FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dont You Dare Suggest That
Quiz about Dont You Dare Suggest That

Don't You Dare Suggest That! Trivia Quiz


These people dared to use the word "suggest" in their quotes. Can you tell who said what? Good luck!

A multiple-choice quiz by Lpez. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Who Said It?
  8. »
  9. Who Said This Quote Challenge

Author
Lpez
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
362,077
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
605
Last 3 plays: Guest 172 (7/10), Guest 131 (7/10), Guest 173 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. "As a remedy to life in society I would suggest the big city. Nowadays, it is the only desert within our means". Which French-Algerian author said this? Hint


Question 2 of 10
2. Cartoonist Jim Davis once said: "Vegetables are a must on a diet. I suggest carrot cake, zucchini bread, and pumpkin pie." Which cartoon did he create? Hint


Question 3 of 10
3. "If you are a dog and your owner suggests that you wear a sweater, suggest that he wear a tail". Which American author, known by some as the "modern-day Dorothy Parker" said this one? Hint


Question 4 of 10
4. Brandon Boyd said "I suggest we learn to love ourselves before it's made illegal". Which band did he found in 1991 and serve as lead vocalist? Hint


Question 5 of 10
5. "It's so much easier to suggest solutions when you don't know too much about the problem". This quote was said by a guy named Malcolm. What was his last name? (HINT: magazine) Hint


Question 6 of 10
6. "The best way to get husbands to do something is to suggest that perhaps they are too old for it". Which American actress who won a Golden Globe Award for her role in "The Apartment" said this? Hint


Question 7 of 10
7. "If you're going to go through hell... I suggest you come back learning something". Which actress from E.T. said it? Hint


Question 8 of 10
8. "Over emphatic negatives always suggest that what is being denied may be what is really being asserted." Which English writer gave us this thought? Hint


Question 9 of 10
9. "If you don't do it my way, I suggest you commit suicide". Which German-American artist said this quote? Hint


Question 10 of 10
10. "I don't need a piece of paper to suggest that I can commit myself." Which English actress, who has been married to Patrick Wiseman and Ralph Fiennes, said this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 15 2024 : Guest 131: 7/10
Jun 14 2024 : Guest 173: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "As a remedy to life in society I would suggest the big city. Nowadays, it is the only desert within our means". Which French-Algerian author said this?

Answer: Albert Camus

Albert Camus, a 1957 Nobel Prize for Literature, is known for authoring many books and plays, like "Caligula". Although he was born in Algeria, from a mother of Spanish descent, he is considered as French because Algeria wasn't independent then.
2. Cartoonist Jim Davis once said: "Vegetables are a must on a diet. I suggest carrot cake, zucchini bread, and pumpkin pie." Which cartoon did he create?

Answer: Garfield

Since 1978, Garfield has appeared in comic strips, TV and even in movies! Davis is the founder of the Professor Garfield Foundation, which supports children's literacy programs.

"SpongeBob" was created by Stephen Hillenburg, "Peanuts" by Charles M. Schulz and "Calvin & Hobbes" was created by Bill Watterson.
3. "If you are a dog and your owner suggests that you wear a sweater, suggest that he wear a tail". Which American author, known by some as the "modern-day Dorothy Parker" said this one?

Answer: Fran Lebowitz

Lebowitz has written more than four books. She is also a public speaker and actress. She appeared several times on the police-procedural show "Law & Order" as Judge Janice Goldberg.
4. Brandon Boyd said "I suggest we learn to love ourselves before it's made illegal". Which band did he found in 1991 and serve as lead vocalist?

Answer: Incubus

The band was formed by Boyd, Mike Einziger and Jose Pasillas. All of them studied in Calabasas High School, in California.

Boyd is also an author and visual artist.
5. "It's so much easier to suggest solutions when you don't know too much about the problem". This quote was said by a guy named Malcolm. What was his last name? (HINT: magazine)

Answer: Forbes

A known promoter of capitalism, Malcolm Forbes was the publisher of "Forbes Magazine", founded by his father, until his death in 1990.

Malcolm McDowell is an English actor, while Malcolm X was a civil rights activist and Malcolm Young was one of the founders of band ACDC.
6. "The best way to get husbands to do something is to suggest that perhaps they are too old for it". Which American actress who won a Golden Globe Award for her role in "The Apartment" said this?

Answer: Shirley MacLaine

Shirley MacLaine's first-ever Golden Globe award was won for her role on "The Trouble With Harry" in 1955, her debut film. She won the New Star Of The Year award. She has also won several other Golden Globes.
7. "If you're going to go through hell... I suggest you come back learning something". Which actress from E.T. said it?

Answer: Drew Barrymore

Barrymore has made a great amount of movies, but Steven Spielberg's "E.T" really launched her career, and she wasn't even 10 years old then!

All of the actresses listed above appeared in the movie except for Selena Gomez, who wasn't even born when the movie was released in 1982. She was born in 1992.
8. "Over emphatic negatives always suggest that what is being denied may be what is really being asserted." Which English writer gave us this thought?

Answer: Jonathan Raban

Jonathan Raban is a travel writer who has won awards such as the Thomas Cook Travel Book Award on 1981 and 1991, and the National Book Critics Circle Award in 1996.

An exhibit was made in 2006 at the Henry Art Gallery to honor Raban.
9. "If you don't do it my way, I suggest you commit suicide". Which German-American artist said this quote?

Answer: Josef Albers

Albers was a German-American artist, whose field was abstract painting.

Barus was a German-American physicist, Einstein was a German-born scientist and Jobs was an American inventor who created the Apple company and its products, such as the iPhone.
10. "I don't need a piece of paper to suggest that I can commit myself." Which English actress, who has been married to Patrick Wiseman and Ralph Fiennes, said this?

Answer: Francesca Annis

Annis has appeared in TV serials such as "Reckless" and "Deceit". Alex Kingston was married to Fiennes before he married Annis. Lash is Fienne's mother and Martha Fiennes is his sister.
Source: Author Lpez

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Commission Quizzes by Lpez:

This list contains the quizzes I've written for Commissions in the Author's Lounge, one of the most enjoyable challenges there in my humble opinion. I hope you enjoy them!

  1. Stroke of Luck Average
  2. Stroke of Genius Easier
  3. The Illustrated Cat Average
  4. The Eyes Have It Average
  5. Don't You Dare Suggest That! Average
  6. Next Stop, Anonymity Average
  7. A Bonnie Lassie Average
  8. Is Your Refrigerator Running? Average
  9. Stealing the Show Average
  10. Zymurgical Zealots Easier
  11. Deadlocked! Average
  12. A New Day Yesterday Average

Also part of quiz list
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us