FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Players Numbers 2001
Quiz about NBA Players Numbers 2001

NBA Players Numbers 2001 Trivia Quiz


This quiz gives you the name of a player and you have to get his jersey number. All these questions are for the year 2001. Good Luck!

A multiple-choice quiz by tgballer. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Players
  8. »
  9. NBA Names & Numbers

Author
tgballer
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
48,242
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
2920
- -
Question 1 of 15
1. What number was Patrick Ewing (on the Orlando Magic)? Hint


Question 2 of 15
2. What was Alonzo Mourning's number? Hint


Question 3 of 15
3. What was Tracy McGrady's number? Hint


Question 4 of 15
4. What was Paul Pierce's number? Hint


Question 5 of 15
5. What was Steve Smith's number? Hint


Question 6 of 15
6. What was Ray Allen's number? Hint


Question 7 of 15
7. What was Glenn Robinson's number? Hint


Question 8 of 15
8. What was Grant Hill's number? Hint


Question 9 of 15
9. What was John Amacheci's number? Hint


Question 10 of 15
10. What was Richard Hamilton's number? Hint


Question 11 of 15
11. What was Kenny Anderson's number when he played for the Boston Celtics? Hint


Question 12 of 15
12. What was Darrell Armstrong's number? Hint


Question 13 of 15
13. What was Michael Finley's number? Hint


Question 14 of 15
14. What was Larry Johnson's number? Hint


Question 15 of 15
15. What was David Robinson's number? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number was Patrick Ewing (on the Orlando Magic)?

Answer: 6

He was traded to Orlando in 2001.
2. What was Alonzo Mourning's number?

Answer: 33

He is part of the Georgetown alumni.
3. What was Tracy McGrady's number?

Answer: 1

He went to the NBA straight out of high school.
4. What was Paul Pierce's number?

Answer: 34

He played for the Boston Celtics.
5. What was Steve Smith's number?

Answer: 8

He played for the Portland Trail Blazers.
6. What was Ray Allen's number?

Answer: 34

He played for the Milwaukee Bucks.
7. What was Glenn Robinson's number?

Answer: 13

He was playing for the Milwaukee Bucks.
8. What was Grant Hill's number?

Answer: 33

He played for the Orlando Magic.
9. What was John Amacheci's number?

Answer: 13

He was playing for the Orlando Magic.
10. What was Richard Hamilton's number?

Answer: 32

He played for the Washington Wizards.
11. What was Kenny Anderson's number when he played for the Boston Celtics?

Answer: 7

He played for Georgia Tech in college.
12. What was Darrell Armstrong's number?

Answer: 10

He played for the Orlando Magic.
13. What was Michael Finley's number?

Answer: 4

He played for the Dallas Mavericks.
14. What was Larry Johnson's number?

Answer: 2

He played for the New York Knicks.
15. What was David Robinson's number?

Answer: 50

He played for the San Antonio Spurs.
Source: Author tgballer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us