Quiz about Westlife Mania
Quiz about Westlife Mania

Westlife Mania Trivia Quiz


This is a very hard Westlife quiz for real fans! Everything from singles to quotes!

A multiple-choice quiz by annieb1. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
annieb1
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
133,037
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
2074
Last 3 plays: Guest 82 (15/15), Guest 82 (7/15), Guest 197 (6/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which Westlife song was released in the UK on the 18th of October 1999? Hint

Flying Without Wings
Fool Again
Swear It Again
My Love

2. What is the next lyric?
"She didn't need no diamond rings, fancy cars ... "
Hint

Versace things to sell at the car boot sale
Versace things to impress her
Versace things to please her
Versace things to make her happy

3. Which of these is not one of Shane's sisters? Hint

Mairead
Yvonne
Marie
Denise

4. What was the first ever Westlife UK tour called? Hint

World of our Own
Dreams Come True
Flying Without Wings
If I let You Go

5. Shane has designed his own home for him and Gillian in France.

True
False

6. Nicky's partner's father has served as the Prime Minister of Ireland. What is his name? Hint

George Ahern
William Ahern
Roy Ahern
Bertie Ahern

7. In which video did Shane ride a horse? Hint

What Makes a Man
If I Let You Go
Bop Bop Baby
Tonight

8. Fill in the missing part of this lyric:
"I don't care if you think ... "

Answer: (Two Words)
9. Who wrote the "Westlife on Tour" book? Hint

Anto Byrne
J K Rowling
Eddie Rowley
Louis Walsh

10. Kian once kicked Anto (the tour manager) in an airport because Anto jokingly stole Kian's new Rolex watch.

True
False

11. When was Bryan's first child Molly born? Hint

30 August 2001
31 August 2001
1 September 2001
2 September 2001

12. Who said this?
"Every time I drive up to it, I just can't believe I'm living in a house this big"
Hint

Anto
Bryan
Shane
Nicky

13. Which member can speak some German? Hint

Mark
Bryan
Nicky
Shane

14. Nicky had to stop playing professional football because he broke his leg and damaged his ligaments.

True
False

15. Who said this:
"99.99999 percent of the fans are great"?
Hint

Shane
Mark
Louis
Nicky


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Westlife song was released in the UK on the 18th of October 1999?

Answer: Flying Without Wings

This was Westlife's third single and went to number 1. It was written by Steve Mac and Wayne Hector.
2. What is the next lyric? "She didn't need no diamond rings, fancy cars ... "

Answer: Versace things to please her

This song was written by Mark, Nicky, and Kian, and features on the "World of our Own" album.
3. Which of these is not one of Shane's sisters?

Answer: Marie

Shane comes from a large family with three brothers and three sisters.
His brothers are called Finbarr, Peter, and Liam.
4. What was the first ever Westlife UK tour called?

Answer: Dreams Come True

This tour kicked off on the 9th February 2001 in the Telewest Arena Newcastle.
5. Shane has designed his own home for him and Gillian in France.

Answer: False

Shane has designed his own home but it's in Sligo, Ireland! He has also designed a house for his parents.
6. Nicky's partner's father has served as the Prime Minister of Ireland. What is his name?

Answer: Bertie Ahern

Nicky and Georgina have been together since their school days and went on their first date the day before his 16th birthday.
7. In which video did Shane ride a horse?

Answer: Bop Bop Baby

This song was released on the 20th of May 2002, but only reached number five in the UK chart.
8. Fill in the missing part of this lyric: "I don't care if you think ... "

Answer: I'm crazy

This is from the song "Can't Lose What You Never Had" from their first album.
9. Who wrote the "Westlife on Tour" book?

Answer: Eddie Rowley

This book was published in 2001 and is the story of the boys' first tour.
10. Kian once kicked Anto (the tour manager) in an airport because Anto jokingly stole Kian's new Rolex watch.

Answer: True

This happened at London's Heathrow Airport, and the watch cost 5,000. The rest of Westlife tried to calm him down, but Kian was furious.
11. When was Bryan's first child Molly born?

Answer: 31 August 2001

Five months after she was born, Bryan and Kerry got married and sold their pictures to a famous magazine.
12. Who said this? "Every time I drive up to it, I just can't believe I'm living in a house this big"

Answer: Bryan

Bryan is talking about the house he bought with his wife Kerry.
13. Which member can speak some German?

Answer: Bryan

He knows a few German phrases, which he learned at school.
14. Nicky had to stop playing professional football because he broke his leg and damaged his ligaments.

Answer: False

He had to stop because at 5 foot 10 he was too short to be a professional goalkeeper.
15. Who said this: "99.99999 percent of the fans are great"?

Answer: Mark

He says this on a special feature on the 2001 tour video/DVD.
Source: Author annieb1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 18 2022 : Guest 82: 15/15
Dec 17 2022 : Guest 82: 7/15
Dec 14 2022 : Guest 197: 6/15

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife Lyric Quiz Very Easy
2. Westlife UK Chart Positions! Easier
3. Finish The Westlife Lyric Average
4. Westlifes Uptown Girl Average
5. Westlife Lyrics Average
6. Westlife Lyrics! Average
7. Westlife - Fill The Lyric! Average
8. The 3 Westlife Albums Average
9. Westlife Lyrics 1 Average
10. Westlife's Third Album Lyrics! Average
11. Westlife Rock Average
12. Westlife Average

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us