FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Club Nicknames
Quiz about Club Nicknames

Club Nicknames Trivia Quiz


See how good you are at identifying fooball league clubs by their nickname.

A multiple-choice quiz by deejay40. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Nicknames & Mascots

Author
deejay40
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,115
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2062
- -
Question 1 of 10
1. Which club are known as the Stags? Hint


Question 2 of 10
2. Which football league club are known as the Bees? Hint


Question 3 of 10
3. Lincoln City are known as the Red Imps, or simply The Imps?


Question 4 of 10
4. Who are the Bantams? Hint


Question 5 of 10
5. Doncaster are known as the Quakers?


Question 6 of 10
6. Who are the Sky Blues? Hint


Question 7 of 10
7. Which team are known as the Tigers? Hint


Question 8 of 10
8. Bournemouth are known as the Cherries?


Question 9 of 10
9. Who are known as the Silkmen? Hint


Question 10 of 10
10. Who are known as the Royals? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which club are known as the Stags?

Answer: Mansfield Town

Ted Hartson scored 55 goals for the club in 1936/37 in Division 3 North.
2. Which football league club are known as the Bees?

Answer: Brentford

Brentford reached the quarterfinals of the FA Cup in 1938 and 1989.
3. Lincoln City are known as the Red Imps, or simply The Imps?

Answer: True

One of Lincoln's biggest defeats ever was 11-3 to Manchester City in March 1895 in Division 2.
4. Who are the Bantams?

Answer: Bradford City

Cec Podd made 502 appearances for the club between 1970 and 1984.
5. Doncaster are known as the Quakers?

Answer: False

The Quakers were from Darlington.
6. Who are the Sky Blues?

Answer: Coventry City

A record transfer fee was received by Coventry from Inter Milan for Robbie Keane.
7. Which team are known as the Tigers?

Answer: Hull City

Hull's biggest home gate was 55,019 v. Manchester United in the FA Cup 6th round in February 1949.
8. Bournemouth are known as the Cherries?

Answer: True

Harry Redkanpp managed the club between October 1983 and June 1992.
9. Who are known as the Silkmen?

Answer: Macclesfield Town

Macclesfield had been at their Moss Road ground since 1891, for over 110 years.
10. Who are known as the Royals?

Answer: Reading

The club's most capped player was Jimmy Quinn who played 17 times for Northern Ireland.
Source: Author deejay40

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us