FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Bonnie Lassie
Quiz about A Bonnie Lassie

A Bonnie Lassie Trivia Quiz


Learn about some famous people who are called Bonnie with this quiz. Good luck!

A multiple-choice quiz by Lpez. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. First Names
  8. »
  9. First Names A-B

Author
Lpez
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
366,223
Updated
Apr 27 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2905
Last 3 plays: BigTriviaDawg (8/10), Hayes1953 (8/10), kingramstone (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these Bonnies played Ginny Weasley in the "Harry Potter" movie series? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these Bonnies is known for singing and recording "Total Eclipse of the Heart"? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these Bonnies worked as a voice actor in movies such as "A Bug's Life", "Monsters Inc." and "Cars"? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these Bonnies has co-written Katy Perry hits like "Teenage Dream" and "Last Friday Night"? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these Bonnies took part in five space missions between 1985 and 1998, and also has a PhD in biomedical engineering? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these Bonnies won multiple Grammy Awards for her songs "Nick of Time" and "I'm in the Mood"? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these Bonnies was part of the legendary criminal duo "Bonnie and Clyde"? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these Bonnies played the character of divorced mother Ann Romano in the show "One Day At A Time"? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these Bonnies has appeared in musicals such as "Cats" and "Chicago"? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these Bonnies appeared briefly in the show "Friends" as Mona, Ross's girlfriend? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 02 2024 : BigTriviaDawg: 8/10
Mar 29 2024 : Hayes1953: 8/10
Mar 18 2024 : kingramstone: 3/10
Feb 28 2024 : talleybell: 10/10
Feb 27 2024 : Guest 199: 5/10
Feb 22 2024 : pfryguy: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these Bonnies played Ginny Weasley in the "Harry Potter" movie series?

Answer: Bonnie Wright

English actress Bonnie Wright played the character of Ginny Weasley in all the "Harry Potter" movies. She has also appeared in movies like "The Sea", "After the Dark" and "Before I Sleep".

In 2011, she won the "Rodial Beautiful Award" for the "most edgy look".
2. Which of these Bonnies is known for singing and recording "Total Eclipse of the Heart"?

Answer: Bonnie Tyler

Bonnie Tyler, whose real name is Gaynor Hopkins, is a Welsh singer. She released "Total Eclipse of the Heart" in 1983, and the song reached the first position in the Billboard Hot 100 list.

Tyler was nominated for the 1984 Grammy Awards but did not win. She did, however, win the 1994 Echo Award for Best Pop/Rock Singer.
3. Which of these Bonnies worked as a voice actor in movies such as "A Bug's Life", "Monsters Inc." and "Cars"?

Answer: Bonnie Hunt

Bonnie Hunt has appeared in several well known films, either as an actress or as a voice actress, such as "Beethoven", "Jerry Maguire", "Jumanji" and "Cheaper by the Dozen".

She also had her own talk show, "The Bonnie Hunt Show", which aired its final episode on May 2010.
4. Which of these Bonnies has co-written Katy Perry hits like "Teenage Dream" and "Last Friday Night"?

Answer: Bonnie McKee

Songwriter Bonnie McKee has collaborated with artists such as Britney Spears, Ellie Goulding, and Cher.

She is also an actress, and had roles in the movie "August Rush" and the TV show "CSI: NY".
5. Which of these Bonnies took part in five space missions between 1985 and 1998, and also has a PhD in biomedical engineering?

Answer: Bonnie Dunbar

Bonnie J. Dunbar was involved in five space missions, and served as President of the Museum of Flight for five years.

Dunbar was married to Ronald Sega, also an American astronaut, but they later decided to divorce.
6. Which of these Bonnies won multiple Grammy Awards for her songs "Nick of Time" and "I'm in the Mood"?

Answer: Bonnie Raitt

Bonnie Raitt is an American singer, who has won multiple Grammy Awards, including "Album of the Year" and "Best Americana Album".

Raitt was married to actor Michael O'Keefe.
7. Which of these Bonnies was part of the legendary criminal duo "Bonnie and Clyde"?

Answer: Bonnie Parker

Bonnie Parker and Clyde Barrow robbed several banks and other establishments during the Great Depression era. Along with their gang, they traveled across the United States committing not only robberies but also killing police officers. They were ambushed and killed on May 1934.

The 1967 movie "Bonnie and Clyde" portrays these two persons and their lives.
8. Which of these Bonnies played the character of divorced mother Ann Romano in the show "One Day At A Time"?

Answer: Bonnie Franklin

Bonnie Franklin was made famous by the show "One Day At A Time", in which she portrayed a divorced mother.

She passed away on March 2013 because of pancreatic cancer.
9. Which of these Bonnies has appeared in musicals such as "Cats" and "Chicago"?

Answer: Bonnie Langford

Bonnie Langford began her career as a child actress, most prominently in "Opportunity Knocks" and "Just William", and then consolidated herself in the show "Doctor Who", but she pursued other endeavors like dancing.

She has appeared in a variety of musicals and dance shows.
10. Which of these Bonnies appeared briefly in the show "Friends" as Mona, Ross's girlfriend?

Answer: Bonnie Somerville

Bonnie Somerville has appeared in several other TV series, such as "NYPD Blue" and "The Mentalist".

Somerville appeared in 7 episodes of "Friends" as Mona.
Source: Author Lpez

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Commission Quizzes by Lpez:

This list contains the quizzes I've written for Commissions in the Author's Lounge, one of the most enjoyable challenges there in my humble opinion. I hope you enjoy them!

  1. Stroke of Luck Average
  2. Stroke of Genius Easier
  3. The Illustrated Cat Average
  4. The Eyes Have It Average
  5. Don't You Dare Suggest That! Average
  6. Next Stop, Anonymity Average
  7. A Bonnie Lassie Average
  8. Is Your Refrigerator Running? Average
  9. Stealing the Show Average
  10. Zymurgical Zealots Easier
  11. Deadlocked! Average
  12. A New Day Yesterday Average

Also part of quiz list
4/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us