Quiz about 1980s Whats Their Line
Quiz about 1980s Whats Their Line

1980s What's Their Line? Trivia Quiz


In this quiz, match up the characters given to their occupations. All multiple choice!

A multiple-choice quiz by billfay. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 1980s TV

Author
billfay
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,939
Updated
Feb 09 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
9763
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Mary2023 (7/10), dramla67 (10/10), Guest 47 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Alice Hyatt on 'Alice' Hint

Short order cook
Waitress
Author
Hotel desk clerk

2. Dick Loudon on 'Newhart' Hint

Psychologist
Detective
Butler
Innkeeper

3. Joyce Davenport on 'Hill Street Blues' Hint

Newspaper reporter
Police officer
Public defender
Store clerk

4. Laverne DeFazio on 'Laverne and Shirley' Hint

Speech therapist
Secretary
Bottle capper
Dancer

5. George Papadapolis on 'Webster' Hint

Insurance agent
Basketball player
Sportscaster
Stock broker

6. Steve Keaton on 'Family Ties' Hint

TV station manager
Winery owner
Stock broker
Aviation engineer

7. Jason Seaver on 'Growing Pains' Hint

Psychiatrist
Bus driver
Waiter
Entertainer

8. Ben Matlock on 'Matlock' Hint

Detective
Chemical engineer
Singer
Lawyer

9. Bull Shannon on 'Night Court' Hint

Lawyer
Bailiff
Judge
Probation officer

10. Clair Huxtable on 'The Cosby Show' Hint

Nurse
Lawyer
Homemaker
Receptionist


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Alice Hyatt on 'Alice'

Answer: Waitress

Played by Linda Lavin
2. Dick Loudon on 'Newhart'

Answer: Innkeeper

Played by Bob Newhart
3. Joyce Davenport on 'Hill Street Blues'

Answer: Public defender

Played by Veronica Hamel
4. Laverne DeFazio on 'Laverne and Shirley'

Answer: Bottle capper

Played by Penny Marshall.
5. George Papadapolis on 'Webster'

Answer: Sportscaster

Played by Alex Karras
6. Steve Keaton on 'Family Ties'

Answer: TV station manager

Played by Michael Gross
7. Jason Seaver on 'Growing Pains'

Answer: Psychiatrist

Played by Alan Thicke
8. Ben Matlock on 'Matlock'

Answer: Lawyer

Played by Andy Griffith
9. Bull Shannon on 'Night Court'

Answer: Bailiff

Played by Richard Moll
10. Clair Huxtable on 'The Cosby Show'

Answer: Lawyer

Played by Phylicia Rashad
Source: Author billfay

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 07 2023 : Mary2023: 7/10
Feb 06 2023 : dramla67: 10/10
Feb 06 2023 : Guest 47: 10/10
Feb 03 2023 : Guest 207: 10/10
Feb 03 2023 : Guest 71: 8/10
Feb 02 2023 : Guest 207: 7/10
Feb 01 2023 : Guest 104: 7/10
Feb 01 2023 : Guest 144: 9/10
Feb 01 2023 : kitter96: 8/10

Score Distribution

quiz
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us