FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Really Hard Baseballs
Quiz about Really Hard Baseballs

Really Hard Baseballs Trivia Quiz


10 multiple choice questions of mixed baseball stuff of all-time, as of the end of the 2000 season. This is a real challenge!

A multiple-choice quiz by Nightmare. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Challenge
  8. »
  9. MLB Difficult

Author
Nightmare
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,739
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
3684
Question 1 of 10
1. What family name had 5 brothers in Major League baseball? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the first National Leaguer ever to hit a home run in an All-Star game? Hint


Question 3 of 10
3. As of the 2000 season, who was the only National League third baseman to win 4 batting titles? Hint


Question 4 of 10
4. How many games did Cap Anson win as a manager? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following National League managers has won the World Series four times? Hint


Question 6 of 10
6. Which shortstop has played in 2581 career games at that position? Hint


Question 7 of 10
7. How many times did Babe Ruth hit 40 or more home runs in a season throughout his career? Hint


Question 8 of 10
8. What pitcher holds the all-time record for most walks in a 9 inning game? Hint


Question 9 of 10
9. Who holds the all-time record for most career pinch hits as a switch-hitter? Hint


Question 10 of 10
10. Speedster Dave Fultz stole 44 bases in his last year in the Majors.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What family name had 5 brothers in Major League baseball?

Answer: Delahanty

Joe, Ed (hall of fame), Tom, Tim, and Frank were members of the Delahanty family.
2. Who was the first National Leaguer ever to hit a home run in an All-Star game?

Answer: Frankie Frisch

Frisch was the first to hit one out in 1933 in the inaugural game at Comiskey Park.
3. As of the 2000 season, who was the only National League third baseman to win 4 batting titles?

Answer: Bill Madlock

Madlock is the only National Leaguer to win 4 in 1975, 1976, 1981, and 1983. Wade Boggs had won 5 in the American League.
4. How many games did Cap Anson win as a manager?

Answer: 1296

In 2288 career games as a manager he won 1296 games. 4 games were won with Philadelphia, 9 with New York, and the rest with Chicago.
5. Which of the following National League managers has won the World Series four times?

Answer: Walter Alston

Alston of the Dodgers did this with his last being in 1965.
6. Which shortstop has played in 2581 career games at that position?

Answer: Luis Aparicio

Aparicio of the Chicago White Sox accomplished this between 1956-1973.
7. How many times did Babe Ruth hit 40 or more home runs in a season throughout his career?

Answer: 11

11 times. Hank Aaron is the closest player to the Babe with 8 times.
8. What pitcher holds the all-time record for most walks in a 9 inning game?

Answer: Bill George

George walked 16 batters in a 9 inning game in 1887 while playing for the New York Giants. Ironically enough, back then a player didn't walk until they received 5 balls instead of 4.
9. Who holds the all-time record for most career pinch hits as a switch-hitter?

Answer: Jerry Hairston

Hairston hit 94 throughout his career as a switch-hitting pinch hitter from 1973 to 1994.
10. Speedster Dave Fultz stole 44 bases in his last year in the Majors.

Answer: True

Fultz while playing for New York in 1905.
Source: Author Nightmare

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Baseball Challenged? Difficult
2. Tough Baseball Difficult
3. Baseball Unstitched [3] Difficult
4. Baseball #I Difficult
5. Just Forget It Difficult
6. Baseball as Hard as Concrete Difficult
7. This Can't Be Right Difficult
8. Impossible Baseball #1 Difficult
9. Baseball Spicy Soup Difficult
10. Got a Batting Helmet? Difficult
11. Tough Baseball Difficult
12. Hardest Baseball Difficult

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us