning at 9:00 she is is far away Waiting to keep the appointment she made Meeting a man from the motor trade" What song is this from? Hint


Question 12 of 15
12. "Many time I've been alone and many times I've cried Anyways you'll never know the many ways I've tried" What song is this from? Hint


Question 13 of 15
13. "She asked me to stay and she told me to sit anywhere I looked around and I noticed there wasn't a chair" What song is this from? Hint


Question 14 of 15
14. "Here I stand head in hand, turn my face to the wall, If she's gone I can't go on feeling two foot small" What song is this from? Hint


Question 15 of 15
15. "Love you forever and forever, love you with all my heart; Love you whenever we're together, love you when we're apart" What song is this from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 05 2024 : Guest 166: 4/15
Mar 22 2024 : Guest 50: 14/15
Mar 20 2024 : Guest 216: 15/15
Mar 18 2024 : Guest 76: 15/15
Mar 15 2024 : Guest 143: 13/15
Mar 14 2024 : Guest 172: 10/15
Mar 14 2024 : lordprescott: 14/15
Mar 13 2024 : Guest 62: 7/15
Mar 13 2024 : Guest 2: 5/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "And now the time has come, and so, my love, I must go And though I lose a friend in the end you will know" What song is this from?

Answer: I'll Follow the Sun

2. "Please remember how I feel about you, I could never really live without you, So, come on back and see just what you mean to me" What song is this from?

Answer: I Need You

3. "Is there anybody going to listen to my story, All about the girl who came to stay" What song is this from?

Answer: Girl

4. "But of all these friends and lovers There is no one compares with you And these memories lose their meaning when I think of love as something new" What song is this from?

Answer: In My Life

5. "Changing my life with a wave of her hand Nobody can deny that there's something there" What song is this from?

Answer: Here, There and Everywhere

6. "You're asking me will my love grow. I don't know, I don't know. You stick around now, it may show. I don't know, I don't know" What song is this from?

Answer: Something

7. "She gives me everything, and tenderly. The kiss my lover brings, she brings to me" What song is this from?

Answer: And I Love Her

8. "If I give my heart to you I must be sure from the very start that you would love me more than her" What song is this from?

Answer: If I Fell

9. "I get high when I see you go by My oh my When you sigh my my inside just flies, butterflies" What song is this from?

Answer: It's Only Love

That double 'my my' is not a typo - that's what the lyric book shows God knows what lyrics I used to sing in the old days when I sang along!
10. "If you don't take her out tonight she's gonna change her mind And I will take her out tonight and I will treat her kind" What song is this from?

Answer: You're Going to Lose That Girl

11. "Friday morning at 9:00 she is is far away Waiting to keep the appointment she made Meeting a man from the motor trade" What song is this from?

Answer: She's Leaving Home

12. "Many time I've been alone and many times I've cried Anyways you'll never know the many ways I've tried" What song is this from?

Answer: The Long and Winding Road

13. "She asked me to stay and she told me to sit anywhere I looked around and I noticed there wasn't a chair" What song is this from?

Answer: Norwegian Wood

14. "Here I stand head in hand, turn my face to the wall, If she's gone I can't go on feeling two foot small" What song is this from?

Answer: You've Got to Hide Your Love Away

15. "Love you forever and forever, love you with all my heart; Love you whenever we're together, love you when we're apart" What song is this from?

Answer: I Will

Source: Author ethel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us