FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Know Your Cannibals
Quiz about Do You Know Your Cannibals

Do You Know Your Cannibals? Trivia Quiz


This quiz tests your knowledge of famous cannibals and cannibalism throughout history. Bon appetit!

A multiple-choice quiz by flamingo6684. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Criminals
  8. »
  9. Murders

Author
flamingo6684
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
256,903
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2232
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (9/10), ankitankurddit (9/10), Guest 108 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the Colorado Cannibal? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the Russian serial killer, also known as the Rostov Ripper? Hint


Question 3 of 10
3. In which of these areas has cannibalism NOT been rumored at some point in history? Hint


Question 4 of 10
4. Are there reports of cannibalism in the Bible?


Question 5 of 10
5. Who is the American serial killer and cannibal guilty of murdering more than 17 boys between the years of 1978 and 1991? Hint


Question 6 of 10
6. Who is American serial killer and cannibal, also known as the "Gray Man," "Werewolf of Wysteria" and possibly the "Brooklyn Vampire?" Hint


Question 7 of 10
7. What famous party of pioneers resorted to cannibalism after becoming snowbound on their way to California? Hint


Question 8 of 10
8. Who was both a famous necrophiliac and suspected cannibal? Hint


Question 9 of 10
9. Are there any surviving tribes that still engage in cannibalism?


Question 10 of 10
10. What killer and cannibal was known as the "Killer Clown" because he would dress up in a clown suit and entertain children at parties? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Guest 172: 9/10
Feb 20 2024 : ankitankurddit: 9/10
Feb 13 2024 : Guest 108: 7/10
Jan 30 2024 : Guest 71: 7/10
Jan 23 2024 : Guest 109: 6/10
Jan 12 2024 : Guest 90: 6/10
Jan 10 2024 : kstyle53: 10/10
Jan 10 2024 : Guest 175: 7/10
Jan 06 2024 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the Colorado Cannibal?

Answer: Alferd Packer

There is a restaurant named after him in Boulder, Colorado. Alferd Packer is also the subject of "Cannibal! The Musical!".
2. Who was the Russian serial killer, also known as the Rostov Ripper?

Answer: Andrei Chikatilo

Chikatilo was convicted of the murders of 52 women and children between 1978 and 1990. He was arrested once and sentenced to a year in prison, but was released in 1984 after 3 months. He resumed killing in 1988.
3. In which of these areas has cannibalism NOT been rumored at some point in history?

Answer: All of these locations have reported accounts of cannibalism

Accounts of cannibalism have also been reported in England, France, the United States, Colombia and Brazil, among others. Cannibalism has also been reported in Egypt after a famine caused by the flooding of the Nile.
4. Are there reports of cannibalism in the Bible?

Answer: Yes

The cannibalism in the Bible occurred during the siege of Samaria. See 2 Kings 6:25-30 to read the full account of cannibalism.
5. Who is the American serial killer and cannibal guilty of murdering more than 17 boys between the years of 1978 and 1991?

Answer: Jeffrey Dahmer

Dahmer was finally tried and convicted in 1992. Dahmer's murders involved acts of necrophilia, dismemberment, cannibalism and torture.
6. Who is American serial killer and cannibal, also known as the "Gray Man," "Werewolf of Wysteria" and possibly the "Brooklyn Vampire?"

Answer: Albert Fish

He claimed to have molested over 100 children, and was a suspect in at least five killings, three of which he confessed to. Astonishingly enough, Fish had six children of his own.
7. What famous party of pioneers resorted to cannibalism after becoming snowbound on their way to California?

Answer: The Donner Party

The party contained a large contigent of members of the Donner and Reed families, so it is sometimes known also as the Donner-Reed Party. Of the original 87 pioneers, 39 died and 48 survived. The stranded pioneers first tried to slaughter and eat their oxen, but the meat quickly ran out, and they had to resort to other means.
8. Who was both a famous necrophiliac and suspected cannibal?

Answer: Ed Gein

Berkowitz, Bernardo and Olson are also famous serial killers, just not cannibals. Gein also skinned his victims and exhumed corpses.
9. Are there any surviving tribes that still engage in cannibalism?

Answer: Yes

The Korowai tribe of southeastern Papua still engage in cannibalism. Some South American communities also consume bone ash of cremated relatives.
10. What killer and cannibal was known as the "Killer Clown" because he would dress up in a clown suit and entertain children at parties?

Answer: John Wayne Gacy

Gacy killed at least 30 people and buried most of the remains in the crawl space at his house. He was executed in 1994 by lethal injection.
Source: Author flamingo6684

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us