FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Reggie Jackson
Quiz about All About Reggie Jackson

All About Reggie Jackson Trivia Quiz


Reggie Jackson is considered one of baseball's greats. If you think you know all about him, then try your luck with this informative and interesting quiz. Good luck!

A multiple-choice quiz by JuniorTheJaws. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Players E-K
  8. »
  9. Reggie Jackson

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,884
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
445
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What team did Reggie begin his Major League career with?
Hint


Question 2 of 10
2. Reggie is a member of the 600 home run club?


Question 3 of 10
3. How many season MVPs did Reggie Jackson win throughout his career?
Hint


Question 4 of 10
4. When Reggie retired from baseball, he had struck out how many times in his career? Hint


Question 5 of 10
5. Jackson hit 50 or more home runs in a season?


Question 6 of 10
6. How many home runs did Jackson hit, in the 1977 World Series? Hint


Question 7 of 10
7. How many home runs did Reggie hit in his first season? Hint


Question 8 of 10
8. In what year was Reggie Jackson inducted into baseball's Hall of Fame?
Hint


Question 9 of 10
9. Reggie's birth name was Reginald _______ Jackson?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. How many games did Reggie appear in as a pitcher throughout his career?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 14 2024 : Guest 76: 8/10
Jun 24 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What team did Reggie begin his Major League career with?

Answer: Kansas City Athletics

Although Jackson played for all these teams, he began his career in 1967 with the Kansas City Athletics. The following season, the Athletics moved to Oakland.
2. Reggie is a member of the 600 home run club?

Answer: False

Reggie belted 563 home runs in his career, with a season best of 47 in 1969.
3. How many season MVPs did Reggie Jackson win throughout his career?

Answer: 1

Jackson was the 1973 American League MVP with the Oakland A's. He beat out the Orioles' Jim Palmer and Amos Otis for the award.
4. When Reggie retired from baseball, he had struck out how many times in his career?

Answer: 2597

Reggie set numerous records in the strikeout department. At the tim eof his retirement, no player except Reggie had reached the 2000 strikeout mark, and he walked away 2597 times.
5. Jackson hit 50 or more home runs in a season?

Answer: False

Reggie's best was 47 in 1973 with the Oakland Athletics. He won the American League MVP for his efforts.
6. How many home runs did Jackson hit, in the 1977 World Series?

Answer: 5

Reggie went wild in the Yankee pinstripes. He waited until game 4 against the Dodgers before he smacked one. In game 5 he hit another. In the final game of the Series, game 6, he belted 3 big ones. The Yankees won the Series 4 games to 2.
7. How many home runs did Reggie hit in his first season?

Answer: 1

Jackson hit only 1 home run as a rookie with the Athletics, in 118 at-bats in 1967. The following season he hit 29, and then 47 after that.
8. In what year was Reggie Jackson inducted into baseball's Hall of Fame?

Answer: 1993

Reggie had the limelight all by himself in 1993, as the only inductee that year, with 94% of the vote.
9. Reggie's birth name was Reginald _______ Jackson?

Answer: Martinez

Reginald Martinez Jackson was born on May 18, 1946, in Wyncote, Pennsylvania.
10. How many games did Reggie appear in as a pitcher throughout his career?

Answer: 0

Jackson never pitched in his Major Leagues. Reggie primarily played in the outfield throughout most of his career. Near the end of his career, he was the designated hitter for the Yankees and the Angels. He retired in 1987 as an Oakland Athletic.
Source: Author JuniorTheJaws

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Reggie Jackson: Mr. February? Easier
2. Reggie Jackson - Mr. October Average
3. My Name is Reggie Jackson Tough
4. What the H? Easier
5. Chipper Jones Average
6. What the F Average
7. Juan Gonzalez Average
8. Harmon Killebrew Average
9. Randy Johnson's Perfect Game Average
10. Eddie Gaedel Average
11. The Big Unit: Randy Johnson Average
12. Fans Of Dodger Eric Karros Average

7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us