FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Career of Dale Earnhardt Jr
Quiz about Career of Dale Earnhardt Jr

Career of Dale Earnhardt Jr. Trivia Quiz


This is a test for you to see how much you know about the son of a legend, Dale Earnhardt Jr. Have fun and enjoy!

A multiple-choice quiz by DaleJrRocks. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers
  8. »
  9. Dale Earnhardt Jr

Author
DaleJrRocks
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,110
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2089
- -
Question 1 of 10
1. Dale Earnhardt Jr. was sponsored by Circuit City in 2003.


Question 2 of 10
2. What is Dale Earnhardt Jr. full name? Hint


Question 3 of 10
3. Dale Jr. won Daytona 500, six years from which his father won?


Question 4 of 10
4. In which commercial did Dale Jr. ask, "What are you doing to my car?", to Matt Kenseth? Hint


Question 5 of 10
5. On March 14, 2004, Dale Jr. won the Golden Coral 500.


Question 6 of 10
6. Who sponsored Dale Jr. in the Busch Series races when he first started racing for his father's team, in 1998? Hint


Question 7 of 10
7. Who was Dale Earnhardt Jr's sponsor in the Busch Series in Febuary of 2004? Hint


Question 8 of 10
8. Dale Jr's grandfather's name is Ralph Earnhardt.


Question 9 of 10
9. Dale Jr. raced Busch on March 13, 2004, at Atlanta Motor Speedway, and won.


Question 10 of 10
10. Who was Dale Jr's crew chief in 2004? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Dale Earnhardt Jr. was sponsored by Circuit City in 2003.

Answer: False

Hut Stricklin was sponsored by Circuit City's #8 Chevy.
2. What is Dale Earnhardt Jr. full name?

Answer: Ralph Dale Earnhardt Jr.

He was named after his grandfather, Ralph Earnhardt, and after his dad Dale Earnhardt.
3. Dale Jr. won Daytona 500, six years from which his father won?

Answer: True

There was a shadow of Dale Earnhardt's car, when Dale Jr. won the Daytona 500 in February of 2004.
4. In which commercial did Dale Jr. ask, "What are you doing to my car?", to Matt Kenseth?

Answer: Gillette Young Guns

In the commercial "Gillette Young Guns", Matt Kenseth was talking about the razor and taking apart Dale's car, when Dale Jr. walked in and asked, "What are you doing to my car?", Matt Kenseth replied with, "Nothing." Then Dale heard something fall on the ground and said, "What are you guys doing?" All of them replied, "Nothing".
5. On March 14, 2004, Dale Jr. won the Golden Coral 500.

Answer: True

Dale Jr. won the Golden Coral on March 14, 2004, after a bad weekend in Las Vegas.
6. Who sponsored Dale Jr. in the Busch Series races when he first started racing for his father's team, in 1998?

Answer: AC/Delco automotive parts

His number was 3, the same number as his father's Dale Earnhardt.
7. Who was Dale Earnhardt Jr's sponsor in the Busch Series in Febuary of 2004?

Answer: Oreo

When Dale Jr. won the Hershey's Kisses 400 at Daytona, his sponsor was Oreo.
8. Dale Jr's grandfather's name is Ralph Earnhardt.

Answer: True

Ralph Earnhardt was the grandfather of Dale Earnhardt Jr, and the father of Dale Earnhardt. He, too, was in racing Nascar.
9. Dale Jr. raced Busch on March 13, 2004, at Atlanta Motor Speedway, and won.

Answer: False

Dale Jr didn't race Busch at Atlanta because there was no Busch race at Atlanta on March 13, 2004. Only NASCAR Nextel Cup Series raced that weekend along with the truck series.
10. Who was Dale Jr's crew chief in 2004?

Answer: Tony Eury Sr

Tony Eury Sr. was the crew chief of the 8 team. Tony Sr. has been a father figure for Dale Jr. for as long as Dale Jr. can remember.
Source: Author DaleJrRocks

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Dale Earnhardt Jr. Average
2. Dale Earnhardt Jr. Average
3. Dale Earnhardt Jr Average
4. Dale Jr's First Daytona Victory: 2004 Average
5. Dale Earnhardt Jr Average
6. Driver Number 8 Difficult
7. Dale Jr Average
8. Dale Jr. Difficult
9. Hometown Heroes Average
10. Nascar: Who Am I? Easier
11. American Idle Average
12. Darrell Waltrip Average

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us