FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dale Earnhardt Jr
Quiz about Dale Earnhardt Jr

Dale Earnhardt Jr. Quiz Challenge - How Much Do You Know? | NASCAR Drivers


I hope Ya'll enjoy this as much as i did making it! Rock on! Dale Jr's #1!

A multiple-choice quiz by DaleJRChick8. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers
  8. »
  9. Dale Earnhardt Jr

Author
DaleJRChick8
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
112,385
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3059
- -
Question 1 of 15
1. Dale Earnhardt Jr drove a race car in his early years sponsored by Sun Drop?


Question 2 of 15
2. Which of the following is a title of Dale Jr's first book? Hint


Question 3 of 15
3. What is Dale's eldest brother's name?

Answer: (One Word)
Question 4 of 15
4. What state is Dale Jr. from? Hint


Question 5 of 15
5. Who was Dale Jr's public relations person in 2002? Hint


Question 6 of 15
6. What is the name of the night Club in his home? Hint


Question 7 of 15
7. When is Dale Jr's birthday? Hint


Question 8 of 15
8. What is his favorite movie? Hint


Question 9 of 15
9. Which of the following games has his face featured on it? Hint


Question 10 of 15
10. What numbers were on his race cars, in Busch and Winston Cup in 2002? Hint


Question 11 of 15
11. Who inspired Dale to drive the #8? Hint


Question 12 of 15
12. What color was the Bud car in 2002? Hint


Question 13 of 15
13. Dale Earnhardt Jr. worked in his father's garage before his racing career took off?


Question 14 of 15
14. Which track is Dale Jr. really sucessfull at? Hint


Question 15 of 15
15. What music video of Sheryl Crow's, did he appear in? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Dale Earnhardt Jr drove a race car in his early years sponsored by Sun Drop?

Answer: True

He raced the Sun Drop car in 1993.
2. Which of the following is a title of Dale Jr's first book?

Answer: Driver #8

3. What is Dale's eldest brother's name?

Answer: Kerry

Kerry is his oldest brother. He raced #12 in the Busch Series in 2002.
4. What state is Dale Jr. from?

Answer: North Carolina

He was born in Kannapolis North Carolina, and resided in Mooresville, N.C during the 2002 season.
5. Who was Dale Jr's public relations person in 2002?

Answer: Jade

Jade Gurss was Dale's Public Relations Person who also helped Dale with his book, "Driver#8".
6. What is the name of the night Club in his home?

Answer: Club E

If you have seen MTV Cribs, it shows Club E which is located in his basement.
7. When is Dale Jr's birthday?

Answer: October 10,1974

October 10, 1974. He was born in Kannapolis, North Carolina.
8. What is his favorite movie?

Answer: Almost Famous

I have read in his bios that his favorite movie is "Almost Famous".
9. Which of the following games has his face featured on it?

Answer: Nascar Thunder 2003

Nascar Thunder 2003 has great graphics.
10. What numbers were on his race cars, in Busch and Winston Cup in 2002?

Answer: 3 and 8

He raced # 8 in the Winston Cup series which he drove a Chevy Monte Carlo! His Busch cars was #3, as he had the blue
Oreo car, and the yellow Nilla Wafer car.
11. Who inspired Dale to drive the #8?

Answer: Ralph Earnhardt

His grandfather Ralph Earnhardt drove a #8 Car, when he was a racing in the 50's.
12. What color was the Bud car in 2002?

Answer: red and white

Budweiser was his major sponsor.
13. Dale Earnhardt Jr. worked in his father's garage before his racing career took off?

Answer: True

Before he got in to his highly sucessfull racing career, he changed oil and many other things at a garage his father owned.
14. Which track is Dale Jr. really sucessfull at?

Answer: Talladega

Jr. and Talladega seem to go together. The 2002 season was no exception.
15. What music video of Sheryl Crow's, did he appear in?

Answer: Steve Mcqueen

Source: Author DaleJRChick8

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Dale Earnhardt Jr. Average
2. Career of Dale Earnhardt Jr. Average
3. Dale Earnhardt Jr Average
4. Dale Jr's First Daytona Victory: 2004 Average
5. Dale Earnhardt Jr Average
6. Dale Jr Average
7. Dale Jr. Difficult
8. Driver Number 8 Difficult
9. Nascar: Who Am I? Easier
10. Kasey Kahne in 2005 Average
11. Birthdays of Nascar Drivers Average
12. Left Turn at Talladega Average

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us