FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NL and AL MVPs
Quiz about NL and AL MVPs

NL and AL MVPs Trivia Quiz


I will give you the year and you tell me the name of the player who was MVP, either NL or AL. This quiz shouldn't be to hard if know a bit about baseball. Good Luck!

A multiple-choice quiz by fizzbee. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Awards
  8. »
  9. MVP Awards

Author
fizzbee
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
33,323
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2851
- -
Question 1 of 10
1. Who was NL MVP in 1994? Hint


Question 2 of 10
2. Who was AL MVP in 1954? Hint


Question 3 of 10
3. Who was NL MVP in 1953? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the AL MVP in 1980? Hint


Question 5 of 10
5. Who was the NL MVP in 1999? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the NL MVP in 1952? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the AL MVP in 1995? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the AL MVP in 1931? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the NL MVP in 1973? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the AL MVP in 1986?

Answer: (Two words or just surname. 'Rocket')

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 12 2024 : Guest 71: 6/10
Jun 23 2024 : Guest 71: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was NL MVP in 1994?

Answer: Jeff Bagwell

2. Who was AL MVP in 1954?

Answer: Yogi Berra

Yogi won the same award a year later. Giving him back to back MVP titles.
3. Who was NL MVP in 1953?

Answer: Roy Campanella

4. Who was the AL MVP in 1980?

Answer: George Brett

5. Who was the NL MVP in 1999?

Answer: Chipper Jones

6. Who was the NL MVP in 1952?

Answer: Hank Sauer

7. Who was the AL MVP in 1995?

Answer: Mo Vaughn

8. Who was the AL MVP in 1931?

Answer: Lefty Grove

9. Who was the NL MVP in 1973?

Answer: Pete Rose

Pete Rose was banned from baseball for gambling.
10. Who was the AL MVP in 1986?

Answer: Roger Clemens

Roger Clemens currently plays for the world champion NY Yankees.
Source: Author fizzbee

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us