Quiz about 1980s TV Cities
Quiz about 1980s TV Cities

1980s TV Cities Trivia Quiz


Name the city or town that was the geographical setting for the sitcoms listed from the 1980s. All multiple choice!

A multiple-choice quiz by billfay. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 1980s TV

Author
billfay
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
18,237
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6137
Last 3 plays: Guest 76 (9/10), dramla67 (7/10), Guest 47 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Amen' Hint

New York City
Philadelphia
Pittsburgh
Washington, D.C.

2. 'Cheers' Hint

Los Angeles
Hartford
Boston
Chicago

3. 'Designing Women' Hint

Memphis
Miami
Atlanta
New Orleans

4. 'Family Ties' Hint

Kansas City
Jacksonville
Springfield
Columbus

5. 'The Jeffersons' Hint

Baltimore
Washington, D.C.
New York City
Philadelphia

6. 'Laverne and Shirley' Hint

Chicago
New York City
Cleveland
Milwaukee

7. 'Mork and Mindy' Hint

Boulder
Denver
Santa Fe
Lincoln

8. 'Newhart' Hint

Norwich, VT
Concord, NH
Bangor, ME
Cooperstown, NY

9. 'Night Court' Hint

Philadelphia
New York City
Chicago
Detroit

10. 'Private Benjamin' Hint

Fort Baxter, KS
Camp Henderson, NC
Fort Bradley, MS
Fort Myers, FL


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Amen'

Answer: Philadelphia

2. 'Cheers'

Answer: Boston

3. 'Designing Women'

Answer: Atlanta

4. 'Family Ties'

Answer: Columbus

5. 'The Jeffersons'

Answer: New York City

6. 'Laverne and Shirley'

Answer: Milwaukee

7. 'Mork and Mindy'

Answer: Boulder

8. 'Newhart'

Answer: Norwich, VT

9. 'Night Court'

Answer: New York City

10. 'Private Benjamin'

Answer: Fort Bradley, MS

Source: Author billfay

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 07 2023 : Guest 76: 9/10
Feb 06 2023 : dramla67: 7/10
Feb 06 2023 : Guest 47: 9/10
Feb 02 2023 : Guest 207: 6/10
Jan 31 2023 : Guest 76: 7/10
Jan 30 2023 : Guest 99: 7/10
Jan 27 2023 : Guest 216: 7/10
Jan 27 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 76: 8/10

Score Distribution

quiz
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us