FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dale Jr
Quiz about Dale Jr

Dale Jr Trivia Quiz


This is a basic quiz about Dale Earnhardt Jr.

A multiple-choice quiz by canadian_girl8. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers
  8. »
  9. Dale Earnhardt Jr

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,826
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2491
- -
Question 1 of 10
1. What is Dale Jr's middle name? Hint


Question 2 of 10
2. Where did Jr get his first Winston Cup win? Hint


Question 3 of 10
3. What two years did Jr. win the Busch Championships? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Dale Jr's niece? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Dale Jr's cat? Hint


Question 6 of 10
6. Where did Jr. qualify for the 2000 Daytona 500? Hint


Question 7 of 10
7. What year was Jr born? Hint


Question 8 of 10
8. In the 2002 season, where did Jr finish in the point standings? Hint


Question 9 of 10
9. In his rookie season, Jr won the rookie of the year award?


Question 10 of 10
10. In 2003, who was Jr's crew chief? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Dale Jr's middle name?

Answer: Dale

Dale Jr's full name is Ralph Dale Earnhardt Jr.
2. Where did Jr get his first Winston Cup win?

Answer: Texas

Dale Jr's first Winston Cup win came on April 2, 2000, in Fort Worth, Texas.
3. What two years did Jr. win the Busch Championships?

Answer: 1998 & 1999

Dale Jr won the Busch Grand National Championships both years he was racing in that series.
4. What is the name of Dale Jr's niece?

Answer: Karsyn

Jr's niece, Karsyn Kingslee, was born on September 18, 2000.
5. What is the name of Dale Jr's cat?

Answer: Buddy Love

His cat's name is Buddy Love. He bought him in Loudon, New Hampshire, while there for the New Hampshire 300.
6. Where did Jr. qualify for the 2000 Daytona 500?

Answer: 8th

In his rookie season, Dale Jr started 8th for the Daytona 500 and finished 13th.
7. What year was Jr born?

Answer: 1974

Jr. was born on October 10,1974 in Concord, NC, but grew up in Kannapolis,NC
8. In the 2002 season, where did Jr finish in the point standings?

Answer: 11

In 2002, Dale Jr finished 11th in the point standings. He was 53 points out of 10th place, and 530 points out of 1st place.
9. In his rookie season, Jr won the rookie of the year award?

Answer: False

It wasn't Jr. that won the rookie of the year award. It was Matt Kenseth who won the rookie of the year award in 2000.
10. In 2003, who was Jr's crew chief?

Answer: Tony Eury Sr

Tony Eury Sr was Jr's crew chief in 2003. He is also Jr's uncle.
Source: Author canadian_girl8

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Dale Earnhardt Jr. Average
2. Dale Earnhardt Jr. Average
3. Dale Earnhardt Jr Average
4. Dale Jr's First Daytona Victory: 2004 Average
5. Career of Dale Earnhardt Jr. Average
6. Dale Earnhardt Jr Average
7. Driver Number 8 Difficult
8. Dale Jr. Difficult
9. Hometown Heroes Average
10. Nascar: Who Am I? Easier
11. American Idle Average
12. Darrell Waltrip Average

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us