Quiz about 2021 MLB Match the Players to the Teams
Quiz about 2021 MLB Match the Players to the Teams

2021 MLB: Match the Players to the Teams Quiz


After a short 2020 season due to the Covid virus, Major League Baseball came back in full swing in 2021. See if you can match these trios to the correct team they played for in 2021.

A matching quiz by cardsfan_027. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB by Season
  8. »
  9. MLB 2020s

Author
cardsfan_027
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
408,330
Updated
Mar 03 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
236
Last 3 plays: mlpitter (10/10), Guest 198 (10/10), Guest 107 (8/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Paul Goldschmidt, Nolan Arenado, Jack Flaherty   
Chicago White Sox
2. Freddie Freeman, Ozzie Albies, Max Fried  
Houston Astros
3. Jared Walsh, Shohei Otani, Justin Upton  
St. Louis Cardinals
4. Carlos Correa, Zack Greinke, Kyle Tucker  
Chicago Cubs
5. Jose Abreu, Lance Lynn, Tim Anderson  
Kansas City Royals
6. Salvador Perez, Whit Merrifield, Danny Duffy  
Atlanta Braves
7. Willson Contreras, Jason Heyward, Kyle Hendricks   
Tampa Bay Rays
8. Aaron Judge, Gerrit Cole, DJ LeMahieu  
Milwaukee Brewers
9. Randy Arozarena, Kevin Kiermaier, Mike Zunino  
Los Angeles Angels
10. Lorenzo Cain, Kolten Wong, Brandon Woodruff  
New York Yankees






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Paul Goldschmidt, Nolan Arenado, Jack Flaherty

Answer: St. Louis Cardinals

St. Louis finished 2nd in the NL Central with a 90-72 record. It was Arenado's first season in St. Louis after being traded from the Colorado Rockies. Goldschmidt had a very good season, hitting .294 with 31 homers, 99 RBI and 102 runs scored.
2. Freddie Freeman, Ozzie Albies, Max Fried

Answer: Atlanta Braves

Atlanta won the NL East and went on to defeat the Houston Astros in the World Series. Freeman was coming off the 2020 shortened season with an NL MVP award, and proceeded to lead the league in runs scored in 2021.
3. Jared Walsh, Shohei Otani, Justin Upton

Answer: Los Angeles Angels

The Angels had a losing record, and was without Mike Trout for most of the season. However, Ohtani was able to snag the AL MVP award. Albert Pujols, who played for the club since 2012 was released midseason.
4. Carlos Correa, Zack Greinke, Kyle Tucker

Answer: Houston Astros

Houston won the AL West and represented the AL in the World Series before falling to Atlanta in six games. Justin Verlander, the team's injured ace, missed the entire season because he underwent Tommy John surgery late in the 2020 season.
5. Jose Abreu, Lance Lynn, Tim Anderson

Answer: Chicago White Sox

Chicago won the AL Central with 93 wins. Tony La Russa came out of retirement to manage the club. Lance Lynn, in his first season with Chicago earned his second career trip to the All Star game while Tim Anderson made the All Star team for the first time in his career.
6. Salvador Perez, Whit Merrifield, Danny Duffy

Answer: Kansas City Royals

The Royals finished fourth in the AL Central with a 74-88 record. Merrifield led the AL with 42 doubles and 40 stolen bases. Perez led the AL with 48 home runs and 121 RBI.
7. Willson Contreras, Jason Heyward, Kyle Hendricks

Answer: Chicago Cubs

The Cubs lost 91 games and traded away club staples, Anthony Rizzo and Kris Bryant in an effort to rebuild. It was a down year for the Cubs, as the team's RBI leader, Ian Happ, only drove in 66. He also led the club with 63 runs scored.
8. Aaron Judge, Gerrit Cole, DJ LeMahieu

Answer: New York Yankees

The Yankees finished 3rd in the AL East, but locked up a wild card spot, losing that game to Boston. Gerrit Cole finished second in the Cy Young voting, while Judge finished 4th in the AL MVP voting.
9. Randy Arozarena, Kevin Kiermaier, Mike Zunino

Answer: Tampa Bay Rays

Tampa Bay won the AL East with 100 wins. They were defeated by their rival Boston Red Sox in the AL Divisional round. Arozarena in his first full season as a starter had an impressive year and won the AL Rookie of the Year award.
10. Lorenzo Cain, Kolten Wong, Brandon Woodruff

Answer: Milwaukee Brewers

The Brewers won the NL Central with 95 wins and lost to the Braves in the playoffs. Kolten Wong, who played the previous 8 season with the rival St. Louis Cardinals had a productive first season in Milwaukee. The Brewers also had the NL Cy Young winner in Corbin Burnes.
Source: Author cardsfan_027

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : mlpitter: 10/10
Nov 30 2022 : Guest 198: 10/10
Nov 28 2022 : Guest 107: 8/10
Nov 26 2022 : Guest 172: 1/10
Nov 22 2022 : Guest 173: 10/10
Nov 22 2022 : JuanCubano: 10/10
Nov 21 2022 : Guest 174: 10/10
Nov 20 2022 : Guest 98: 10/10
Nov 19 2022 : Guest 70: 10/10

12/2/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us