FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Victims
Quiz about The Victims

The Victims Trivia Quiz


We always remember the names of the killers-Ted Bundy, Jeffery Dahmer, Charles Manson, OJ Simpson, (Oh yeah, he was "innocent"), but we rarely remember the names of their victims. This quiz is about the forgotten names we all need to know.

A multiple-choice quiz by nic6987. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Criminals
  8. »
  9. Murders

Author
nic6987
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,681
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3237
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 50 (2/10), Guest 68 (6/10), Guest 4 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. My name is Kimberly Leach and I am the last victim of what infamous killer? Hint


Question 2 of 10
2. My name is Jennifer Levin. I was found murdered in New York's Central Park in 1986. Who killed me? Hint


Question 3 of 10
3. I was the victim killed in the driveway of Sharon Tate's house. I didn't know Ms. Tate; I was only a casual friend of the caretaker--In the wrong place at the wrong time. Hint


Question 4 of 10
4. I could have been Jeffrey Dahmer's last victim, but I got away and led the police to his apartment, resulting in his arrest. Hint


Question 5 of 10
5. I was one year and one day old when I was killed in Oklahoma City by a truck bomb set by Timothy McVeigh. The photo of my lifeless body held by firefighter Chris Fields was printed all over the world. What was my name? Hint


Question 6 of 10
6. I was found severed in half, lying in a Los Angelas vacant lot, January, 1947. I was given the moniker "The Black Dahlia" by the press. What was my name? Hint


Question 7 of 10
7. My unsolved murder is guessed to have been committed by Ottis Toole, a deceased friend of serial killer Henry Lee Lucas. Hint


Question 8 of 10
8. We are Mary Ann "Polly" Nichols, Martha Tambram, Emma Smith, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catharine Eddowes and Mary Kelly. We were the known victims of what killer? Hint


Question 9 of 10
9. Helen Hunt starred in the television movie about my murder and Nicole Kidman lampooned it in a major motion picture. I was killed by my wife's teen-age lover. What was my name? Hint


Question 10 of 10
10. For the hardcore crime buffs only: My name is Phillip DeVine. I am the forgotten victim in a well publicized case. Whose murder am I linked with? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 12 2024 : Guest 50: 2/10
Apr 10 2024 : Guest 68: 6/10
Apr 03 2024 : Guest 4: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 161: 3/10
Mar 16 2024 : Guest 99: 9/10
Mar 10 2024 : Guest 90: 8/10
Mar 07 2024 : Emlah: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. My name is Kimberly Leach and I am the last victim of what infamous killer?

Answer: Ted Bundy

Ted Bundy was officially executed for the death of twelve-year-old Kimberly Leach. Her father witnessed the execution.
2. My name is Jennifer Levin. I was found murdered in New York's Central Park in 1986. Who killed me?

Answer: Robert Chambers

Robert Chambers, given the moniker "The Preppy Murderer" by the press, killed Jennifer Levin during what he described as "rough sex." He pleaded guilty to voluntary manslaughter and was sentenced to 5-15 years in prison. After numerous denials for parole, he was released on February 14, 2003, after serving his full sentence.
3. I was the victim killed in the driveway of Sharon Tate's house. I didn't know Ms. Tate; I was only a casual friend of the caretaker--In the wrong place at the wrong time.

Answer: Steven Parent

Steven Parent had only met the caretaker, William Garretson, the night before he was murdered.
4. I could have been Jeffrey Dahmer's last victim, but I got away and led the police to his apartment, resulting in his arrest.

Answer: Tracy Edwards

Tracy Edwards testified at Dahmer's trial, telling his story of horror to the world. FYI: Brooks Hadlin was a friend of the Columbine Killers, Michael Fortier was a friend of Timothy McVeigh, and Andrew McDonald was the pen name William L. Pierce wrote the "Turner Diaries" under.
5. I was one year and one day old when I was killed in Oklahoma City by a truck bomb set by Timothy McVeigh. The photo of my lifeless body held by firefighter Chris Fields was printed all over the world. What was my name?

Answer: Baylee Almon

The famous photo won the 1996 Pulitzer Prize. F.Y.I.-Paul Polanski is the name given to the unborn child Sharon Tate was carrying when murdered by the Manson Family. Christopher Stewart was the unborn carried by Carol Stewart when she was killed by her husband, Charles, in what he tried to disguise as a robbery. Betty Jean Bartlett was the two year old sister of Caril Fugate, Charles Starkweather's partner in crime. Betty Jean was one of his first victims.
6. I was found severed in half, lying in a Los Angelas vacant lot, January, 1947. I was given the moniker "The Black Dahlia" by the press. What was my name?

Answer: Elizabeth Short

Elizabeth Short's crime scene photos are some of the grisliest in history. She was completely cut in half, her body drained of blood, and a smile cut into her face. The case is still unsolved.
7. My unsolved murder is guessed to have been committed by Ottis Toole, a deceased friend of serial killer Henry Lee Lucas.

Answer: Adam Walsh

John Walsh, host of "America's Most Wanted" is convinced his six-year-old son, Adam, was murdered by Ottis Toole. The police considered the case solved in 2008 when he made a deathbed confession.
8. We are Mary Ann "Polly" Nichols, Martha Tambram, Emma Smith, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catharine Eddowes and Mary Kelly. We were the known victims of what killer?

Answer: "Jack the Ripper"

Though there are many interesting theories, these murders committed in 1888 have never been officially solved.
9. Helen Hunt starred in the television movie about my murder and Nicole Kidman lampooned it in a major motion picture. I was killed by my wife's teen-age lover. What was my name?

Answer: Greg Smart

Nicole Kidman won a Golden Globe for her portrail of Suzanne Stone-Moretto in the film "To Die For." It was based on the case of Pamela Smart, a high school employee who's young lover, Billy Flynn, killed her husband, Greg, for insurance money.
10. For the hardcore crime buffs only: My name is Phillip DeVine. I am the forgotten victim in a well publicized case. Whose murder am I linked with?

Answer: Teena Brandon / "Brandon Teena"

Three people were killed in the farm house outside of Humboldt, Nebraska, on December 30, 1993: Teena Brandon, Lisa Lambert, and Phillip DeVine. This case became famous when Hillary Swank won the Academy Award for playing Brandon in "Boys Don't Cry." Phillip's character didn't even appear in the film.
Source: Author nic6987

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us