FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Danish Soccer
Quiz about Danish Soccer

Danish Soccer Trivia Quiz


In this quiz, I'll give you a soccer team and you'll answer which Danish player plays for that team.

A multiple-choice quiz by icecue. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Europe
  8. »
  9. Denmark

Author
icecue
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
171,939
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
255
- -
Question 1 of 10
1. Which of these players is Danish? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these two played for AC Milan? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these two played for Panathinaikos? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these two played for Udinese? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these two played for PSV Eindhoven? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these four played for Inter? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these three played for Chelsea? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these three played for Everton? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these three played for Aston Villa? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these three played for FC Kobenhavn? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these players is Danish?

Answer: Peter Schmeichel

Schmeichel was the best Danish goalie ever. He was crowned the best goalie in 1992, after being victorious at Euro 1992. Gudjohnsen is from Iceland and Larrson is from Sweden.
2. Which of these two played for AC Milan?

Answer: both

Tommason played as a sub, but when they put him into play, he usually scored!
Martin Laursen was a defender.
3. Which of these two played for Panathinaikos?

Answer: neither

Henriksen and Michaelsen are Danish players that play for Panathinaikos, a Greek team.
4. Which of these two played for Udinese?

Answer: Martin Jorgensen

He was not in a very strong team, but when he played for the Danish International team, he always was the savior.
5. Which of these two played for PSV Eindhoven?

Answer: both

Both of them played for PSV.
6. Which of these four played for Inter?

Answer: Thomas Helveg

He was one of the Danish key players, for he can play in THREE different positions instead of being a defender.
7. Which of these three played for Chelsea?

Answer: none of them

JESPER GRONKJAER played for Chelsea. Gudjohnsen is from Iceland.
8. Which of these three played for Everton?

Answer: Thomas Gravesen

Thomas Gravesen's speciality was free kicks.
9. Which of these three played for Aston Villa?

Answer: Thomas Sorensen

He is the Danish goalie. He conceded an own goal in the 2002 FIFA World Cup.
10. Which of these three played for FC Kobenhavn?

Answer: all three

Larrson played as a forward, Albrechtsen as a defender, and Rabiocksi as goalie.
Source: Author icecue

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us