FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Golf 2
Quiz about General Golf 2

General Golf [2] Trivia Quiz


A mix of some golf stuff.

A multiple-choice quiz by localboy. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Golf

Author
localboy
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,356
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1245
- -
Question 1 of 10
1. Who did Ryder Cup captain Lanny Wadkins overlook as a captain's pick for the 1995 U.S. Ryder Cup team, despite the fact this player had won twice earlier in the year? Hint


Question 2 of 10
2. Between 1991 and 2001: what is the only PGA Tour event that both Stuart Appleby and Robert Allenby have each won? Hint


Question 3 of 10
3. Who won the money title on the 1990 Hogan Tour - its first year of existence? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the first winner of a Hogan Tour event: the 1990 Bakersfield Open? Hint


Question 5 of 10
5. Who are not brothers? Hint


Question 6 of 10
6. Who of the following is actually the adopted son of their famous golfing father? Hint


Question 7 of 10
7. Which on eof these golfers was eligible for the PGA Senior Tour first? Hint


Question 8 of 10
8. Who went to University on a hockey scholarship? Hint


Question 9 of 10
9. Greg Norman has lost a playoff in all four majors. He lost to Fuzzy Zoeller, Larry Mize, Mark Calcavecchia and who else?

Answer: (Two words, or just surname)
Question 10 of 10
10. The 'D.A' in D.A. Weibring stands for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 01 2024 : Guest 23: 3/10
Mar 30 2024 : Guest 64: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Ryder Cup captain Lanny Wadkins overlook as a captain's pick for the 1995 U.S. Ryder Cup team, despite the fact this player had won twice earlier in the year?

Answer: Lee Janzen

Lanny Wadkins created some controversy by selecting Curtis Strange to round out the 1995 U.S. Ryder Cup team.
2. Between 1991 and 2001: what is the only PGA Tour event that both Stuart Appleby and Robert Allenby have each won?

Answer: Shell Houston Open

Appleby won in 1999 and Allenby won in 2000.
3. Who won the money title on the 1990 Hogan Tour - its first year of existence?

Answer: Jeff Maggert

4. Who was the first winner of a Hogan Tour event: the 1990 Bakersfield Open?

Answer: Mike Springer

5. Who are not brothers?

Answer: Carl and Dennis Paulson

Although they are good friends, the Paulson boys are not brothers.
6. Who of the following is actually the adopted son of their famous golfing father?

Answer: Brent Geiberger

7. Which on eof these golfers was eligible for the PGA Senior Tour first?

Answer: Fuzzy Zoeller

Zoeller turns 50 in November of 2001, followed by Crenshaw, Levi and Lye in 2002.
8. Who went to University on a hockey scholarship?

Answer: Jerry Kelly

Kelly attended the University of Hartford on a hockey scholarship.
9. Greg Norman has lost a playoff in all four majors. He lost to Fuzzy Zoeller, Larry Mize, Mark Calcavecchia and who else?

Answer: Paul Azinger

Azinger defeated Norman in the 1993 PGA Championship.
10. The 'D.A' in D.A. Weibring stands for?

Answer: Donald Albert

Source: Author localboy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Golf Basics Easier
2. The Sport of Golf Very Easy
3. Simple Golf Easier
4. Golf on Golf Easier
5. Golfing For Dummies Average
6. Mixed Bag of Golf [1] Very Difficult
7. Golf - The Global Game Tough
8. Golf in the 1990s Difficult
9. Golf for Beginners Easier
10. Moderate Golf Average
11. More Golf Stuff Tough
12. The Game of Golf Very Difficult

4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us