FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cycling Name The Team 2003 2
Quiz about Cycling Name The Team 2003 2

Cycling: Name The Team 2003 [2] Quiz


Name the team of the following professional cyclists in season 2003.

A multiple-choice quiz by doppelD. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Cycling

Author
doppelD
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,155
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
15 / 25
Plays
490
- -
Question 1 of 25
1. Giuliano Figueras rode for which team? Hint


Question 2 of 25
2. Which team had Serhiy Hontchar? Hint


Question 3 of 25
3. Which team had Sandy Casar? Hint


Question 4 of 25
4. Which team had Georg Totschnig? Hint


Question 5 of 25
5. Which team had Eddy Mazzoleni? Hint


Question 6 of 25
6. Which team had Zbigniew Spruch? Hint


Question 7 of 25
7. Which one of these cyclists was *not& a member of CSC-Team? Hint


Question 8 of 25
8. Which team had Alessandro Petacchi?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 25
9. Which team had Mirco Celestino? Hint


Question 10 of 25
10. Which team had Cedric Vasseur? Hint


Question 11 of 25
11. Which team had Udo Bölts? Hint


Question 12 of 25
12. Which team had Rik Verbrugghe? Hint


Question 13 of 25
13. Which team had Alexandre Botcharov? Hint


Question 14 of 25
14. Which team had Jörg Jaksche? Hint


Question 15 of 25
15. Which of these was *not* a member of Phonak Team? Hint


Question 16 of 25
16. Which team had Stefano Garzelli? Hint


Question 17 of 25
17. Which team had Samuel Sanchez? Hint


Question 18 of 25
18. Which team had Sylvain Chavanel? Hint


Question 19 of 25
19. Which team had Jose L.Rubiera Vigil? Hint


Question 20 of 25
20. Which team had Nico Mattan? Hint


Question 21 of 25
21. Which team had Nico Eeckhout? Hint


Question 22 of 25
22. Which team had Jeroen Blijlevens? Hint


Question 23 of 25
23. Which one of these cyclists was a member of US Postal-Berry Floor team? Hint


Question 24 of 25
24. Which team had Fabian Jeker? Hint


Question 25 of 25
25. Patrice Halgand rode for which team? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Giuliano Figueras rode for which team?

Answer: Ceramiche Panaria

Winner of Giro del Veneto (2001), and World Espoirs Road Race Champion, 1996.
2. Which team had Serhiy Hontchar?

Answer: De Nardi Colpack

Winner of Tour of Holland (1999), Grand Prix des Nations(1999), and World Time Trial Championship (2000).
3. Which team had Sandy Casar?

Answer: FDJeux.com

He finished thrid in the 2002 Paris-Nice.
4. Which team had Georg Totschnig?

Answer: Gerolsteiner

5. Which team had Eddy Mazzoleni?

Answer: Vini Caldirola - Sidermec

Stage-winner at Tour of Switzerland (2000).
6. Which team had Zbigniew Spruch?

Answer: Lampre

7. Which one of these cyclists was *not& a member of CSC-Team?

Answer: Stefan Adamsson

He was a member of the (former) Coast team.
8. Which team had Alessandro Petacchi?

Answer: Fassa Bortolo

Winner of several stages at Giro and Vuelta.
9. Which team had Mirco Celestino?

Answer: Saeco

Winner of Coppa Placci (1999), Tour of Lombardy (2001), and Milan - Turin (2001).
10. Which team had Cedric Vasseur?

Answer: Cofidis

Winner of a Tour de France stage in 1997.
11. Which team had Udo Bölts?

Answer: Gerolsteiner

Winner of Clasica San Sebastian(1996), Dauphine Libere(1997), and GP Gippingen (1998).
12. Which team had Rik Verbrugghe?

Answer: Lotto-Domo

Winner of Tour and Giro stages, Fleche Wallone, and Criterium International in 2001.
13. Which team had Alexandre Botcharov?

Answer: Ag2R

14. Which team had Jörg Jaksche?

Answer: Once

15. Which of these was *not* a member of Phonak Team?

Answer: Marcus Zberg

Marcus Zberg is member of german Gerolsteiner team.
16. Which team had Stefano Garzelli?

Answer: Vini Caldirola

Winner of Tour of Switzerland (1998) and Giro d'italia (2000).
17. Which team had Samuel Sanchez?

Answer: Euskatel

18. Which team had Sylvain Chavanel?

Answer: Brioches La Boulangere

19. Which team had Jose L.Rubiera Vigil?

Answer: US Postal

Winner of Giro d'Italia stages.
20. Which team had Nico Mattan?

Answer: Cofidis

Winner of Giro del Piemonte in 2001.
21. Which team had Nico Eeckhout?

Answer: Lotto-Domo

He's from Belgium.
22. Which team had Jeroen Blijlevens?

Answer: Bankgiroloterij

Stage-Winner at Giro, Tour and Vuelta.
23. Which one of these cyclists was a member of US Postal-Berry Floor team?

Answer: Christian Vandevelde

Leipheimer, Hamilton, and Livingston, were former members of US-Postal.
But now they work for Rabobank (Leipheimer), CSC (Hamilton) and Telekom (Livingston)
24. Which team had Fabian Jeker?

Answer: Milaneza- MSS

He almost won the Tour of Romandy in 2003.
25. Patrice Halgand rode for which team?

Answer: Jean Delatour

Winner of the Regio Tour.
Source: Author doppelD

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us