FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Teams Mascots
Quiz about College Teams Mascots

College Teams Mascots Trivia Quiz


This is a Sports quiz of colleges mascot. I hope you have fun, and do good. GOOD LUCK

A multiple-choice quiz by ompa. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Author
ompa
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
69,925
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
9814
Last 3 plays: GBfan (13/15), sw11 (15/15), natster47 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. What is the Mascot of Kentucky? Hint


Question 2 of 15
2. What is the Mascot of Dayton? Hint


Question 3 of 15
3. What is the Mascot of Notre Dame? Hint


Question 4 of 15
4. What is the Mascot of Kentucky State University? Hint


Question 5 of 15
5. What is the Mascot of Texas Tech? Hint


Question 6 of 15
6. What is the Mascot of Kansas? Hint


Question 7 of 15
7. What is the mascot of Western Kentucky? Hint


Question 8 of 15
8. What is the Mascot of UCLA? Hint


Question 9 of 15
9. What is the Mascot of North Carolina? Hint


Question 10 of 15
10. What is the Mascot of Charlotte? Hint


Question 11 of 15
11. What is the Mascot of Wisconsin? Hint


Question 12 of 15
12. What is the Mascot of Virgina? Hint


Question 13 of 15
13. What is the Mascot of Colorado State? Hint


Question 14 of 15
14. What is the Mascot of Oregon State? Hint


Question 15 of 15
15. What is the Mascot of Murray State? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : GBfan: 13/15
Jun 12 2024 : sw11: 15/15
Jun 11 2024 : natster47: 15/15
Jun 10 2024 : Guest 140: 13/15
Jun 05 2024 : realmccoy72: 15/15
May 17 2024 : bigwoo: 15/15
May 16 2024 : Guest 38: 13/15
May 08 2024 : Guest 8: 13/15
May 08 2024 : Reamar42: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the Mascot of Kentucky?

Answer: Wildcats

This school has won 7 championships in basketball
2. What is the Mascot of Dayton?

Answer: Flyers

3. What is the Mascot of Notre Dame?

Answer: Fighting Irish

This school has won 11 championships in football.
4. What is the Mascot of Kentucky State University?

Answer: Thoroughbreds

This school is located in Frankfort, Kentucky.
5. What is the Mascot of Texas Tech?

Answer: Red Raiders

Bobby Knight coaches the b-ball team.
6. What is the Mascot of Kansas?

Answer: Jayhawks

7. What is the mascot of Western Kentucky?

Answer: Hilltoppers

Had a good center in Chris Marcus.
8. What is the Mascot of UCLA?

Answer: Bruins

9. What is the Mascot of North Carolina?

Answer: Tar Heels

10. What is the Mascot of Charlotte?

Answer: 49ers

11. What is the Mascot of Wisconsin?

Answer: Badgers

12. What is the Mascot of Virgina?

Answer: Cavaliers

13. What is the Mascot of Colorado State?

Answer: Rams

14. What is the Mascot of Oregon State?

Answer: Beavers

Beat Notre Dame in 2001 Fiesta Bowl.
15. What is the Mascot of Murray State?

Answer: Racers

Located in Southern Kentucky.
Source: Author ompa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us