FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Van Halen Lyrics
Quiz about Van Halen Lyrics

Average Music Trivia: Van Halen Lyrics | 20 Questions


This is a half and half type of quiz. Some questions are easy, but some are extremely hard. This is a quiz for a true VH fan. Questions about Van Halen, and past members of the band.

A multiple-choice quiz by Lost_Player. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Van Halen

Author
Lost_Player
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,727
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 20
Plays
2154
- -
Question 1 of 20
1. Name the song: 'She wants to write him a letter, yeah yeah, I guess she's tryin' to make herself feel better' Hint


Question 2 of 20
2. Name the song: 'If I fall shy at all' Hint


Question 3 of 20
3. Name the song: 'She was sea-side sittin' just a smokin' and a drinkin' Hint


Question 4 of 20
4. Name the song: 'White sand sure makes a tan look nice' Hint


Question 5 of 20
5. Name the song: 'Spent one cold night in Berlin' Hint


Question 6 of 20
6. Name the song: 'Catch as catch, catch as catch' Hint


Question 7 of 20
7. Name the song: 'Never in hell, no special reason' Hint


Question 8 of 20
8. Name the song: 'It's a rip off, were stepped on and cheated' Hint


Question 9 of 20
9. Name the song: 'Got an on-ramp, comin through my bedroom'

Answer: (One Word)
Question 10 of 20
10. Name the song: 'Come on Dave, Give me a Break' Hint


Question 11 of 20
11. Name the song: 'Have You Seen Juniors Grades?' Hint


Question 12 of 20
12. Name the song: 'Spread your disease like lemmings breeding' Hint


Question 13 of 20
13. Name the song: 'Better look out now though, Dave's got somethin' for you

Answer: (Cool Summer Treat)
Question 14 of 20
14. Name the song: 'Gay man, looking for another' Hint


Question 15 of 20
15. Name the song: '3 dollars first minute, after that it costs you 4!' Hint


Question 16 of 20
16. Name the song: 'Black is white and white is black, got politicians smokin' crack' Hint


Question 17 of 20
17. Name the song: 'I got my back against the record machine'

Answer: (Easy)
Question 18 of 20
18. Name the song: 'Yes it's love in the third degree' Hint


Question 19 of 20
19. Name the song: 'Crank out the drums, crank out the bass, crank out my Les Paul in your face!' Hint


Question 20 of 20
20. Name the song: 'Don't draw the line, honey I ain't through with you, the harder the better' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song: 'She wants to write him a letter, yeah yeah, I guess she's tryin' to make herself feel better'

Answer: Jamie's Cryin

2. Name the song: 'If I fall shy at all'

Answer: Finish What Ya Started

3. Name the song: 'She was sea-side sittin' just a smokin' and a drinkin'

Answer: Beautiful Girls

4. Name the song: 'White sand sure makes a tan look nice'

Answer: Cabo Wabo

5. Name the song: 'Spent one cold night in Berlin'

Answer: Amsterdam

6. Name the song: 'Catch as catch, catch as catch'

Answer: Little Guitars

7. Name the song: 'Never in hell, no special reason'

Answer: Romeo Delight

8. Name the song: 'It's a rip off, were stepped on and cheated'

Answer: The Dream is Over

9. Name the song: 'Got an on-ramp, comin through my bedroom'

Answer: Panama

10. Name the song: 'Come on Dave, Give me a Break'

Answer: Unchained

11. Name the song: 'Have You Seen Juniors Grades?'

Answer: And the Cradle Will Rock

12. Name the song: 'Spread your disease like lemmings breeding'

Answer: Human's Being

13. Name the song: 'Better look out now though, Dave's got somethin' for you

Answer: Ice Cream Man

14. Name the song: 'Gay man, looking for another'

Answer: One I Want

15. Name the song: '3 dollars first minute, after that it costs you 4!'

Answer: Spanked

16. Name the song: 'Black is white and white is black, got politicians smokin' crack'

Answer: Feelin'

17. Name the song: 'I got my back against the record machine'

Answer: Jump

18. Name the song: 'Yes it's love in the third degree'

Answer: Dance The Night Away

19. Name the song: 'Crank out the drums, crank out the bass, crank out my Les Paul in your face!'

Answer: One Way To Rock

This was actually a solo Sammy Hagar tune.
20. Name the song: 'Don't draw the line, honey I ain't through with you, the harder the better'

Answer: Black and Blue

Source: Author Lost_Player

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us