FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Consecutive MVP Winners
Quiz about Consecutive MVP Winners

Consecutive MVP Winners Trivia Quiz


11 players have won the MVP in consecutive seasons. 2 at 1B, 4 at OF, and 1 at each other position. Try to guess 10 of the 11.

A multiple-choice quiz by buckmanboston. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Awards
  8. »
  9. MVP Awards

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,056
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2603
- -
Question 1 of 10
1. Which pitcher won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 2 of 10
2. Which catcher was MVP in consecutive seasons? Hint


Question 3 of 10
3. Which first baseman (old time) won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 4 of 10
4. Which first baseman (modern) won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 5 of 10
5. Which second baseman was MVP in consecutive seasons? Hint


Question 6 of 10
6. Which third baseman won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 7 of 10
7. Which shortstop won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 8 of 10
8. Which outfielder was MVP in consecutive seasons? Hint


Question 9 of 10
9. Which outfielder won the MVP in consecutive seasons? Hint


Question 10 of 10
10. Which outfielder won the MVP in consecutive seasons? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which pitcher won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Hal Newhouser

In 1944 and '45, the war years.
2. Which catcher was MVP in consecutive seasons?

Answer: Yogi Berra

In 1954 and 55.
3. Which first baseman (old time) won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Jimmie Foxx

Double X in 1932 and 1933.
4. Which first baseman (modern) won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Frank Thomas

In 1993 and 94.
5. Which second baseman was MVP in consecutive seasons?

Answer: Joe Morgan

In 1975 and 76.
6. Which third baseman won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Mike Schmidt

In 1980 and 81.
7. Which shortstop won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Ernie Banks

In 1958 and 59.
8. Which outfielder was MVP in consecutive seasons?

Answer: Mickey Mantle

In 1956 and 57.
9. Which outfielder won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Roger Maris

In 1960 and 61.
10. Which outfielder won the MVP in consecutive seasons?

Answer: Barry Bonds

In 1992 and 93. OF Dale Murphy won MVPs in 1982 and 83.
Source: Author buckmanboston

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us